Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/12/2020 στις 6:56 ΜΜ, Lux Aeterna είπε

Γεια χαρά! Σκέφτομαι την αγορά οικονομικού (σχετικά) σπιτιού. Σκεφτόμουν το Πέραμα, λόγω χαμηλότερων τιμών και θέας θάλασσα. Έχετε κάποιες σκέψεις πάνω σε αυτό; Επίσης, πρόσεξα ότι στο Πέραμα υπάρχουν πολλά σπίτια με θέα, αλλά γενικά είναι κακοδομημένο χωροταξικά. Πώς θα μπορούσα να βεβαιωθώ ότι μελλοντικά δεν θα χτιστεί κάτι μπροστά μου που να κόβει τη θέα; Μιας και πρωτάρης στην αναζήτηση σπιτιού, έχετε κάτι να μου επιστήσετε την προσοχή;

Πηγαινοέρχομαι πέραμα 10 χρόνια και το μόνο που δε θα έκανα είναι να σκλαβωθω 20-30 χρόνια για ενα σπίτι εκεί.Είναι κατα την άποψη μου κάκιστη περιοχή,με έντονη εγκληματικότητα.Η θέα που λες και μοσχοπουλάνε σε ανίδεους είναι το λιμανι με τα φερυ μποτ περαμα σαλαμινα.Καλυτερα νεα σμυρνη με αυτα τα λεφτα.Καλυτερα πιο παλιο σπιτι απο καινουργιο εκει.Στα συν τα καινουργια σπιτια στα πλην πολλά οπως ανηφορια,χαμηλο κοστος μεταπωλησης,ενοικιασης εγκληματικώτητα μυρωδια απο τα καζανια πετρελαιου διπλα(δεξαμενες) και υποκοσμος.Ουτε για καφε δε πας γιατι πολυ απλα εχει κανα 2 καφεταιριες κ αυτες αστα

• Like 3
Δημοσ.

Για να αγορασει κανεις ενα σπιτι τι διαδικασιες χρειαζονται? πρεπει να γινει ελεγχος του ακινητου για τυχον βαρη και ελεγχος σε κτηματολογιο κλπ?

Δημοσ.
Στις 6/12/2020 στις 12:48 ΠΜ, Lux Aeterna είπε

Γενικότερα έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή για την αναζήτησή μου; Μιλάμε για Αττική.

Πες μου ποσα χρηματα εχεις να σου πω περιοχη.Και οταν λεω εχεις εννοω που σου εχουν εγκριθει και οχι απο το μυαλο σου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zoupous είπε

Πηγαινοέρχομαι πέραμα 10 χρόνια και το μόνο που δε θα έκανα είναι να σκλαβωθω 20-30 χρόνια για ενα σπίτι εκεί.Είναι κατα την άποψη μου κάκιστη περιοχή,με έντονη εγκληματικότητα.Η θέα που λες και μοσχοπουλάνε σε ανίδεους είναι το λιμανι με τα φερυ μποτ περαμα σαλαμινα.Καλυτερα νεα σμυρνη με αυτα τα λεφτα.Καλυτερα πιο παλιο σπιτι απο καινουργιο εκει.Στα συν τα καινουργια σπιτια στα πλην πολλά οπως ανηφορια,χαμηλο κοστος μεταπωλησης,ενοικιασης εγκληματικώτητα μυρωδια απο τα καζανια πετρελαιου διπλα(δεξαμενες) και υποκοσμος.Ουτε για καφε δε πας γιατι πολυ απλα εχει κανα 2 καφεταιριες κ αυτες αστα

Συμφωνώ σε όλα που λες εκτός από ένα. Με τα λεφτά που αγοράζεις 3αρι καινούργιο σπίτι στο Πέραμα στην Νέα Σμύρνη αγοράζεις 2αρι 30ετιας που θέλει αλλά 30 χιλιάρικα ανακαίνιση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eidikos33 είπε

Για να αγορασει κανεις ενα σπιτι τι διαδικασιες χρειαζονται? πρεπει να γινει ελεγχος του ακινητου για τυχον βαρη και ελεγχος σε κτηματολογιο κλπ?

μονο οι ελεγχοι κοστιζουν κανα 2χιλιαρο..Μηχανικος,Δικηγορος και τον μηχανικο και δικηγορο της τραπεζας.

Μόλις τώρα, mihanikos1 είπε

Συμφωνώ σε όλα που λες εκτός από ένα. Με τα λεφτά που αγοράζεις 3αρι καινούργιο σπίτι στο Πέραμα στην Νέα Σμύρνη αγοράζεις 2αρι 30ετιας που θέλει αλλά 30 χιλιάρικα ανακαίνιση.

Συμφωνω μαζι σου αλλα καλυτερα δυαρι ισογειο νεα σμυρνη με θεα περιπτερο παρα περαμα με θεα φερυμποτ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoupous είπε

Συμφωνω μαζι σου αλλα καλυτερα δυαρι ισογειο νεα σμυρνη με θεα περιπτερο παρα περαμα με θεα φερυμποτ.

Ναι απλά είναι και οι ανάγκες του καθενός. Δυστυχώς τι να το κάνεις το δυάρι αν δεν χωράς. Ούτε εγώ θα πήγαινα Πέραμα, με λίγο μεγαλύτερο κόστος υπάρχουν κοντινές περιοχες που είναι καλύτερες για να μείνεις. Πχ Νίκαια Κορυδαλλός κλπ

Δημοσ.
20 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Πλέον εάν έχει αυθαιρεσίες δέν μπορει να το πουλήσεις .

Ο συμβ/γράφος θα ζητήσει απο το ιδιοκτήτη να δώσει βεβαίωση μηχανικός οτι δέν έχει αυθαιρεσίες αλλιώς πλέον δέν προχωράνε τα συμβόλαια .

Το κτηματολόγιο είναι το λιγότερο εάν δέν έχει δηλωθεί .

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι τιμές για αγορές διαμερισμάτων είναι στο ταβάνι και οι τράπεζες δίνουν δάνεια με το σταγονόμετρο. 

Ηθελα να ήξερα τα αγοράζει κανένας? Προχθές είδα στο κέντρο της Αθήνα, περιοχή μουσείο, δυάρι κατασκευής του 60 στα 150.000€, μετά από ερωτηση έμαθα ότι το πουλάνε κοντά στα δυο χρονια.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...