Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά! Σκέφτομαι την αγορά οικονομικού (σχετικά) σπιτιού. Σκεφτόμουν το Πέραμα, λόγω χαμηλότερων τιμών και θέας θάλασσα. Έχετε κάποιες σκέψεις πάνω σε αυτό; Επίσης, πρόσεξα ότι στο Πέραμα υπάρχουν πολλά σπίτια με θέα, αλλά γενικά είναι κακοδομημένο χωροταξικά. Πώς θα μπορούσα να βεβαιωθώ ότι μελλοντικά δεν θα χτιστεί κάτι μπροστά μου που να κόβει τη θέα; Μιας και πρωτάρης στην αναζήτηση σπιτιού, έχετε κάτι να μου επιστήσετε την προσοχή;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Πώς θα μπορούσα να βεβαιωθώ ότι μελλοντικά δεν θα χτιστεί κάτι μπροστά μου που να κόβει τη θέα;

αγοράζεις όλα τα οικόπεδα μπροστά σου. Η μόνη λύση

Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα αν κρύβεις εσύ τη θεα από άλλους, αρκεί να μη κρύβουν τη δικιά σου

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Γεια χαρά! Σκέφτομαι την αγορά οικονομικού (σχετικά) σπιτιού. Σκεφτόμουν το Πέραμα, λόγω χαμηλότερων τιμών και θέας θάλασσα. Έχετε κάποιες σκέψεις πάνω σε αυτό; Επίσης, πρόσεξα ότι στο Πέραμα υπάρχουν πολλά σπίτια με θέα, αλλά γενικά είναι κακοδομημένο χωροταξικά. Πώς θα μπορούσα να βεβαιωθώ ότι μελλοντικά δεν θα χτιστεί κάτι μπροστά μου που να κόβει τη θέα; Μιας και πρωτάρης στην αναζήτηση σπιτιού, έχετε κάτι να μου επιστήσετε την προσοχή;

Οποίο έχει απεριόριστη θέα θάλασσα θα είναι και ΠΙΟ ακριβο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Οποίο έχει απεριόριστη θέα θάλασσα θα είναι και ΠΙΟ ακριβο.

Αναπόφευκτα! Είναι το αντίτιμο για κάποιες "ποιοτικότερες" στιγμές χαλάρωσης.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Να αγοράσεις σπίτι σε δρόμο με μεγάλο πλάτος, σε πλατεία η σε μέρος που να έχει πρόσοψη απέναντι σε άλσος, πάρκο και γενικά σε μέρος απέναντι από το οποίο απαγορεύεται να χτίσεις. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που υπάρχει ιδιωτικό οικόπεδο μπροστά σου ο καθένας χτίζει οπότε του γουστάρει. Για την θάλασσα θα σε γελάσω, το σπίτι που θα πάρεις θα είναι πανάκριβο και θα έχεις υψηλότερο κόστος συντήρησης και θέματα υγρασίας. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bitbit είπε

Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα αν κρύβεις εσύ τη θεα από άλλους, αρκεί να μη κρύβουν τη δικιά σου

Θα δει τι θα πάθει, θα μάθω πού θα αγοράσει και θα πάω να χτίσω μπροστά του έτσι για σπάσιμο!

Υ.Γ Ελπίζω να μην αγοράσει ακριβώς μπροστά στη θάλασσα γιατί θα γίνουμε Αμστερνταμ! 😈

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Να αγοράσεις σπίτι σε δρόμο με μεγάλο πλάτος, σε πλατεία η σε μέρος που να έχει πρόσοψη απέναντι σε άλσος, πάρκο και γενικά σε μέρος απέναντι από το οποίο απαγορεύεται να χτίσεις. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που υπάρχει ιδιωτικό οικόπεδο μπροστά σου ο καθένας χτίζει οπότε του γουστάρει. Για την θάλασσα θα σε γελάσω, το σπίτι που θα πάρεις θα είναι πανάκριβο και θα έχεις υψηλότερο κόστος συντήρησης και θέματα υγρασίας. 

Είναι σε αρκετή απόσταση από τη θάλασσα, αλλά είναι αμφιθεατρικά και γι αυτό έχει θέα. Λίγο πιο πίσω βέβαια έχει δασάκι. Πιστεύετε ότι και αυτό θα δημιουργεί πρόβλημα στη συντήρηση; Μέσω πολεοδομίας θα μπορούσα να μάθω πόσους ορόφους δικαιούνται να χτίσουν οι μπροστά;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Είναι σε αρκετή απόσταση από τη θάλασσα, αλλά είναι αμφιθεατρικά και γι αυτό έχει θέα. Λίγο πιο πίσω βέβαια έχει δασάκι. Πιστεύετε ότι και αυτό θα δημιουργεί πρόβλημα στη συντήρηση; Μέσω πολεοδομίας θα μπορούσα να μάθω πόσους ορόφους δικαιούνται να χτίσουν οι μπροστά;

Ναι μπορείς να το μάθεις από τους συντελεστές δόμησης, καλυψης, ορόφου κτλ, καθώς και αν επιτρέπεται η ανέγερση ακινήτου καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορείς να χτίσεις καθόλου σε δικό σου οικόπεδο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αναζήτηση που προϋποθέτει ότι ο άλλος δεν θα χτισει απέναντι σου και θα πρέπει να γνωρίζεις μεχρι πσοο μπορεί να χτισει, είναι αδύνατη δωρεαν. Πρέπει να βάλεις κτηματομεσιτη μαζί με μηχανικό και να τους πληρώσεις καλά κιόλας για να ψάχνουν με αυτά τα κριτήρια που θέλεις. Ψάξε κάτι προς Άγιο Δημήτριο που είναι ο Υμηττος, έχει σχετικά ανοιχτό ορίζοντα χωρίς κολλημένες πολυκατοικιες, αν βρεις σε υψηλό όροφο. Εννοείται τα περισσότερα χτισμένα από ισόγειο μέχρι τρεις ορόφους. 

• Like 1
Δημοσ.

πλ

12 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Θα δει τι θα πάθει, θα μάθω πού θα αγοράσει και θα πάω να χτίσω μπροστά του έτσι για σπάσιμο!

Υ.Γ Ελπίζω να μην αγοράσει ακριβώς μπροστά στη θάλασσα γιατί θα γίνουμε Αμστερνταμ! 😈

παρεπιπτοντως αξιον αναφορας ειναι πως η ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη εθεωρουντο το Μαντσεστερ της Ευρωπης...προτου σβησουν τα φουγαρα βεβαιως...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Για αρχή για ψάξε αν είναι νόμιμο το σπίτι εκεί που λες...

Btw ελπίζω να μην είναι μια μονοκατοικία που έχει έναν βράχο μες στη μέση...

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Για αρχή για ψάξε αν είναι νόμιμο το σπίτι εκεί που λες...

Btw ελπίζω να μην είναι μια μονοκατοικία που έχει έναν βράχο μες στη μέση...

Έχω βρει και μια μονοκατοικία είναι η αλήθεια, αλλά δεν την έχω δει από κοντά! Λες να είναι αυτή με τον βράχο;; Αναφορικά με τους μεσίτες, το να σου επιδείξουν ένα σπίτι για πόσο καιρό σε δεσμεύει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lux Aeterna είπε

Έχω βρει και μια μονοκατοικία είναι η αλήθεια, αλλά δεν την έχω δει από κοντά! Λες να είναι αυτή με τον βράχο;; Αναφορικά με τους μεσίτες, το να σου επιδείξουν ένα σπίτι για πόσο καιρό σε δεσμεύει;

Συνήθως 1 χρόνο γράφει το συμφωνητικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...