tanagno Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Γειά σας. Εχει ασχοληθεί ή ενεργοποιήσει το WiFi calling σε μη συμβατες από τον παροχο συσκευές? Έχω το Mi8 με cosmote η οποία έχει την συσκευή στις μη συμβατες αν και η συσκευή υποστηρίζει την λειτουργία. Ψάχνοντας διάβασα ότι ανά κάποιος βάλει την sim σε συμβατή συσκευή και ενεργοποιήσει την Υπηρεσία μετά λειτουργεί και σε μην συμβατά smartphone. Το έχει δοκιμάσει κάποιος? Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία.
JeSter_D Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Ισχύει η πληροφορία σου, το είχα κάνει σε MiA3 με Cosmote και έπαιζε κανονικά. Δε μου εμφάνιζε καν επιλογές για την υπηρεσία μεσα στο μενου της συσκευης και το είχα ενεργοποιήσει με : *#*#869434#*#*
tanagno Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Στις 11/12/2020 στις 1:28 ΜΜ, JeSter_D είπε Ισχύει η πληροφορία σου, το είχα κάνει σε MiA3 με Cosmote και έπαιζε κανονικά. Δε μου εμφάνιζε καν επιλογές για την υπηρεσία μεσα στο μενου της συσκευης και το είχα ενεργοποιήσει με : *#*#869434#*#* Το γνωρίζω αυτό τον κωδικό απλά πριν αρχίσω να ζητιανεύω συσκευές ήθελα να σιγουρευτώ ότι παίζει. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα