Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Βρε παιδια ψαχνω κινητό με έμφαση στη φωτογραφία και στο βίντεο γενικα. Το βασικότερο όλων να μην βγάζει παστελιασμένες φωτογραφίες. Το βλέπω δύσκολο να βρω, αλλα ειπα να κανω μία ερώτηση μπας και υπάρχει καποιο μοντέλο-εταιρεία. Τωρα βεβαια εχω ενα iphone 11 που κανει εξαιρετική δουλεια σε αυτα που θέλω αλλα δεν εχει μία εφαρμογή που χρειάζομαι οπωσδήποτε. Δηλαδη σαν ios εννοώ. 

Δημοσ.

Κατα φθινουσα κατηγορια και τιμη 

Ολα πολυ καλες φωτο, τα 2 πρωτα και βιντεο

https://www.skroutz.gr/s/22512868/Huawei-P40-Pro-256GB-Silver-Frost.html

(δεν εχει google services αλλα βαζεις)

https://www.skroutz.gr/s/23154525/LG-G8S-ThinQ-128GB-Mirror-White.html

https://www.e-shop.gr/kinito-realme-7-pro-128gb-8gb-dual-sim-mirror-blue-p-TEL.092991

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Καλησπερα σας. Βρε παιδια ψαχνω κινητό με έμφαση στη φωτογραφία και στο βίντεο γενικα. Το βασικότερο όλων να μην βγάζει παστελιασμένες φωτογραφίες. Το βλέπω δύσκολο να βρω, αλλα ειπα να κανω μία ερώτηση μπας και υπάρχει καποιο μοντέλο-εταιρεία. Τωρα βεβαια εχω ενα iphone 11 που κανει εξαιρετική δουλεια σε αυτα που θέλω αλλα δεν εχει μία εφαρμογή που χρειάζομαι οπωσδήποτε. Δηλαδη σαν ios εννοώ. 

Τι είναι οι παστελιασμενες φωτογραφίες; 🤔🤔🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Τι είναι οι παστελιασμενες φωτογραφίες; 🤔🤔🤔

Τα πρόσωπα φαινονταi με αποχρωση παστελ, οχι το φυσικό. Κατι σαν ασπρο.... Βαζουν διαφορα φιλτρα που εμενα δεν μου αρεσουν.Ολες οι εταιρειες. Μονο η apple και στα Pixel ειναι φυσικες. 

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Σαν το iPhone δεν θα βρεις σε πορτρετα. Δεδομενο.

Απο εκει και μετα εχουν βελτιωθει ολες οι εταιρειες σχεδον. Ακομη και η Huawei που το oversaturation ηταν πολυ χαρακτηριστικο της.

Μιλαμε παντα για το saturation των φωτο. Γιατι το pastel που λες ειναι επεξεργασια με φιλτρα για πορτρετα κατι το οποιο επιλεγεις εσυ και δεν ισχυει σε ολες τις φωτο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Σαν το iPhone δεν θα βρεις σε πορτρετα. Δεδομενο.

Απο εκει και μετα εχουν βελτιωθει ολες οι εταιρειες σχεδον. Ακομη και η Huawei που το oversaturation ηταν πολυ χαρακτηριστικο της.

Μιλαμε παντα για το saturation των φωτο. Γιατι το pastel που λες ειναι επεξεργασια με φιλτρα για πορτρετα κατι το οποιο επιλεγεις εσυ και δεν ισχυει σε ολες τις φωτο.

Aυτο το ασπρουλιάρικο στα πρόσωπα λέω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgos1966 είπε

Aυτο το ασπρουλιάρικο στα πρόσωπα λέω.

Δεν υπαρχει αυτο σε Normal mode σε κανενα κινητο.

Αυτο ειναι στην ουσια αποτελεσμα του portrait mode + beauty mode που στην ουσια αφαιρει αυτοματα ατελειες στα προσωπα για να δειχνουν πιο αψεγαδιαστα (αλλα ταυτοχρονα και τοσο ψευτικα).

Εαν χρησιμοποιησεις το κανονικο mode δεν εχεις τετοια αποτελεσματα σε κανενα πια κινητο.

Απλα στο apple τα χρωματα που αποδιδει στην τελικη φωτο ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Αυτο που θα δεις σε καποιες καμερες ειναι να κανουν over-saturation λιγο ή περισσοτερο για να κανουν την φωτο πιο vivid και εντυπωσιακη στο ματι.

Εαν παλι μιλας για κακη φωτομετρηση οπου τα highlights βγαινουν πολυ φωτεινα αυτο μπορει να συμβει γιατι ακομη και το ιδιο κινητο δεν θα βγαλει αρκετες φορες την ιδια φωτογραφια σε διαδοχικες ληψεις την ιδια στιγμη. Υπαρχει μια ασταθεια. Αλλα δεν μιλας μαλλον για κατι τετοιο

• Like 1
Δημοσ.

Στις σελφι αν εννοείς έχει φίλτρα που τα βγάζεις. 

Γενικά  ακόμα και σε φθηνά κινητά χωρίς καλή στοκ αν βάλεις gcam θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς παστελιασματα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Δεν υπαρχει αυτο σε Normal mode σε κανενα κινητο.

Αυτο ειναι στην ουσια αποτελεσμα του portrait mode + beauty mode που στην ουσια αφαιρει αυτοματα ατελειες στα προσωπα για να δειχνουν πιο αψεγαδιαστα (αλλα ταυτοχρονα και τοσο ψευτικα).

Εαν χρησιμοποιησεις το κανονικο mode δεν εχεις τετοια αποτελεσματα σε κανενα πια κινητο.

Απλα στο apple τα χρωματα που αποδιδει στην τελικη φωτο ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Αυτο που θα δεις σε καποιες καμερες ειναι να κανουν over-saturation λιγο ή περισσοτερο για να κανουν την φωτο πιο vivid και εντυπωσιακη στο ματι.

Εαν παλι μιλας για κακη φωτομετρηση οπου τα highlights βγαινουν πολυ φωτεινα αυτο μπορει να συμβει γιατι ακομη και το ιδιο κινητο δεν θα βγαλει αρκετες φορες την ιδια φωτογραφια σε διαδοχικες ληψεις την ιδια στιγμη. Υπαρχει μια ασταθεια. Αλλα δεν μιλας μαλλον για κατι τετοιο

Iσως να εχεις δικαιο στα παραπάνω διοτι δεν ειμαι και τόσο ειδικός στα smartphone. Ναι όντως το 11αρι που εχω, μετα απο πολλα χρονια σε android, εχει ποιο φυσικά χρώματα. Αυτο θελω βασικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο κάτι συγκριτικά τεστ μεταξύ iphone 11 με Huawei p40 pro, βλεπω το δευτερο να ειναι αρκετα καλό και σε πολλα σημεια να υπερτερει, εναντι του 11. To καλοβλέπω...

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Απο κάτι συγκριτικά τεστ μεταξύ iphone 11 με Huawei p40 pro, βλεπω το δευτερο να ειναι αρκετα καλό και σε πολλα σημεια να υπερτερει, εναντι του 11. To καλοβλέπω...

Είναι μπλέξιμο χωρίς Google Services το P40 Pro.Θα πρέπει να ασχοληθείς και το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο όπως αν είχε τα Google Services.

Υπάρχει και το P30 Pro που έχει Google Services.

Ποιά εφαρμογή σου είναι τόσο απαραίτητη που σκέφτεσαι να αλλάξεις το iPhone 11 που είναι πολύ καλό και με software support;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Είναι μπλέξιμο χωρίς Google Services το P40 Pro.Θα πρέπει να ασχοληθείς και το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο όπως αν είχε τα Google Services.

Υπάρχει και το P30 Pro που έχει Google Services.

Ποιά εφαρμογή σου είναι τόσο απαραίτητη που σκέφτεσαι να αλλάξεις το iPhone 11 που είναι πολύ καλό και με software support;

Καλημερα, Οι Βασικές εφαρμογές από αλλού δεν υπάρχουν.Δηλ. social,emails, ποτε δεν εβαζα κατι παραπάμνω στις συσκευές μου. