jok Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα στο φορουμ,προσφατος σε αναβαθμιση 50αρας VDSL με το κλασσικο Η300s εχω το εξης θεμα.Στο speedtest.net σε καθημερινα τεστ με wifi παρακαλω απο το κινητο και 2,4 μπαντα πιανω 44-47 ολα καλα μεχρι εδω.Προχθες αγορασα 10μ cat6 το συνδεω στην tv μετραω απο την εφαρμογη της τιβι του νετφλιξ (samsung nu7022) και με δινει 14 με 17 mbps και το ιδιο σε ενα tvbox που εχω οπου εβαλα και σε αυτο ethernet να δοκιμασω.Μπορει καποιος να μου εξηγησει λιγο πως γινεται αυτο; Υποψιαζομαι την εφαρμογη του νετφλιξ
jok Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, poulinos είπε δοκιμη απο pc/laptop Δυσκολα αυτη την στιγμη γιατι το λαπτοπ το εχω δανεισει σε ενα φιλο για τηλεκπαιδευση αλλα γιατι στο wifi να μου δινει 44-47 και στο Mag με ethernet και στο netflix να παιζει απο 11-17 μαξιμουμ
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 να φταιει το router δυσκολο οποτε θες κατι σε pc για δοκιμη
jok Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, poulinos είπε να φταιει το router δυσκολο οποτε θες κατι σε pc για δοκιμη Μμμ δεν ξερω πολυ μπερδεμα οχι οτι εχω θεμα σε γραμμη απλα μου φαινεται παραξενο σε διπλανο φορουμ εχει ξανατεθει παρομοιο θεμα οτι και αλλοι ειχαν θεμα με νετφλιξ με ταχυτητες ενω το speedtest εδινε ακριβως την ταχυτητα το νετφλιξ την εριχνε πολυ Παραθετω και στατιστικα γραμμης τα οποια πιστευω ειναι πολυ καλα
makrixeris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Έχω vdsl Vodafone 50αρα έχω σύνδεση την tv με ethernet μέσω plc κ βλέπω στο speedtest 150+ ping k ταχύτητα κοντά στο 35. Οι μετρήσεις έγιναν με το wifi off. Στο κινητό που κάνω μέτρηση με speedtest συνδεδεμένος από reapter κιόλας έχω 20-22 ping. Γιατί γίνεται αυτό στην tv ξέρει κάποιος ?
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, makrixeris said: Καλησπέρα γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Έχω vdsl Vodafone 50αρα έχω σύνδεση την tv με ethernet μέσω plc κ βλέπω στο speedtest 150+ ping k ταχύτητα κοντά στο 35. Οι μετρήσεις έγιναν με το wifi off. Στο κινητό που κάνω μέτρηση με speedtest συνδεδεμένος από reapter κιόλας έχω 20-22 ping. Γιατί γίνεται αυτό στην tv ξέρει κάποιος ? βαλε pc μετα το plc να δεις αν φταιει το plc η tv 1 hour ago, jok said: Μμμ δεν ξερω πολυ μπερδεμα οχι οτι εχω θεμα σε γραμμη απλα μου φαινεται παραξενο σε διπλανο φορουμ εχει ξανατεθει παρομοιο θεμα οτι και αλλοι ειχαν θεμα με νετφλιξ με ταχυτητες ενω το speedtest εδινε ακριβως την ταχυτητα το νετφλιξ την εριχνε πολυ Παραθετω και στατιστικα γραμμης τα οποια πιστευω ειναι πολυ καλα η γραμμη ειναι μια χαρα.το καλυτερο τεστ ειναι download και οχι netflix.αν και το ookla δουλευει πολυ καλα.και καποιος αλλος μου ειχε πει για μικροτερη ταχυτητα σε test απο smart tv κτλ
jok Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, poulinos είπε βαλε pc μετα το plc να δεις αν φταιει το plc η tv η γραμμη ειναι μια χαρα.το καλυτερο τεστ ειναι download και οχι netflix.αν και το ookla δουλευει πολυ καλα.και καποιος αλλος μου ειχε πει για μικροτερη ταχυτητα σε test απο smart tv κτλ Μαλιστα θα το κοιταξω με καποιο τροπο απο λαπτοπ τωρα να φταιει το H300s δεν παιζει ε; Απλα εχω μια εννοια για το ρουτερ γιατι και στο mag που κανω το τεστ βγαζει μεχρι 17-18
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, jok said: Μαλιστα θα το κοιταξω με καποιο τροπο απο λαπτοπ τωρα να φταιει το H300s δεν παιζει ε; Απλα εχω μια εννοια για το ρουτερ γιατι και στο mag που κανω το τεστ βγαζει μεχρι 17-18 μπορει απλα συνηθως ειναι δυσκολο.μονο με δοκιμες θα το μαθεις και το h300 δεν ειναι και το ουαου ρουτερ
jok Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, poulinos είπε μπορει απλα συνηθως ειναι δυσκολο.μονο με δοκιμες θα το μαθεις και το h300 δεν ειναι και το ουαου ρουτερ Καλως εγινε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
makrixeris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ συνδεσα με εθερνετ που είναι πάνω στο πιελσι λάπτοπ είχα 22 ping η τιβι δεν ξέρω γιατί βγάζει τόσα πολλά
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 On 05/12/2020 at 21:16, jok said: Καλως εγινε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. On 05/12/2020 at 22:05, makrixeris said: Εγώ συνδεσα με εθερνετ που είναι πάνω στο πιελσι λάπτοπ είχα 22 ping η τιβι δεν ξέρω γιατί βγάζει τόσα πολλά εχω δει πολλα παραξενα με tv και τετοια για αυτο λεμε δοκιμες με laptop/pc και οχι με tv/netflix Κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα