Christos21417 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Αρχικά συγγνώμη αν ανοίγω το θέμα σε λάθος σημείο. Αν γίνεται να μεταφερθεί. Υπάρχει μια σελίδα το deseat.me όπου αν βάλεις το hotmail ή το gmail σου σου βγάζει σε ποιες σελίδες έχεις κάνει subscribe σε newsletter και λογαριασμό στην σελίδα και επιλέγεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι όχι. Για hotmail λειτουργεί μια χαρά. Για το gmail εμφανίζει ότι δεν είναι ακόμα συμβατή η σελίδα. Σε άλλη σελίδα που κοίταξα για το gmail δε μου εμφανίσεις όλες τις σελίδες που έχω κάνει εγγραφή. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το gmail;
kormos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Στις 5/12/2020 στις 9:56 ΜΜ, Christos21417 είπε Αρχικά συγγνώμη αν ανοίγω το θέμα σε λάθος σημείο. Αν γίνεται να μεταφερθεί. Υπάρχει μια σελίδα το deseat.me όπου αν βάλεις το hotmail ή το gmail σου σου βγάζει σε ποιες σελίδες έχεις κάνει subscribe σε newsletter και λογαριασμό στην σελίδα και επιλέγεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι όχι. Για hotmail λειτουργεί μια χαρά. Για το gmail εμφανίζει ότι δεν είναι ακόμα συμβατή η σελίδα. Σε άλλη σελίδα που κοίταξα για το gmail δε μου εμφανίσεις όλες τις σελίδες που έχω κάνει εγγραφή. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το gmail; Όταν λαμβάνεις τα newsletters στο τέλος με μικρά γράμματα έχει επιλογή unsubscribe. Το πατάς και όλα καλά χωρίς 2-3ες σελίδες...
Christos21417 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kormos είπε Όταν λαμβάνεις τα newsletters στο τέλος με μικρά γράμματα έχει επιλογή unsubscribe. Το πατάς και όλα καλά χωρίς 2-3ες σελίδες... Ναι το γνωρίζω αυτό. Το θέμα είναι ότι αν δεν έχεις κάνει εγγραφή στο newsletter αλλά μόνο λογαριασμό σε μια ιστοσελίδα πως γίνεται να διαγραφεί ο λογαριασμός. Δεν είναι λύση να ψάχνω μία μία σε ποιες σελίδες έχω λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα