TechIt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα σας! Δεν θα κουρασω πολυ μα η συνειδηση μου δεν με αφηνε να περασω στο "ετσι" οσα αναφερω. Οπως και ο περισσοτερος κοσμος στην επαρχια λογω της ανυπαρξιας οποιουδηποτε παροχου εκτος της cosmote, πληρωνω ενα ορισμενο ποσο για 24αρα συνδεση. Η ταχυτητα mbps που εχω ειναι γυρω στα 2-3 αλλα λογω του οτι καταλαβαινω οτι δεν γινεται να εχουν το ιδιο καλες υποδομες παντου περνουσα στα ντουκου αυτο το γεγονος. Ανα τα 8χρονια στα οποια ειμαι πελατης της εχω ξοδεψει ανυπολογιστες ωρες και χρονο απο την ζωη μου στα τηλεφωνα προσπαθωντας να βγαλω ακρη σε διαφορα τεχνικα προβληματα τα οποια προεκυπταν, ομως αυτο που γινεται τον τελευταιο καιρο δεν το εχω ξαναδει. Το ιντερνετ μου πεφτει συνεχεια και εκτος απο αυτου πεφτει μαζι και το τηλεφωνο. Παιρνω τηλεφωνο στο 13888 και η μονη απαντηση που παιρνω ειναι να καλεσω αργοτερα διοτι δεν υπαρχει καποια γραμμη διαθεσιμη να με εξυπηρετησει. Στην αρχη το δικαιολογησα στο μυαλο μου λογω καραντινας. Ομως δεν γινεται να εχω παρει 50φορες (κυριολεκτικα) σε ενα ευρυ φασμα ωρων και παρολαυτα να μην εχει βρεθει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να με εξυπηρετησει. Ειλικρινα δεν ξερω πως να κινηθω...
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 13788 όπως είπε ο Zac, είναι και δωρεάν. Σίγουρα θα βρεις κάποιον.. Κουράγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα