Προς το περιεχόμενο

Αγορα οικονομικου πικαπ μεχρι 100 ευρω

foluke15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα υπαρχει που να αξιζει σ αυτη την τιμη ; Ξερω οτι πρεπει να κανω υποχωρησεις σε ποιοτητα αλλα δεν με πειραζει τοσο. Δυο ερωτησεις 

1. Αυτα αλλαζει η καφαλη με κατι ποιοτηκοτερο;

2. Χρειαζομαι ενισχυτη ή μπορω να συνδεσω κατευθειαν τα bookself ηχεια μου;

Εχω βρει αυτα τα τρια που μ αρεσουν.

https://www.skroutz.gr/s/11258101/Lenco-LS-50.html

https://www.skroutz.gr/s/20071079/Nedis-TURN200BN.html?from=best_sellers_tag

https://www.skroutz.gr/s/17303164/Jam-HX-TTP200.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα πικάπ που έχεις βάλει εδώ, μόνο στο lenco μπορείς να αλλάξεις κεφαλοβελόνα, Και αυτό υπό προϋποθέσεις.

Από τα πικάπ που έβαλες το lenco είναι το καλύτερο, δεν νομίζω να χρειάζεσαι προενισχυτή έχει ενσωματωμένο, που σημαίνει ότι ναι, δεν χρειάζεσαι ενισχυτή, μπαίνει κατευθείαν.

Αλλά αν θες την γνώμη μου, μάζεψε άλλο ένα κατοστάρικο και πήγαινε στο project primary.

Επεξ/σία από lnwolfgr

Η κάθε βελόνα χρειάζεται διαφορετικό βάρος και ανάλογα την κεφαλή μπορεί το αντίβαρο που έχει το πικάπ να μην φτάνει.

Αν η βελόνα είναι ελαφρύτερη από το κανονικό της βάρος θα πηδάει πάρα πολύ εύκολα, αν είναι βαρύτερη θα σου σκάβει τον δίσκο.

• Like 1

αν εχεις 5-6 δισκους οκ παρε ενα τετοιο να τους ακουσεις 

αν εχεις αρκετα βινυλια κανε οικονομια / δες και τα μεταχειρισμενα 

και ξεκινας απο κατι της project και πανω 

τωρα αν πιστευεις με 60 κατι ευρω θα παρεις και βελονα-κεφαλη και βραχιονα και πλατο και phono stage και ενισχυτη και ηχειο 

τι να πω ... αυτο παντως δεν το λες απλά "κανω εναν συμβιβασμό ..."

1 ώρα πριν, xrhstosiak είπε

αν εχεις 5-6 δισκους οκ παρε ενα τετοιο να τους ακουσεις 

αν εχεις αρκετα βινυλια κανε οικονομια / δες και τα μεταχειρισμενα 

και ξεκινας απο κατι της project και πανω 

τωρα αν πιστευεις με 60 κατι ευρω θα παρεις και βελονα-κεφαλη και βραχιονα και πλατο και phono stage και ενισχυτη και ηχειο 

τι να πω ... αυτο παντως δεν το λες απλά "κανω εναν συμβιβασμό ..."

Προφανως ναι καταλαβαινω τι λες, δεν μπορεις να εχεις και ολα δικα σου. Απλα με την προοπτικη οτι εχω λιγους δισκους μιλαω παντα και να συνδεσω και τα ηχεια μου και να εχω ενα αποτελεσμα κομπλε και μετα βλεπω.
Κατι αλλο αν παρω μεταχειρισμενο τι θα χρειαστω ; Απο οτι ξερω τα παλια δεν εχουν ενυσχητη ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η κλασσικη διαταξη ειναι 

πικαπ --> ενισχυτης με ενσωματομενο phono --> ηχεια  

αλλιως 

πικαπ --> ξεχωριστο phono stage ---> ενισχυτης --> ηχεια  

τελευταια εχουν εμφανιστει πικαπ με line out εξοδο αρα εχουν phono μαζι 

και καποια με usb εξόδους

Επεξ/σία από xrhstosiak

3 ώρες πριν, foluke15 είπε

Προφανως ναι καταλαβαινω τι λες, δεν μπορεις να εχεις και ολα δικα σου. Απλα με την προοπτικη οτι εχω λιγους δισκους μιλαω παντα και να συνδεσω και τα ηχεια μου και να εχω ενα αποτελεσμα κομπλε και μετα βλεπω.
Κατι αλλο αν παρω μεταχειρισμενο τι θα χρειαστω ; Απο οτι ξερω τα παλια δεν εχουν ενυσχητη ε;

Αφού έχεις λίγους δίσκους γιατί πας να μπλέξεις με κάτι ξεπερασμένο; 

Αν θες σώνει και καλά να πάρεις πικάπ ανέβασε το μπάτζετ γιατί με αυτά που έχεις στα link θα απογοητευτείς. Επίσης δες και τις τιμές των δίσκων και ξανασκέψου το

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
32 λεπτά πριν, foluke15 είπε

https://www.facebook.com/marketplace/item/1264186067293426/ παιδια αυτοπως σας φαίνεται;;;

παλιατσαρια ,μακρυα

Το πικαπ ειναι ακριβο χομπυ,δυστυχως. Οι δισκοι ειναι ακριβοι,θελουν συντηρηση,προσεκτικη τοποθετηση,ενω ενα απλα βασικο πικαπ με την κεφαλη του,κοστιζει πανω απο 250 ευρω. Εχει μεγαλη σημασια και η ποιοτητα του προενισχυτη κεφαλης,για το τελικο ηχητικο αποτελεσμα. Αυτος μπορει να ειναι ενα τμημα ενος κανονικου ενισχυτη ή προενισχυτη ή να ειναι μια αυτόνομη συσκευή (πολυ συχνα πλεον ειναι ετσι μιας και οι περισσοτεροι ολοκληρωμενοι ενισχυτες δεν εχουν τμημα προενισχυσης για κεφαλη πικαπ). Απο τη στιγμη που εχεις λιγους δισκους και περιορισμενα οικονομικα ή το ξεχνας ή βρες καποιο μεταχειρισμενο,αλλα στη δευτερη περιπτωση θα πρεπει να αλλαξεις ιμαντα (ασχετα αν σου πουν οτι ειναι σε αριστη κατασταση κλπ) και να βαλεις μαι καινουργια βελονα στην κεφαλη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...