Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Χρειαζοταν   υπερβολικα   μεγαλο   τρυπανι   για   τοποθετηση   καγκελου   στην  πλωρη   και   τα   φορητα   δεν.....

Το   πληρωσα   και   ησυχασα....😀

Με τα σωστά περιφερειακά πιστεύω ότι θα έκανες την δουλειά σου και με το επαναφορτιζομενο. 

Δημοσ.

Αφού βρήκα την ευκαιρία ας κάνω και εγώ μια ερώτηση που θέλω καιρό.

Θέλω να πάω κάπου με το αμάξι για να κόψω σίδερα. Θα συνδέσω στους πόλους ένα μηχάνημα (ινβέρτερ?) και αυτό θα βγάζει 220 βολτ για να  συνδέσω τροχό 2000 watt. Εννοείται με την μηχανή αναμμένη.

Γίνεται ή θα δημιουργούνται προβλήματα?

Αν ναι με τι κόστος?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Θέλω να πάω κάπου με το αμάξι για να κόψω σίδερα. Θα συνδέσω στους πόλους ένα μηχάνημα (ινβέρτερ?) και αυτό θα βγάζει 220 βολτ για να  συνδέσω τροχό 2000 watt. Εννοείται με την μηχανή αναμμένη.

Αν ναι με τι κόστος?

Το inverter το έχεις; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν έχω τίποτα απλά ρωτάω πρώτα να δω αν γίνεται και πως

Πάρε καλύτερα έναν επαναφορτιζομενο τροχό, 125mm βρίσκεις αρκετούς και ξεκινάνε γύρω στα 120€. Για inverter θελεις τουλαχιστον 4kw γιατι ο μεγάλος ο τροχός θέλει πολύ ρεύμα για την εκκίνηση του. Ένας εδώ  (τυχαίος) έχει στα 400€. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Με τα σωστά περιφερειακά πιστεύω ότι θα έκανες την δουλειά σου και με το επαναφορτιζομενο. 

Αμα   θελεις   να   ανοιξεις   24   τρυπες   για   χοντρα   μπουζονια   10  εκατοστων   με   επαναφορτιζομενο   θα   τελειωσεις 

σε   μια   βδομαδα.....

Ασε   που  θα   γινεις   ο  περιγελως   της   μαρινας....🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Αν ναι με τι κόστος?

Ξεχνα το,δεν γίνεται.Δεν θα κάνει τακ!!

Παρε επαναφορτιζόμενο τροχό ,ή βαρβάτη γεννητρια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Πάρε καλύτερα έναν επαναφορτιζομενο τροχό, 125mm βρίσκεις αρκετούς και ξεκινάνε γύρω στα 120€. Για inverter θελεις τουλαχιστον 4kw γιατι ο μεγάλος ο τροχός θέλει πολύ ρεύμα για την εκκίνηση του. Ένας εδώ  (τυχαίος) έχει στα 400€. 

21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξεχνα το,δεν γίνεται.Δεν θα κάνει τακ!!

Παρε επαναφορτιζόμενο τροχό ,ή βαρβάτη γεννητρια

Τροχό επαναφορτιζόμενο έχω αλλά ήθελα να βάλω ένα σταθερό μεγάλο δισκοπρίονο 2200 βατ.

Απότι βλέπω δύσκολα γίνεται. Το δισκοπρίονο αυτό πάντως έχει ομαλή εκκίνηση 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τροχό επαναφορτιζόμενο έχω αλλά ήθελα να βάλω ένα σταθερό μεγάλο δισκοπρίονο 2200 βατ.

Απότι βλέπω δύσκολα γίνεται.

Υπάρχουν και δισκοπρίονα μπαταρίας.

10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το δισκοπρίονο αυτό πάντως έχει ομαλή εκκίνηση 

Στην εκκίνηση όμως δεν παύει να χρειάζεται πολύ περισσότερο ρεύμα, το οποίο αν δεν το πάρει δεν ξεκινάει καν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Υπάρχουν και δισκοπρίονα μπαταρίας.

Νταξ, δεν λέει. Θα προτιμούσα να έπαιρνα ένα ινβέρτερ ώστε να είναι διαθέσιμο και για άλλα εργαλεία

Χώρια που δεν νομίζω ότι υπάρχει δισκοπρίονο πάγκου για σίδερα που να δουλεύει με μπαταρία, ή τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Χώρια που δεν νομίζω ότι υπάρχει δισκοπρίονο πάγκου για σίδερα που να δουλεύει με μπαταρία, ή τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά

Υπάρχει αλλά... $$$
https://toolplus.gr/ergaleia-mpatarias/diskopriona/dlw140pt2-makita-foritos-koftis-metallou-355mm-18vx2-5-0ah-dlw140pt2.html

Επεξ/σία από pigeon
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, pigeon είπε

Το δισκοπρίονο το έχω ήδη (και είχε κοστίσει περίπου τόσο) οπότε καλύτερα θα βόλευε να έδινα 564€ για ένα ινβέρτερ να υπάρχει. Χώρια που δεν συγκρίνεται η απόδοση ενός μηχανήματος με μπαταρία σε σχέση με ρεύματος. Δεν νομίζω πως αυτό άλλωστε στο λινλ αποδίδει καν κοντά στα 2200 βατ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Το δισκοπρίονο το έχω ήδη (και είχε κοστίσει περίπου τόσο) οπότε καλύτερα θα βόλευε να έδινα 564€ για ένα ινβέρτερ να υπάρχει. Χώρια που δεν συγκρίνεται η απόδοση ενός μηχανήματος με μπαταρία σε σχέση με ρεύματος. Δεν νομίζω πως αυτό άλλωστε στο λινλ αποδίδει καν κοντά στα 2200 βατ

Μια γεννήτρια ποσο κάνει;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μια γεννήτρια ποσο κάνει;

Dunno, δεν το έχω ψάξει αρκετά καθώς δεν πρόκειται και για άμεση ανάγκη. Απλά ο τρόπος με ινβέρτερ ήταν αυτό που είχα σκεφτεί πρώτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...