@ngelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανάμεσα σε αυτά ποιο είναι είναι καλύτερο για τη τιμή του και γιατί; Υπάρχει επίσης κάποια άλλη πρόταση μέσα σε αυτό το budget; Με ενδιαφέρει για παιχνίδια, ταινίες και να έχει καλό μικρόφωνο. HyperX Cloud II Red - Skroutz.gr Creative Gaming Headset Sxfi Air C 7.1 | Plaisio Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από @ngelos
Voodooman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πρώτο και το τρίτο είναι το ίδιο headset, δεν ξέρω γιατί το έχουν με διαφορετικό όνομα. Έψαχνα και εγώ headset αυτό το διάστημα και θα τα έπαιρνα, αλλά έχω ήδη τον SXFi amp/DAC, οπότε είπα να μην δώσω το έξτρα δεκάρικο σε σχέση με τα Soundblaster X H6 που ουσιαστικά είναι τα ίδια ακουστικά χωρίς τον SXFi. Ο SXFi γενικά είναι τουλάχιστον ενδιαφέρων, αλλά στα παιχνίδια είναι που πραγματικά ξεχωρίζει. Από ποιότητα υλικών και απόδοση ήχου δεν ξέρω,αλλά αν κρίνω από τα παλιά Tactic3d Sigma της Creative που έχω ακόμη, περιμένω να είναι, το λιγότερο, αξιοπρεπή.
@ngelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Voodooman είπε Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πρώτο και το τρίτο είναι το ίδιο headset, δεν ξέρω γιατί το έχουν με διαφορετικό όνομα. Έψαχνα και εγώ headset αυτό το διάστημα και θα τα έπαιρνα, αλλά έχω ήδη τον SXFi amp/DAC, οπότε είπα να μην δώσω το έξτρα δεκάρικο σε σχέση με τα Soundblaster X H6 που ουσιαστικά είναι τα ίδια ακουστικά χωρίς τον SXFi. Ο SXFi γενικά είναι τουλάχιστον ενδιαφέρων, αλλά στα παιχνίδια είναι που πραγματικά ξεχωρίζει. Από ποιότητα υλικών και απόδοση ήχου δεν ξέρω,αλλά αν κρίνω από τα παλιά Tactic3d Sigma της Creative που έχω ακόμη, περιμένω να είναι, το λιγότερο, αξιοπρεπή. Άρα λες να πάω στα Creative; Υπάρχουν και ασύρματα στην ίδια τιμή με τα HyperX Creative SXFI AIR - Bluetooth and USB Headphones with Built-In Super X-Fi Technology for Personalized Audio Holography - Creative Labs (Greece)
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 κατι σε ασυρματο εχουμε με μικροφωνο; η αποσταση του υπολογιστη με εκει που καθομαι ειναι στο 1.5m και δν θελω να μαι με καλωδια
@ngelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Tzini_Gr είπε κατι σε ασυρματο εχουμε με μικροφωνο; η αποσταση του υπολογιστη με εκει που καθομαι ειναι στο 1.5m και δν θελω να μαι με καλωδια Αυτό που έβαλα από πάνω ....
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 2 minutes ago, @ngelos said: Αυτό που έβαλα από πάνω .... κανει για gaming? το μικροφωνο ειναι καλο;
Nik1239 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε κανει για gaming? το μικροφωνο ειναι καλο; Κάτι για gaming ασύρματο μέχρι 50-60 υπάρχει κάτι; 1
Voodooman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και για ασύρματα, πάλι τα Creative θα ψήφιζα. Το SXFi παραείναι καλό για να το αγνοήσω. Στα συγκεκριμένα, το μικρόφωνο είναι επίσης αποσπώμενο, οπότε μπορείς να βάλεις οποίο θέλεις. Δεν ξέρω πόσο καλό θα είναι. Πάλι κρίνοντας από αυτά τα παλιά που έχω και πού δεν έχει παραπονεθεί κανένας, δεν περιμένω το μικρόφωνο αυτών να είναι χειρότερο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από Voodooman
@ngelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ πήρα τελικά αυτό της προσφοράς από το Plaisio. Είναι με καλώδιο αλλά έχω διαμορφώσει έτσι το γραφείο που μου δε με ενοχλεί. Εύχομαι να ήταν μία καλή αγορά....
HateMe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/14206621/HyperX-Cloud-Alpha.html εγώ πήρα αυτό και είναι απ τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ξεκάθαρα.
Nik1239 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Voodooman είπε Και για ασύρματα, πάλι τα Creative θα ψήφιζα. Το SXFi παραείναι καλό για να το αγνοήσω. Στα συγκεκριμένα, το μικρόφωνο είναι επίσης αποσπώμενο, οπότε μπεις να βάλεις οποίο θέλεις. Δεν ξέρω πόσο όσο θα είναι. Πάλι κρίνοντας από αυτά τα παλιά που έχω και πού δεν έχει παραπονεθεί κανένας, δεν περιμένω το μικρόφωνο αυτών να είναι χειρότερο. Ωραία θα πάρω αυτά Ερώτηση θέλω να τα συνδέσω μέσω Bluetooth στο pc και έχω ενα adaptor Bluetooth 4 θα δουλέψουν σωστά; Δεν θέλω να έχω καθυστερήσεις στον ήχο πχ να ακούω κάποιον ηχο μετά από λίγο αντί απευθείας
Voodooman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ωραία θα πάρω αυτά Ερώτηση θέλω να τα συνδέσω μέσω Bluetooth στο pc και έχω ενα adaptor Bluetooth 4 θα δουλέψουν σωστά; Δεν θέλω να έχω καθυστερήσεις στον ήχο πχ να ακούω κάποιον ηχο μετά από λίγο αντί απευθείας Δεν ξέρω δυστυχώς. Εγώ με bluetooth ψείρες και έναν bluetooth adapter 4.0 της πλάκας σε τηλεδιασκέψεις και δεν είχα προβλήματα, λογικά ούτε εσύ θα έχεις. Για καλό και για κακό έχω παραγγείλει και από το ebay ένα 5.0 bluetooth dongle, για να μην ασχολούμαι.
Nik1239 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Voodooman είπε Δεν ξέρω δυστυχώς. Εγώ με bluetooth ψείρες και έναν bluetooth adapter 4.0 της πλάκας σε τηλεδιασκέψεις και δεν είχα προβλήματα, λογικά ούτε εσύ θα έχεις. Για καλό και για κακό έχω παραγγείλει και από το ebay ένα 5.0 bluetooth dongle, για να μην ασχολούμαι. Για gaming δεν θέλω να έχει καθυστερήσεις αλλιώς ξέρεις αν υπάρχει 5.0 dongle στην Ελλάδα να πάρω έναν;
Voodooman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Για gaming δεν θέλω να έχει καθυστερήσεις αλλιώς ξέρεις αν υπάρχει 5.0 dongle στην Ελλάδα να πάρω έναν; Δεν ξέρω σίγουρα αν θα έχει καθυστερήσεις ή όχι, ψαξ'το λίγο. Ένα Bluetooth 5.0 dongle είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/25746490/USB-v5-0-CSR-5-0.html?from=catspan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα