manos790 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το κινητο μου εχει 2 μαυρες κηλιδες σε καθε φωτογραφια οποτε το εστειλα στην infoquest γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση. Ψαχνοντας στο internet ειδα οτι καποια Χ εχουν και προβλημα με την οθονη αφης. Εμενα καποιες φορες ελαχιστες ειναι η αληθεια δεν πατιέται η οθονη. Αυτο μπορουν να το δουν αν τρέξουν διαγνωστικα? ΥΓ: Για τις κηλιδες μου ειπαν οτι θα αλλαξουν την καμερα! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από manos790
HateMe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, manos790 είπε Το κινητο μου εχει 2 μαυρες κηλιδες σε καθε φωτογραφια οποτε το εστειλα στην infoquest γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση. Ψαχνοντας στο internet ειδα οτι καποια Χ εχουν και προβλημα με την οθονη αφης. Εμενα καποιες φορες ελαχιστες ειναι η αληθεια δεν πατιέται η οθονη. Αυτο μπορουν να το δουν αν τρέξουν διαγνωστικα? ΥΓ: Για τις κηλιδες μου ειπαν οτι θα αλλαξουν την καμερα! Γιατί απλά δεν μιλάς μαζί τους για να τους αναφέρεις και το πρόβλημα με την οθόνη; Τι απάντηση περιμένεις από ένα φόρουμ δηλαδή;
timos81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, manos790 είπε Το κινητο μου εχει 2 μαυρες κηλιδες σε καθε φωτογραφια οποτε το εστειλα στην infoquest γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση. Ψαχνοντας στο internet ειδα οτι καποια Χ εχουν και προβλημα με την οθονη αφης. Εμενα καποιες φορες ελαχιστες ειναι η αληθεια δεν πατιέται η οθονη. Αυτο μπορουν να το δουν αν τρέξουν διαγνωστικα? ΥΓ: Για τις κηλιδες μου ειπαν οτι θα αλλαξουν την καμερα! Ότι έγραψα και σε ένα ακόμα θέμα, για προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε προϊόντα Apple υπάρχει υποστηρίξει και διάγνωση συσκευής από την Apple. Στην επίσημη σελίδα Apple Support > Επέλεξε iPhone > Επιλογές επισκευής > Ελέγξτε την κάλυψή σας > Βάλε σειριακό αριθμό. Επίσης θα σου ζητήσουν για έλεγχο να κανείς ρυθμίσεις στο κινητό σου: Settings > Privacy > Analytics & Improvements > Start diagnostics with apple support > Run diagnostics > Agree Μετά την απομακρυσμένη διάγνωση θα αναφέρουν για τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται στη συσκευή, όπως επίσης το κόστος και το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο service περιοχής σας. Υποστηρίξει παρέχεται για όλα τα προϊόντα Apple για οποιαδήποτε δυσλειτουργία η απορία, υπάρχει επιλογή τηλεφωνικής υποστηρίξεις στα τηλέφωνα 2103009960 (τοπικός αριθμός) και 80044145417, επίσης μπορείτε να κλείσετε ραντεβού να σας καλέσουν μέρα ώρα&λεπτό, όπως και στο chat όπου μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφίες με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε κάποιο προϊόν Apple. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από timos81 4
manos790 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, timos81 είπε Ότι έγραψα και σε ένα ακόμα θέμα, για προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε προϊόντα Apple υπάρχει υποστηρίξει και διάγνωση συσκευής από την Apple. Στην επίσημη σελίδα Apple Support > Επέλεξε iPhone > Επιλογές επισκευής > Ελέγξτε την κάλυψή σας > Βάλε σειριακό αριθμό. Επίσης θα σου ζητήσουν για έλεγχο να κανείς ρυθμίσεις στο κινητό σου: Settings > Privacy > Analytics & Improvements > Start diagnostics with apple support > Run diagnostics > Agree Μετά την απομακρυσμένη διάγνωση θα αναφέρουν για τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται στη συσκευή, όπως επίσης το κόστος και το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο service περιοχής σας. Υποστηρίξει παρέχεται για όλα τα προϊόντα Apple για οποιαδήποτε δυσλειτουργία η απορία, υπάρχει επιλογή τηλεφωνικής υποστηρίξεις στα τηλέφωνα 2103009960 (τοπικός αριθμός) και 80044145417, επίσης μπορείτε να κλείσετε ραντεβού να σας καλέσουν μέρα ώρα&λεπτό, όπως και στο chat όπου μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφίες με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε κάποιο προϊόν Apple. Σε ευχαριστω για την αναλυτικη σου απαντηση 1 ώρα πριν, HateMe είπε Γιατί απλά δεν μιλάς μαζί τους για να τους αναφέρεις και το πρόβλημα με την οθόνη; Τι απάντηση περιμένεις από ένα φόρουμ δηλαδή; Κατι σαν αυτο που εγραψε ο φιλος κατω τον οποιο και ευχαριστω!
bioentre Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, manos790 είπε Το κινητο μου εχει 2 μαυρες κηλιδες σε καθε φωτογραφια οποτε το εστειλα στην infoquest γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση. Ψαχνοντας στο internet ειδα οτι καποια Χ εχουν και προβλημα με την οθονη αφης. Εμενα καποιες φορες ελαχιστες ειναι η αληθεια δεν πατιέται η οθονη. Αυτο μπορουν να το δουν αν τρέξουν διαγνωστικα? ΥΓ: Για τις κηλιδες μου ειπαν οτι θα αλλαξουν την καμερα! Παίζει να μην ασχοληθούν καν. Διαγνωστικά της πλάκας κάνουν συνήθως, σόρρυ που στο λέω. Απλά ετοίμασου να χρεωθείς ένα 25άρι για τη διάγνωση Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από bioentre 1
aret1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2020 στις 2:54 ΜΜ, manos790 είπε Το κινητο μου εχει 2 μαυρες κηλιδες σε καθε φωτογραφια οποτε το εστειλα στην infoquest γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση. Ψαχνοντας στο internet ειδα οτι καποια Χ εχουν και προβλημα με την οθονη αφης. Εμενα καποιες φορες ελαχιστες ειναι η αληθεια δεν πατιέται η οθονη. Αυτο μπορουν να το δουν αν τρέξουν διαγνωστικα? ΥΓ: Για τις κηλιδες μου ειπαν οτι θα αλλαξουν την καμερα! Υπάρχει πρόγραμμα αντικατάστασης οθόνης για iPhone X. Σε γνωστό την άλλαξαν χωρίς πολλά πολλά στην info quest. Δεν απαυθύνεται σε κινητά με συγκεκριμένα serial απλά εσύ δηλώνεις ότι το παθαίνεις. Προσωπικά νομίζω θα στο αλλάξουν. Τέλος να πω ότι όλα τα κινητά που και που χάνουν κάνα touch, από προσωπική εμπειρία αλλά και συζητήσεις με φίλους. https://support.apple.com/el-gr/iphone-x-display-module-replacement-program Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από aret1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα