Next34 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να μάθω αν κάποιος από εσάς έχει σπουδάσει γερμανικά σε κάποιο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη,αν αξίζει, αν είναι οικονομικό, φιλικό κτλπ. Εγώ έχω δει μέχρι στιγμής το logos και το Goethe...και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω από την αρχή Α1
MadCenter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Επειδή κάνω και εγώ Γερμανικά τον τελευταίο χρόνο και το έχω ψάξει λίγο πιστεύω πως το Goethe δεν αξίζει..Κοίταξε μην βρείς κανά φροντιστήριο εκεί κοντά σε σένα αλλιώς τσέκαρε ed;v https://www.instateacher.gr/?gclid=Cj0KCQiAvbiBBhD-ARIsAGM48bwzW2j0CRkhDSJcwAgqMKA79RzyJUwa3gUKBVEaP4jLnNtf-77jc1waApyMEALw_wcB Πάντως αν θες καθηγητή εγγύηση για Γερμανικά αλλά μέσω ονλαιν στείλε πριβέ να σού πώ λεπτομέρειες..
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μη πληρώνετε το Goethe για να σας μαθαινει το der/die/das. Ούτως ή αλλως είναι πανάκριβο, ειδικά για χαμηλά επίπεδα δεν αξίζει καθόλου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα