Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παντως 49.99 (4 ευρω φτηνοτερο) το ειχαν πριν 1.5 (Μαρτιο 2019) και πριν 2 χρονια (BF 2018). Το ιδιο δεν ειναι; :) BLACK&DECKER BCD003C1-QW τοτε, το ιδιο βλεπω και τωρα part number.

Δημοσ.

ναι κανονικα βλεπω διαθεσιμοτητα..

6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Παντως 49.99 (4 ευρω φτηνοτερο) το ειχαν πριν 1.5 (Μαρτιο 2019) και πριν 2 χρονια (BF 2018). Το ιδιο δεν ειναι; :) BLACK&DECKER BCD003C1-QW τοτε, το ιδιο βλεπω και τωρα part number.

δν ξερω αν περιλαμβανεται αποστολη εκει..  +- 4ευ

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, constantinosjj είπε

ναι κανονικα βλεπω διαθεσιμοτητα..

δν ξερω αν περιλαμβανεται αποστολη εκει..  +- 4ευ

49.99+4=53.99 (54) 

Τωρα εχει 54+4=58

4 ευρω διαφορα ειπα, οχι 8.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Μου φαίνεται μούφα προσφορά. Έλεγξα τη εξέλιξη τιμής στο Skroutz, και δεν έχει αλλάξει τιμή και το έχει φέρει μόνο ένα κατάστημα. Επίσης μπορείς να βρεις φτηνότερα της ίδια εταιρείας με παρόμοια χαρακτηρίστηκα .

• Like 1
Δημοσ.

1.5ah μπαταρια μου φαινεται πολυ μικρη για 18V! Εδω σε 12V η 2A τελειωνει γρηγορα. Εκτος αν θες να κανεις πολυ λιγη δουλεια και μονο τρυπημα/βιδωμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadowjump είπε

1.5ah μπαταρια μου φαινεται πολυ μικρη για 18V! Εδω σε 12V η 2A τελειωνει γρηγορα. Εκτος αν θες να κανεις πολυ λιγη δουλεια και μονο τρυπημα/βιδωμα.

Για ερασιτεχνικη χρηση μια χαρα ειναι. Ειναι και ελαφρυ. Δεν ειναι επαγγελματικο μοντελο ουτως ή αλλως.

Εαν χρειαζεσαι και δευτερη αγοραζεις.

https://www.skroutz.gr/c/3140/mpataries-fortistes-ergaleion/m/7104/Black-Decker.html

Αν και συμφερει περισσοτερο να παρεις κατι με δυο μπαταριες στο πακετο οπως κατι παρομοιο

https://www.skroutz.gr/s/9400067/Black-Decker-BDCHD18KB-18V-2x1-5Ah.html?from=sku_color_variations#specs

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Μια χαρα τιμη ειναι για Black & Decker. Ειναι 18V και με 45Νm ροπή. Αρκετο για δουλειες σπιτιου.

Εψαχνα για ενα γιατι η μπαταρια απο ενα που ειχα τα εχει παιξει και ηταν απο Lidl και τωρα εχουν αλλαξει τις μπαταριες και δεν ταιριαζουν.

Προλαβα και παρήγγειλα ενα κινεζικο. Εαν βγει καλο θα δειξει. Ειναι με δυο μπαταριες στα 21V και με 65Nm ροπη και κυριως με μοτερ brush-less.

https://www.banggood.com/Raitool-88VF-LED-Brushless-Electric-Drill-23-Torque-Cordless-Rechargeable-Power-Drill-W-or-1-or-2-Battery-p-1734969.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CZ&ID=531931

Αλλα για ερασιτεχνικη χρηση ειναι μια χαρα το Black & Decker. Μην τρελενεστε και εαν δεν ειναι η σουπερ προσφορα. Εαν το χρειαζεστε τοτε τα λεφτα του θα τα βγαλει στο ακεραιο. Το μονο σιγουρο.

Το κινέζικο είναι συμπαθητικό, αλλά δεν έχει κρούση.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά είχα πάρει λίγο παλιότερα ένα παρόμοιο που φέρνει το banggood (drillpro) και οι μπαταρίες μου βγήκαν off μέσα σε ένα χρόνο, με ερασιτεχνική χρήση. Από επιδόσεις, διαφήμιζε τις υπέρδιπλες από ένα Bosch που έχω και εν τέλει ήταν πιο αδύναμο. Πήρα του lidl ένα όταν τα έφερε και ήταν πολύ καλύτερο στα ίδια περίπου χρήματα. Ελπίζω να τα έχουν βελτιώσει. 

Επεξ/σία από God
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, God είπε

Το κινέζικο είναι συμπαθητικό, αλλά δεν έχει κρούση.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά είχα πάρει λίγο παλιότερα ένα παρόμοιο που φέρνει το banggood (drillpro) και οι μπαταρίες μου βγήκαν off μέσα σε ένα χρόνο, με ερασιτεχνική χρήση. Από επιδόσεις, διαφήμιζε τις υπέρδιπλες από ένα Bosch που έχω και εν τέλει ήταν πιο αδύναμο. Πήρα του lidl ένα όταν τα έφερε και ήταν πολύ καλύτερο στα ίδια περίπου χρήματα. Ελπίζω να τα έχουν βελτιώσει. 

Για βιδολόγο το θελω κατα βαση και ξετρυπηματα σε ξυλο και ελαφρα μεταλλα. Για τρυπες σε μπετα εχω ενα αλλο ρευματος που ειναι σκυλι με SDS τρυπανια. Καμια σχεση με τα απλα.

Αυτο με τις μπαταριες το φοβαμαι ειναι αληθεια. Αλλα και χρονο να βγαλουν οκ. Θα παρω μια ακομη. Του Lidl εχω και ενω ειναι μια χαρα στα 16V η μπαταρια τα επαιξε και οι νεες ειναι αλλου τυπου. Θελει να κανω παραγγελια απο την Einhell στα κεντρικα και ηθελα ενα τωρα. Ειπα να δοκιμασω. Για 40 ευρω δεν πειραζει και πολυ.

To σετακι της DeWalt που θελω παει στο 400αρι (δεν τα δινω) ενω της Stanley ενα 200αρι+ και ελεγα να το καθυστερησω λιγο. Αν και δεν με βλεπω να το γλυτωνω, εκει θα παω, Τζαμπα τα λεφτα που δινω στο ενδιαμεσο... Η Black & Decker αλλωστε ειναι ξεκαθαρα για ερασιτεχνικη χρηση.

1541979131_Screenshot_2020-12-06stanley-fatmax-set-drapanokatsabido-bidologos-fmck463d2tjpg(JPEGImage800800pixels)Scaled....png.0559a2e0e33cfeb000aae17bf8e468f9.png

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

To σετακι της DeWalt που θελω παει στο 400αρι (δεν τα δινω) ενω της Stanley ενα 200αρι+ και ελεγα να το καθυστερησω λιγο. Αν και δεν με βλεπω να το γλυτωνω, εκει θα παω, Τζαμπα τα λεφτα που δινω στο ενδιαμεσο... Η Black & Decker αλλωστε ειναι ξεκαθαρα για ερασιτεχνικη χρηση.

Παρε το σετακι της DeWalt. Θα το παρεις μια φορα και τελος. Εγω εχω το σετακι με το DCD995 και DCF886 και εχω κανει οτι θες. Ανακαινηση σε διαμερισμα, στησιμο μαγαζιου, γυψοσανιδες, τρυπες σε ξυλα με ποτηροτρηπανα μεγαλα, δανεικο στον πεθερο που ειναι πατωματζης για τρυπες με φτερωτες και τρυπανια για μεντεσεδες, τρυπημα σε μπετα, τριψιμο μεταλλικων περγκολων και πολλα πολλα αλλα. Τα εχουν βγαλει τα λεφτα τους ανετα! Το μονο που χαλασε, ηταν ο ρυθμιστης ροπης στο DCD995 τον οποιο τον αλλαξα με 8€. 

Παρε και ενα 12V απο το Lidl για να εχεις και ενα μικρο και θα εισαι σουπερ.

• Like 1
Δημοσ.

ειχα παρει κ γω της στανλει απο προσφορα του λεροι μερλιν, ισως αξιζει να περιμενεις λιγο, ερχονται χριστουγεννα και θα ξαναμπει προσφορα..

• Moderators
Δημοσ.

35 πηραμε ενα ιδιας μαρκας και ιδιων χαρακτηριστικων πριν κανενα χρονο σε προσφορα. 

Για να εχουμε και μετρο απολυτης συγκρισης και να ειμαστε στο θεμα, γιατι βλεπω αναφορες σε 6-7 ασχετα (με αυτα που εφυγαν του bangggood) και παει αλλου το θεμα.

Ειδικα οταν πριν 1.5 και 2 χρονια το ειχε φτηνοτερο το ιδιο ακριβως προιον, το ιδιο ακριβως μαγαζι, για μενα δεν ειναι να ενθουσιαστει κανεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπομονή παίδες, μην τσιμπάτε εύκολα.

Όταν με ένα 65αρι (με 2η μπαταρία) χτύπησα το παρακάτω (για τα μαστορέματα του σπιτιού) πριν λίγους μήνες (το οποίο κυκλοφορεί τακτικά σε προσφορές.

IMG_20201206_103526.jpg

... τότε το Black&Decker είναι απλά πανάκριβο

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

πάντως εγώ το έχω με 1,5αρα μπαταρία , για χρήση στο σπίτι και καμία δουλειά στο παρκιν είναι ότι πρέπει . Η μπαταρία του μια χαρά κρατάει και είναι πολύ ελαφρύ.

Για βίδωμα - συναρμολόγηση πάντως καλύτερα πάρτε ηλεκτρικό κατσαβίδι , μικρό και πρακτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...