NikolasKon14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα σε ολους. Χρησιμοποιω την πλατφόρμα της Apple απο το 2016 με ενα iPhone 5s και τωρα εχω ξανα iPhone, συγκεκριμενα το SE 2nd Gen. Για ενα φοιτητή,βολευει το iPad ή το MacBook? Υποψιν εχω ηδη σταθερο και ενα Laptop το οποιο ειναι χωρις μπαταρια. Η χρήση θα ειναι browsing,YouTube και office κυριως.
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, για διαφορετικές ανάγκες το καθένα. Σαν να ρωτάς να πάρω οικογενειακό αυτοκίνητο ή αυτοκίνητο πόλης; Θα σε βολέψει το ipad εκτός από χρήση office.
NikolasKon14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, για διαφορετικές ανάγκες το καθένα. Σαν να ρωτάς να πάρω οικογενειακό αυτοκίνητο ή αυτοκίνητο πόλης; Θα σε βολέψει το ipad εκτός από χρήση office. Εχω τα 365 και θα βαλω πληκτρολόγιο Bluetooth καθως και ανταπτορα αν χρειαστεί. Υποψιν εχω υπολογιστη για πιο απαιτητική χρηση
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Ε μια χαρά είσαι με το ipad τότε. Πάρε και μια θήκη για να στέκεται ορθιο.
NikolasKon14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ε μια χαρά είσαι με το ipad τότε. Πάρε και μια θήκη για να στέκεται ορθιο. Αυτο ακριβως σκεφτόμουν,τα 32GB φτάνουν ή να παω σε 128; επισης αν παρω το cellular διοτι εχω 2 αριθμούς βολευει για να εχω 4G παντου;
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Προσωπικά θεωρώ κοροϊδία τα 32 gb. Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα πήγαινε για τα 128. Αν το οικονομικό είναι θέμα τότε θα πρέπει να αναλογιστείς τι θέλεις να αποθηκεύσεις και πόσο χώρο πιάνει. Γιατί τα 32 gb είναι πολύ λιγα και είναι ονομαστικά. Ο πραγματικός ωφέλιμος χώρος είναι μικρότερος. Η αλήθεια είναι όμως ότι στην εποχή του streaming γλυτώνεις αρκετό χώρο από την συσκευή, μιας και ταινίες και μουσική δεν θα τα έχεις αποθηκευμένα στο ipad. Αν είσαι εκτός σπιτιού συχνά και δεν θες να κάνεις Hotspot στο κινητό σου, μια χαρά βολεύει.
NikolasKon14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Προσωπικά θεωρώ κοροϊδία τα 32 gb. Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα πήγαινε για τα 128. Αν το οικονομικό είναι θέμα τότε θα πρέπει να αναλογιστείς τι θέλεις να αποθηκεύσεις και πόσο χώρο πιάνει. Γιατί τα 32 gb είναι πολύ λιγα και είναι ονομαστικά. Ο πραγματικός ωφέλιμος χώρος είναι μικρότερος. Η αλήθεια είναι όμως ότι στην εποχή του streaming γλυτώνεις αρκετό χώρο από την συσκευή, μιας και ταινίες και μουσική δεν θα τα έχεις αποθηκευμένα στο ipad. Αν είσαι εκτός σπιτιού συχνά και δεν θες να κάνεις Hotspot στο κινητό σου, μια χαρά βολεύει. Αυτο ακριβως,δουλευω Cloud και προτιμω να σηκώνω αρχεία μεσω iCloud,Google drive,Onedrive
bioentre Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε Καλησπερα σε ολους. Χρησιμοποιω την πλατφόρμα της Apple απο το 2016 με ενα iPhone 5s και τωρα εχω ξανα iPhone, συγκεκριμενα το SE 2nd Gen. Για ενα φοιτητή,βολευει το iPad ή το MacBook? Υποψιν εχω ηδη σταθερο και ενα Laptop το οποιο ειναι χωρις μπαταρια. Η χρήση θα ειναι browsing,YouTube και office κυριως. Τι σπουδάζεις? Εγώ θα πήγαινα σε Macbook, αν και το ipad eίναι φοβερό και η πρώτη μου Apple συσκευή ήταν ipad. Μιλάς για καινούρια ή μεταχειρισμένα και τι budget?
NikolasKon14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bioentre είπε Τι σπουδάζεις? Εγώ θα πήγαινα σε Macbook, αν και το ipad eίναι φοβερό και η πρώτη μου Apple συσκευή ήταν ipad. Μιλάς για καινούρια ή μεταχειρισμένα και τι budget? Σπουδάζω Ψηφιακά Μεσα και Επικοινωνία,και το iPad θα ηταν πολυ πρακτικό λογω φορητότητας. Διοτι για πιο βαριές εργασίες εχω και το Desktop για προγραμματισμό παραδειγμα και για επεξεργασία εικόνας-ήχου. Υποψιν εχω δουλέψει περιβάλλον Mac Mini 2014 με High Sierra στη σχολη Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από NikolasKon14
bioentre Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε Σπουδάζω Ψηφιακά Μεσα και Επικοινωνία,και το iPad θα ηταν πολυ πρακτικό λογω φορητότητας. Διοτι για πιο βαριές εργασίες εχω και το Desktop για προγραμματισμό παραδειγμα και για επεξεργασία εικόνας-ήχου. Υποψιν εχω δουλέψει περιβάλλον Mac Mini 2014 με High Sierra στη σχολη Αν προτιμάς το περιβάλλον windows από το High Sierra τότε λογικά πας για ipad ή αν θέλεις την touch οθόνη για σχέδια κλπ. Αν προτιμάς τo mac από τα windows και δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για touch, τότε macbook 1
NikolasKon14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, bioentre είπε Αν προτιμάς το περιβάλλον windows από το High Sierra τότε λογικά πας για ipad ή αν θέλεις την touch οθόνη για σχέδια κλπ. Αν προτιμάς τo mac από τα windows και δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για touch, τότε macbook Προτιμώ τα Windows διότι το Mac OS δεν με βολεύει. Το iPad είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω και η χρήση του θα είναι browsing,μεταφορά αρχείων μεσω cloud καθώς και Youtube,Netflix αλλά δεν θελω να έχω τον όγκο του Laptop. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από NikolasKon14 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα