Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε

Nαι, το android auto περίμενες να σου κλέψει τα δεδομένα..

51 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε

Nαι, το android auto περίμενες να σου κλέψει τα δεδομένα..

Συγνώμη, ... τι είναι το android auto;;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gianniskks είπε

Ήταν διαθέσιμο εδώ και καιρό. Την διάβασα και αλλού την είδηση και δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σε S9+ δούλευε κανονικά χωρίς πλάγιες μεθόδους. 

ηταν διαθέσιμο ως ενημέρωση εδω και καποιους μήνες και χρόνια, για όποιον το κατέβαζε απο apkpure, παρολαυτα, υποπτεύομαι πως αναφέρεται σε φωνητικές εντολές, ελληνικό πληκτρολόγιο κλπ, πράγμα το οποίο δεν υπήρχε ως τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως σε Opel Adam 2016 (Intellilink R4) με Huawei P20 και Android 9 και προφανώς apk android auto, όλα επαιζαν πένα!

Μετα την αγορά του Huawei P30 δεν έχει ξαναδουλεψει το Android Auto... ότι και αν έχω κάνει... Μέχρι και αναβάθμιση από την Opel έκανα, αλλαγή usb cables, downgrade της εφαρμογής αλλά το Android Auto, τίποτα!! 

Έχει κανείς καμιά ιδέα? 

Κυρίως με χρήστες Opel αυτοκινήτων... 

Επεξ/σία από mendr_j
Δημοσ.

2 opel εδώ, σε 6 διαφορετικά android από έκδοση 9 και μετά δεν έχει σταματήσει να δουλεύει.

Εννοείται και στην έκδοση 10, ακόμα και όταν έγινε εφαρμογή συστήματος.

Δοκίμασες να συνδέσεις το τηλ με το μενού του στα αγγλικά; Αφού το γυρίσεις σε Αγγλικά κάνε και μια ενεργοποίηση τον assistant και μετά δοκίμασε το αυτοκίνητο.

Αν δουλέψει μετά γυρνά πάλι σε ελληνικά το τηλ.

Δημοσ.

Ο αριθμός των συμβατών εφαρμογών αυξάνεται πάντα! Για μια πλήρη λίστα συμβατών εφαρμογών, μεταβείτε στη διεύθυνση http://g.co/androidauto

Για να χρησιμοποιήσετε το Android Auto, θα χρειαστείτε ένα τηλέφωνο με Android 6.0 ή μεταγενέστερη έκδοση και μια ενεργή σύνδεση δεδομένων.
Πάνω από 400 μοντέλα αυτοκινήτων υποστηρίζουν τώρα το Android Auto! Για να μάθετε εάν η οθόνη του αυτοκινήτου σας είναι συμβατή και πώς να την ενεργοποιήσετε, ελέγξτε το εγχειρίδιο του κατόχου σας ή επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας. Μόλις ενεργοποιηθεί, χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB υψηλής ποιότητας για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο αυτοκίνητό σας και, στη συνέχεια, εκκινήστε το Android Auto για να ξεκινήσετε!
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Android Auto και τα συμβατά αυτοκίνητα στη διεύθυνση http://android.com/auto
Για υποστήριξη: http://support.google.com/androidauto
Λάβετε βοήθεια από την κοινότητά μας: https://productforums.google.com/forum/#!forum/android-auto

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ναι 900 εφαρμογές για podcast και μουσική και βλακείες.

Τους χάρτες θέλουμε φωνητική πληκτρολόγιση, και φωνητική κλήση. 

Δεν ζητάω μυνήματα και βλακείες.

Να τις βράσω τις εφαρμογές τις άλλες.

Για μουσικές έπαιζε και παίζει το bluetooth.

Καλύτερα tablet παρά αυτό το μπαχαλο. Και το αλλάζεις και οπότε θες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εγώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω iphone μόνο για αυτό , 3 Android συσκευές σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα καμία δεν έχει δουλέψει

Και μπαίνεις τόσα χρόνια σε κατασκευαστές αυτοκινήτων και σου έχουν υποστήριξη μόνο κάτι ναυαρχίδες και αν είσαι τυχερός μπορεί να δουλέψει.

Τους πήρε 10 εκδόσεις για να το βάλουν native

Android έχω σχεδόν από πάντα αλλά οκ πολύ fail

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είχα πρόβλημα ακόμα και με χαμηλού κόστους συσκευές.

Redmi 5, mi4c, oneplus 5, oneplus 6, oneplus 6t, mi 10lite 5g, και με κάνα 2 samsung των 200 ευρώ, μια χαρά.

Ειδικά το mi4c με rom μαγειρεμένη και όμως παίζει.

Ίσως να παίζει ρόλο το ηχοσύστημα που φοράνε τα opel που είναι νομίζω της lg. Προβλήματα δεν έχω δει πάντως.

Επεξ/σία από thn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία αυτό, μία το Google Pay... λέτε να έχουμε κάνα μπαμ και να γίνει επιτέλους το θαύμα με τον assistant;

Επεξ/σία από NickStavr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε corsa του 2020 και με galaxy s20+ όλα παίζουν ρολόι απο την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν με την επίσημη υποστήριξη έχει και νέα χαρακτηριστικά.

Επεξ/σία από hliastsek
Δημοσ.

Ήταν διαθέσιμο για android 10+, παλαιότερα κινητά με έκδοση μέχρι 9.... δεν συνδέονται. Ενδεχομένως να αλλάξει αυτό.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, badmanvolos είπε

Ήταν διαθέσιμο για android 10+, παλαιότερα κινητά με έκδοση μέχρι 9.... δεν συνδέονται. Ενδεχομένως να αλλάξει αυτό.

Μια χαρα δούλευε και δουλεύει με android 9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, mpeliaris είπε

Εμένα ρε παιδιά με opel corsa του 16 δεν έχει Android auto πάρα μόνο Apple play. Γιατί λέει δεν το έχει δώσει η Google για το corsa. Λέτε τώρα να το πάρει με καμία αναβάθμιση ή ελπίζω άδικα. 

Αν έχει intellilink 3.0 δεν τρέχει android auto, αν έχει 4.0 πάντα έτρεχε. Κοίτα και εδω περισσότερα 

http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?30583-Corsa-e-intellilink

19 ώρες πριν, mpeliaris είπε

Επεξ/σία από oldnew

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...