Takispapahristos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Παιδια θελω βοηθεια ειμαι μεταξυ της lg 55gx6la και samsung 55 q95t.. οποιος ειναι κατοχος απο καμια να μου πει γνωμες παρακαλω.
Tenten7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Τι χρηση θα κανεις; σε ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα εικονας; θες φωτεινότητα ή προοριζεται για σκοταδι; φοβασαι υπερβολικα την πιθανοτητα burn in? Εχεις δει με τα ματια σου τις διαφορες αναμεσα σε oled k led panel?
Takispapahristos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δυστυχως αρτα που ειμαι δεν υπαρχουν να τις δω απο κοντα. Βλεπω ταινιες και θελω οτι καλυτερο. Διαβασα διαφορες μεταξυ τους. Επισης δε θελω να θολωνει. Αρα καταληγω σε oled μιας και εχει οτι καλυτερο σε χρονο αποκρισης. Burn in πιστευω αν κανεις αυτα που λενε δε θα παθεις καποια ζημια. Θα βαλω επεκταση εγγυησης σιγουρα στα 5 χρονια. Για πες μου κ συ τη γνωμη σου φιλε.
gbras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Oled και απο εμενα και αν μπορεις sony για να εχεις και android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα