Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια...εχω ενα iPhone 11 Pro max (14,2)...για καποιο λογο το κινητο εχει τρελαθεί...ημουνα εχθες στο viber και ενω έβλεπα βιντεο (στο viber) σταμάτησε και αρχησε να ακούγετε απο πισω ηχος απο ενα αλλο βιντεο που ειχα δει στον brave browser ο οποίος οποίος ξερει οταν δεν εισαι μεσα να περιηγήσε σταματάει η αναπαραγωγή βιντεο... φανταστείτε... ενω ήμουν viber έπαιζε ηχος απο brave browser-YouTube...μπορει καποιος να μου δωσει καποια εξήγηση... το κινητο μου κανει γενικα κουλά και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος...απο hardware ειναι κομπλε να προσθέσω..να του κανω hard reset αλλα φοβάμαι οτι δεν θα ληθει το προβλημα αν δε βρω ποια εφαρμογη ειναι αυτη που δημιουργεί το προβλημα...γενικα ειμαι ψιλό άσχετος οποτε οποίος μπορει να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα..

Επεξ/σία από Skyfish1987
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Skyfish1987 είπε

Καλησπερα παιδια...εχω ενα iPhone 11 Pro max (14,2)...για καποιο λογο το κινητο εχει τρελαθεί...ημουνα εχθες στο viber και ενω έβλεπα βιντεο (στο viber) σταμάτησε και αρχησε να ακούγετε απο πισω ηχος απο ενα αλλο βιντεο που ειχα δει στον brave browser ο οποίος οποίος ξερει οταν δεν εισαι μεσα να περιηγήσε σταματάει η αναπαραγωγή βιντεο... φανταστείτε... ενω ήμουν viber έπαιζε ηχος απο brave browser-YouTube...μπορει καποιος να μου δωσει καποια εξήγηση... το κινητο μου κανει γενικα κουλά και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος...απο hardware ειναι κομπλε να προσθέσω..να του κανω hard reset αλλα φοβάμαι οτι δεν θα ληθει το προβλημα αν δε βρω ποια εφαρμογη ειναι αυτη που δημιουργεί το προβλημα...γενικα ειμαι ψιλό άσχετος οποτε οποίος μπορει να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα..

Τι ακριβώς άλλα κούλα κάνει και δεν είσαι ευχαριστημένος;  αυτο με το viber το έκανε μόνο μια φορά ή το κάνει συνέχεια;  γίνε πιο συγκεκριμένος...

Δημοσ.

Το touch screen ειναι απαράδεκτο ωρες ωρες.. ειδικα στην εφαρμογη του YouTube οταν παω να κατεβάσω το βιντεο για να δω ενα αλλο θελει πανω απο πέντε φορες (μεχρι και 10 εχω μετρήσει) να βαλω το δάχτυλο και να κανω την κίνηση (με τζαμάκι και χωρις τζαμάκι)...Αλλο, καλώ εναν συγκεκριμένο αριθμό μεσω WiFi που δεν ειναι δυνατόν να μην εχει σήμα και δεν κανει τπτ ( τον κάλεσα 3-4 φορες) απλα δείχνει οτι τον κάλεσα, το ονομα του στην οθόνη δηλαδη και περιμενω σα μαλακας να ακούσω κατι αλλα δεν ακούγετε τπτ...ουτε το τουτ τουτ ουτε καποιο μυνημα κατελειμενω ουτε καποια υπηρεσία τελος πάντων.... περνω τον ιδιο αριθμό απο το σταθερό και πιάνει αμέσως...και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα αλλα καθε μερα και κατι προκύπτει..

Το εκανε μονο μοα φορα..με το viber αλλα το εχει ξανακάνει να παιζει το brave browser-YouTube οποτε του καπνίσει...

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον..

Ααα... πηγενα να διαμορφώσω ενα pdf στα αρχείο και δε σωζόταν...αυτο το έφτιαξα... με κατι που κάναμε με την υποστήριξη της apple αλλα δε θυμαμαι πως... σαν mini reset

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Skyfish1987 είπε

Το touch screen ειναι απαράδεκτο ωρες ωρες.. ειδικα στην εφαρμογη του YouTube οταν παω να κατεβάσω το βιντεο για να δω ενα αλλο θελει πανω απο πέντε φορες (μεχρι και 10 εχω μετρήσει) να βαλω το δάχτυλο και να κανω την κίνηση (με τζαμάκι και χωρις τζαμάκι)...Αλλο, καλώ εναν συγκεκριμένο αριθμό μεσω WiFi που δεν ειναι δυνατόν να μην εχει σήμα και δεν κανει τπτ ( τον κάλεσα 3-4 φορες) απλα δείχνει οτι τον κάλεσα, το ονομα του στην οθόνη δηλαδη και περιμενω σα μαλακας να ακούσω κατι αλλα δεν ακούγετε τπτ...ουτε το τουτ τουτ ουτε καποιο μυνημα κατελειμενω ουτε καποια υπηρεσία τελος πάντων.... περνω τον ιδιο αριθμό απο το σταθερό και πιάνει αμέσως...και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα αλλα καθε μερα και κατι προκύπτει..

Το εκανε μονο μοα φορα..με το viber αλλα το εχει ξανακάνει να παιζει το brave browser-YouTube οποτε του καπνίσει...

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον..

