Carnagath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια 1080 και σκεφτόμουν κάποια στιγμή να αναβαθμίσω σε 3080. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα διαδικαστικά, έχω λίγες ερωτήσεις για όποιον έχει λίγο χρόνο. 1) Θα έχω πρόβλημα σύνδεσης σε παλιούτσικη motherboard (Asus Hero 7)? 2) Πρόβλημα με το μέγεθος σε κουτί Coolermaster Cosmos SE? Θα μου πείτε κοίταξε τις διαστάσεις, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να είμαι σίγουρος, υπάρχει και μία Noctua D15 εκεί μέσα που καλύπτει πολύ χώρο. 3) Τροφοδοτικό έχω EVGA Supernova G2 850w modular. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρα τα backup καλωδια τροφοδοσίας του και κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι 3080 θέλουν 3χ8 pin αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει με ένα λινκ σε τι καλώδια θα πρέπει να παραγγείλω για να μπορώ να τη συνδέσω; 4) Τι μάρκα προτείνετε; Έχω ακούσει ότι αρκετοί κατασκευαστές είχαν θέματα με instabilities/overheating όπως βγήκαν οι κάρτες από το εργοστάσιο. Ξέρετε αν κάποια κατασκευάστρια το απέφυγε αυτό; Ευχαριστώ!!
NoiSy MaN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Carnagath είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια 1080 και σκεφτόμουν κάποια στιγμή να αναβαθμίσω σε 3080. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα διαδικαστικά, έχω λίγες ερωτήσεις για όποιον έχει λίγο χρόνο. 1) Θα έχω πρόβλημα σύνδεσης σε παλιούτσικη motherboard (Asus Hero 7)? 2) Πρόβλημα με το μέγεθος σε κουτί Coolermaster Cosmos SE? Θα μου πείτε κοίταξε τις διαστάσεις, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να είμαι σίγουρος, υπάρχει και μία Noctua D15 εκεί μέσα που καλύπτει πολύ χώρο. 3) Τροφοδοτικό έχω EVGA Supernova G2 850w modular. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρα τα backup καλωδια τροφοδοσίας του και κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι 3080 θέλουν 3χ8 pin αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει με ένα λινκ σε τι καλώδια θα πρέπει να παραγγείλω για να μπορώ να τη συνδέσω; 4) Τι μάρκα προτείνετε; Έχω ακούσει ότι αρκετοί κατασκευαστές είχαν θέματα με instabilities/overheating όπως βγήκαν οι κάρτες από το εργοστάσιο. Ξέρετε αν κάποια κατασκευάστρια το απέφυγε αυτό; Ευχαριστώ!! 1) όχι 2)να δημιουργεί πρόβλημα το cpu cooler στη gpu λίγο δύσκολο 3)αυτό έχει να κάνει με την εκάστοτε υλοποίηση, πάρε μια με 2 pin που είναι και η πλειονότητα 4)βάρα ότι βρεις διαθέσιμο σε λογική τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα