Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σου λέω εκεί που λεει iphone ΑΡΑ στην πλάτη που είναι και η πρωτη φωτό που έβαλες.Αν δεν τις βλέπει άλλος θα φταίνε τα ματια μου.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Καλή πώληση και αν θες πες τι έκανες όταν το δωσεις.

👍

1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Δες σε τι τιμές τα δίνουν στο eBay το iPhone 3G είχε γύρω στα 100 ευρώ. Γνώμη μου? Βάλε τα στο συρτάρι δεν αξίζει να τα πουλήσεις είναι συλλογή σου. Με 100 παραπάνω ευρώ παίρνεις στο eBay το 5αρη.

Σε ευχαριστω πολύ , συμφωνώ απόλυτα δεν ήρθε η ώρα του ακόμα !

• Like 1
Δημοσ.

Αξια εχουν μονο τα σφραγισμενα. Ολα τα αλλα δυστυχως μονο ανακυκλωση!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σου λέω εκεί που λεει iphone ΑΡΑ στην πλάτη που είναι και η πρωτη φωτό που έβαλες.Αν δεν τις βλέπει άλλος θα φταίνε τα ματια μου.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Καλή πώληση και αν θες πες τι έκανες όταν το δωσεις.

Φαίνονται γρατζουνίες...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2020 στις 7:04 ΜΜ, Cj7 είπε

Είναι άψογα και τα δυο και πραγματικά αγρατζουνιστα παντού  τελεία σασί, πλάτη οθόνη , τα στίγματα στο iPod είναι από τη θήκη σιλικόνης και με τρίψιμο φεύγει, έχουν βγει από το κουτί τους και δεν έχουν πειραχτεί στο παραμικρό, είναι σε τέλεια καταστση και λειτουργία, δεν ξέρω από που το διαπιστώσατε ότι είναι μέτρια  ; Καλύτερο από αυτό είναι το σφραγισμένο , η μητρική του μπαταρίες σε απλή άναμονή κρατάει ...από Φου φόρτιση 3 ημέρες τώρα είναι τέζα λίγο πιο κάτω από 100...

οποτε για αυτή την περίπτωση μιλαω ...

Μόνο εγώ λείπω από πάνω. Τι αγρατζούνιστα λες ρε μάστορα; ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον φτιάξε ένα σκίτσο με γρατζουνίες, πιο πολλά θα πιάσει ως έργο τέχνης έτσι...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, HateMe είπε

Μόνο εγώ λείπω από πάνω. Τι αγρατζούνιστα λες ρε μάστορα; ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Η ερώτηση είναι ποια είναι η αξια

5 ώρες πριν, HateMe είπε

Ζητησα μια γνώμη για την αξία ενός κινητού με την προϋπόθεση ότι είναι Αριστο , ποσό όρεξη έχεις να βγάλεις χολή ρε άνθρωπε μες τα ξημερώματα για το αν έχει γρατζουνιές, αλήθεια ;;; 
Είσαι εκτος θέματος αρχιμάστορα αν σου ζητήσω να το αγοράσεις απέρριψε 

3 ώρες πριν, bioentre είπε

Τουλάχιστον φτιάξε ένα σκίτσο με γρατζουνίες, πιο πολλά θα πιάσει ως έργο τέχνης έτσι...

Ευχαριστώ , η βοήθεια σου ανεκτίμητη, αυτή που περίμενα από ένα τέτοιο forum, καλό είναι να σας τιμήσουν εσένα και τον προηγούμενο ως οι πλέον καλοπροαίρετοι σχολιαστές και προπάντων επι του θέματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...