Ααα... πηγενα να διαμορφώσω ενα pdf στα αρχείο και δε σωζόταν...αυτο το έφτιαξα... με κατι που κάναμε με την υποστήριξη της apple αλλα δε θυμαμαι πως... σαν mini reset

Κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για αρχή. Λογικά θα φτιάξει. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια προβλήματα και είχα 11 pro max πολύ καιρό...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Skyfish1987 είπε

Αστο φιλε... εχω δωσει 1300 και ειναι λες και εχω Alcatel..

Μήπως πήρες καμία κινεζική replica?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skyfish1987 είπε

Δε νομιζω γιατι εχω μιλήσει με το support της apple και κάναμε κάποιες διασταβρωσεις

Κάνε μια επαναφορά και δες αν συνεχίζει να κάνει περίεργα. Πρώτη φορά τα ακούω πάντως αυτά που γράφεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/12/2020 στις 8:27 ΜΜ, Skyfish1987 είπε

Δε νομιζω γιατι εχω μιλήσει με το support της apple και κάναμε κάποιες διασταβρωσεις

τι κάνατε?

Τελικά δεν μας είπες. εφτιαξε το alcatel ?

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εκανα τίποτα... αυριο θα κανω επαναφορά αν και δε νομιζω να υπαρχει λόγος γιατι για καποιο λογο εχω αλλαξει 6  τον τελευτεο χρονο κινητα android και iOS και ολα βγάζουν κουλά προβλήματα ...το ενα συγγεκριμενα εκανε ριμπουτ μονο του μολις έβαζα την καρτα μου...το πηγα σε συνεργείο, το δούλεψε σε safe mode 3μερες και δεν εκανε τπτ...το πηρα πισω, ξανά εκανε ριμπουτ 10 φορες σε 5 ωρες και ειχε εγκατασταθεί και ενα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε την κάμερα, μολις το πουλησα σε εναν φιλο μου έφτιαξε το κινητο δεν ξαναέκανα ριμπουτ...Σημερα παντως με κάλεσε ενας φίλος μου που δεν ειχα αποθηκεύσει το ονομα του και μου εμφάνισε οτι με κάλεσε ενας άλλος που τον εχω αποθηκευμένο (στο pro max).. με εχει στείλει αυτο το κινητο πραγματικα...να κανω επαναφορά αλλα δεν νομιζω να εντοπίσω το προβλημα έστω και αν εγκαθιστώ τις εφαρμογές μια μια...πλεον νιώθω οτι κατι αλλο γίνεται... σαν να με παρακολουθεί καποιος...ειδα και το social delima και εχω αρχησει να νομιζω πτι δεν ειναι social delima αλλα smartphone delima...

Με βλεπω για κινητο με κουμπιά... δυστυχως...

Επεξ/σία από Skyfish1987
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρετε κανένας για pro max στα 870? Παιδια ευκαιρια!! Ειναι άριστο σας λεω!!😂😂

Επεξ/σία από Skyfish1987
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εγκατέστησα το (14.3) πηρα εναν φιλο με φουλ σήμα και δεν μπορουςε να με ακούςει νταξι αυτο θα μου πεις δεν ειναι τπτ περίεργο τον πηρα καπάκι μετα απο 2 δευτερα και Ακουγόταν κανονικα αλλα περα απο αυτο μου έδειχνε οτι το loudspeaker ηταν αναμενο ενω δεν το ειχα ανοίξει...και τωρα που πηγα να σας ανεβάσω μια φωτογραφία μου ανέβασε αλλα αντί άλλων χωρις ν τις επιλέξω κ τις διέγραψα...

331F8533-FA25-4BEF-ABA8-66286A58AECB.jpeg

Στις 10/12/2020 στις 10:46 ΠΜ, alexakos89 είπε

τι κάνατε?

10 λεπτά πριν, Skyfish1987 είπε

Παιδια εγκατέστησα το (14.3) πηρα εναν φιλο με φουλ σήμα και δεν μπορουςε να με ακούςει νταξι αυτο θα μου πεις δεν ειναι τπτ περίεργο τον πηρα καπάκι μετα απο 2 δευτερα και Ακουγόταν κανονικα αλλα περα απο αυτο μου έδειχνε οτι το loudspeaker ηταν αναμενο ενω δεν το ειχα ανοίξει...και τωρα που πηγα να σας ανεβάσω μια φωτογραφία μου ανέβασε αλλα αντί άλλων χωρις ν τις επιλέξω κ τις διέγραψα...

Παιδια επιδει υποπτεύομαι οτι κατι πουστικο γινετε... μπορειτε ν μου δώσετε οδηγίες για το πως ν κινηθώ νομικά;

Επεξ/σία από Skyfish1987
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 10/12/2020 στις 10:46 ΠΜ, alexakos89 είπε

τι κάνατε?

4 ώρες πριν, Skyfish1987 είπε

Παιδια επιδει υποπτεύομαι οτι κατι πουστικο γινετε... μπορειτε ν μου δώσετε οδηγίες για το πως ν κινηθώ νομικά;

Άκυρο.. απλα στα 14,2 δεν έδειχνε την πορτοκαλή ένδειξη πανω δεξιά μολις πάταγες να κανεις κληση... άναβε μονο οταν άνοιγες το loudspeaker...

• Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Skyfish1987 είπε

Άκυρο.. απλα στα 14,2 δεν έδειχνε την πορτοκαλή ένδειξη πανω δεξιά μολις πάταγες να κανεις κληση... άναβε μονο οταν άνοιγες το loudspeaker...

Φίλε μου πάρε καλύτερα κανένα alcatel με κουμπάκια. Δεν είσαι για iPhone 😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...