thanasisxask Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χρειαζοταν υπερβολικα μεγαλο τρυπανι για τοποθετηση καγκελου στην πλωρη και τα φορητα δεν..... Το πληρωσα και ησυχασα....😀 Με τα σωστά περιφερειακά πιστεύω ότι θα έκανες την δουλειά σου και με το επαναφορτιζομενο.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Αφού βρήκα την ευκαιρία ας κάνω και εγώ μια ερώτηση που θέλω καιρό. Θέλω να πάω κάπου με το αμάξι για να κόψω σίδερα. Θα συνδέσω στους πόλους ένα μηχάνημα (ινβέρτερ?) και αυτό θα βγάζει 220 βολτ για να συνδέσω τροχό 2000 watt. Εννοείται με την μηχανή αναμμένη. Γίνεται ή θα δημιουργούνται προβλήματα? Αν ναι με τι κόστος?
thanasisxask Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αφού βρήκα την ευκαιρία ας κάνω και εγώ μια ερώτηση που θέλω καιρό. Θέλω να πάω κάπου με το αμάξι για να κόψω σίδερα. Θα συνδέσω στους πόλους ένα μηχάνημα (ινβέρτερ?) και αυτό θα βγάζει 220 βολτ για να συνδέσω τροχό 2000 watt. Εννοείται με την μηχανή αναμμένη. Γίνεται ή θα δημιουργούνται προβλήματα? Αν ναι με τι κόστος? Το inverter το έχεις;
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχω τίποτα απλά ρωτάω πρώτα να δω αν γίνεται και πως
thanasisxask Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δεν έχω τίποτα απλά ρωτάω πρώτα να δω αν γίνεται και πως Πάρε καλύτερα έναν επαναφορτιζομενο τροχό, 125mm βρίσκεις αρκετούς και ξεκινάνε γύρω στα 120€. Για inverter θελεις τουλαχιστον 4kw γιατι ο μεγάλος ο τροχός θέλει πολύ ρεύμα για την εκκίνηση του. Ένας εδώ (τυχαίος) έχει στα 400€.
tigergreg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Με τα σωστά περιφερειακά πιστεύω ότι θα έκανες την δουλειά σου και με το επαναφορτιζομενο. Αμα θελεις να ανοιξεις 24 τρυπες για χοντρα μπουζονια 10 εκατοστων με επαναφορτιζομενο θα τελειωσεις σε μια βδομαδα..... Ασε που θα γινεις ο περιγελως της μαρινας....🤣
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Αφού βρήκα την ευκαιρία ας κάνω και εγώ μια ερώτηση που θέλω καιρό. Θέλω να πάω κάπου με το αμάξι για να κόψω σίδερα. Θα συνδέσω στους πόλους ένα μηχάνημα (ινβέρτερ?) και αυτό θα βγάζει 220 βολτ για να συνδέσω τροχό 2000 watt. Εννοείται με την μηχανή αναμμένη. Γίνεται ή θα δημιουργούνται προβλήματα? Αν ναι με τι κόστος? Ξεχνα το,δεν γίνεται.Δεν θα κάνει τακ!! Παρε επαναφορτιζόμενο τροχό ,ή βαρβάτη γεννητρια
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Πάρε καλύτερα έναν επαναφορτιζομενο τροχό, 125mm βρίσκεις αρκετούς και ξεκινάνε γύρω στα 120€. Για inverter θελεις τουλαχιστον 4kw γιατι ο μεγάλος ο τροχός θέλει πολύ ρεύμα για την εκκίνηση του. Ένας εδώ (τυχαίος) έχει στα 400€. 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξεχνα το,δεν γίνεται.Δεν θα κάνει τακ!! Παρε επαναφορτιζόμενο τροχό ,ή βαρβάτη γεννητρια Τροχό επαναφορτιζόμενο έχω αλλά ήθελα να βάλω ένα σταθερό μεγάλο δισκοπρίονο 2200 βατ. Απότι βλέπω δύσκολα γίνεται. Το δισκοπρίονο αυτό πάντως έχει ομαλή εκκίνηση
Joshua21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τροχό επαναφορτιζόμενο έχω αλλά ήθελα να βάλω ένα σταθερό μεγάλο δισκοπρίονο 2200 βατ. Απότι βλέπω δύσκολα γίνεται. Υπάρχουν και δισκοπρίονα μπαταρίας. 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το δισκοπρίονο αυτό πάντως έχει ομαλή εκκίνηση Στην εκκίνηση όμως δεν παύει να χρειάζεται πολύ περισσότερο ρεύμα, το οποίο αν δεν το πάρει δεν ξεκινάει καν.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Υπάρχουν και δισκοπρίονα μπαταρίας. Νταξ, δεν λέει. Θα προτιμούσα να έπαιρνα ένα ινβέρτερ ώστε να είναι διαθέσιμο και για άλλα εργαλεία Χώρια που δεν νομίζω ότι υπάρχει δισκοπρίονο πάγκου για σίδερα που να δουλεύει με μπαταρία, ή τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά
pigeon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Χώρια που δεν νομίζω ότι υπάρχει δισκοπρίονο πάγκου για σίδερα που να δουλεύει με μπαταρία, ή τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά Υπάρχει αλλά... $$$ https://toolplus.gr/ergaleia-mpatarias/diskopriona/dlw140pt2-makita-foritos-koftis-metallou-355mm-18vx2-5-0ah-dlw140pt2.html Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από pigeon 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, pigeon είπε Υπάρχει αλλά... $$$ https://toolplus.gr/ergaleia-mpatarias/diskopriona/dlw140pt2-makita-foritos-koftis-metallou-355mm-18vx2-5-0ah-dlw140pt2.html Το δισκοπρίονο το έχω ήδη (και είχε κοστίσει περίπου τόσο) οπότε καλύτερα θα βόλευε να έδινα 564€ για ένα ινβέρτερ να υπάρχει. Χώρια που δεν συγκρίνεται η απόδοση ενός μηχανήματος με μπαταρία σε σχέση με ρεύματος. Δεν νομίζω πως αυτό άλλωστε στο λινλ αποδίδει καν κοντά στα 2200 βατ
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Το δισκοπρίονο το έχω ήδη (και είχε κοστίσει περίπου τόσο) οπότε καλύτερα θα βόλευε να έδινα 564€ για ένα ινβέρτερ να υπάρχει. Χώρια που δεν συγκρίνεται η απόδοση ενός μηχανήματος με μπαταρία σε σχέση με ρεύματος. Δεν νομίζω πως αυτό άλλωστε στο λινλ αποδίδει καν κοντά στα 2200 βατ Μια γεννήτρια ποσο κάνει;
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μια γεννήτρια ποσο κάνει; Dunno, δεν το έχω ψάξει αρκετά καθώς δεν πρόκειται και για άμεση ανάγκη. Απλά ο τρόπος με ινβέρτερ ήταν αυτό που είχα σκεφτεί πρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα