Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πανικοβληθεί. Το Smart μου το κλέψανε πριν 1.5 περίπου έτος. Έχω μείνει με δανεικά οχήματα μέχρι τώρα.

Έτυχε και κοιτούσα, και βρήκα μια αγγελία που το πουλάει ένας στη ΠΑΤΜΟ κυριολεκτικά κοψοχρονιά! Πετρέλαιο, σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κατάσταση (φαίνεται αυτό στις φωτό), με ένα χιλιάρικο! Το ζήτημα είναι το εξής, τον έκανα να συμφωνήσει να το πάει ΚΑΠΟΥ εκεί να το δει κάποιος που θα έβρισκα, αλλά δε ΒΡΙΣΚΩ σε ολόκληρο νησί! Παίζει να γνωρίζετε ή να με συμβουλέψετε πως να το διαχειριστώ;

Εγώ δε καταθέτω ούτε 100€ σαν προκαταβολή (έτσι γίνονται οι μακακίες). Λέει στο Πειραιά το στέλνει και μεταφορά δική του, μεταβίβαση δική μου.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Πετρέλαιο, σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κατάσταση (φαίνεται αυτό στις φωτό), με ένα χιλιάρικο

Κανά ρημάδι θα είναι

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

smart πετρέλαιο σε πάρα πολύ καλή κατάσταση 1000€?

κοίτα στο car από τι τιμές ξεκινάνε τα smart. Με 1000€ δε δίνουν ούτε τρακαρισμένα. κι εσύ θα πάρεις σε πάρα πολύ καλή κατάσταση; αν όντως ίσχυε θα το είχε τσιμπήσει κάποιος από το νησί χθες. Δε θα έφτανε στα αυτιά σου. ΚΑι θα πληρώσει μεταφορικά να πάει στον Πειραιά. Δηλαδή πόσο; 70-80€

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.

Δε μου έκανε και ΚΑΘΟΛΟΥ καλή εντύπωση στο τηλέφωνο εν τω μεταξύ, από τις γνώσεις ψυχολογίας.. αλλά η ελπίδα βλέπετε κάνει τον άνθρωπο να τραβάει τα χειρότερα στη ζωή του.. :P

Θα τον πάρω να του κάνω και καλά πως πηγαίνω και θα κλείσουμε rdv σε κάνα λιμάνι να δω αν πήγε..

Δημοσ.

ΠΑΝΤΩΣ το θέμα ισχύει. Αν μπορείτε να μου βρείτε αμαξά στη ΠΑΤΜΟ, ο άλλος είπε θα το πάει..

Για να μη βγει το συμπέρασμα, και πέσω στο 1% να είναι τίμιος, λυπάμαι να τον στέλνω την Δευτέρα λιμάνι να δω..

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

ΠΑΝΤΩΣ το θέμα ισχύει. Αν μπορείτε να μου βρείτε αμαξά στη ΠΑΤΜΟ, ο άλλος είπε θα το πάει..

Για να μη βγει το συμπέρασμα, και πέσω στο 1% να είναι τίμιος, λυπάμαι να τον στέλνω την Δευτέρα λιμάνι να δω..

Προσεξε μην ειναι κλεμενο, σε καμια αλλη περιπτωση δεν πιστευω πως θα εδινε καποιος σμαρτ με 1000ε.

Δημοσ.

Δηλαδή όταν έχαξες στο google (ή στο ΧΟ αν είσαι της παλιάς σχολής) συνεργεία στην Πάτμο δεν είχε ούτε ένα;

Εξουσιοδοτημένο Mercedes ίσως να μην έχει...κάποιο άλλο όμως;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Έχω πανικοβληθεί. Το Smart μου το κλέψανε πριν 1.5 περίπου έτος. Έχω μείνει με δανεικά οχήματα μέχρι τώρα.

Έτυχε και κοιτούσα, και βρήκα μια αγγελία που το πουλάει ένας στη ΠΑΤΜΟ κυριολεκτικά κοψοχρονιά! Πετρέλαιο, σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κατάσταση (φαίνεται αυτό στις φωτό), με ένα χιλιάρικο! Το ζήτημα είναι το εξής, τον έκανα να συμφωνήσει να το πάει ΚΑΠΟΥ εκεί να το δει κάποιος που θα έβρισκα, αλλά δε ΒΡΙΣΚΩ σε ολόκληρο νησί! Παίζει να γνωρίζετε ή να με συμβουλέψετε πως να το διαχειριστώ;

Εγώ δε καταθέτω ούτε 100€ σαν προκαταβολή (έτσι γίνονται οι μακακίες). Λέει στο Πειραιά το στέλνει και μεταφορά δική του, μεταβίβαση δική μου.

Το πουλάνε στην Πάτμο και θα εμπιστευτείς μάστορα απο την Πατμο να το δει;Εσένα δεν σε ξέρει αλλά πιθανότατα ξέρει τον πωλητή.Πόσο αντικειμενικός θα είναι;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιθανοτερο να σου δωσει κ κανα τελαρο μπανανες για να ταΐζεις την μαϊμου...

Ή κανα κιλο μελι αν προτιμας να το λες αρκούδα...

Επεξ/σία από bill_zaf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε google τις φωτός και κάτι Μ λέει θα τις βρεις αλλού..

1κ αυτοκίνητα πολλά .άλλα 20ετιας+  .κάπου fb υπάρχει κ ομάδα για τέτοια ρημαδια... Smart 1k δεν θα βρεις .-

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

αδερφε πες του να το φερει και να το πατε σε συνεργειο εδω. αν δεν ειναι καλο οπως τα λεει πες του θα πληρωσει αυτος την μεταφορα. αν ειναι οκ το αγοραζεις.

απλα πραγματα. εφοσον ειναι σιγουρος για το αμαξι του δεν θα εχει θεμα.

αλλα πολυ δυσκολο για αυτην την τιμη. κατι παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...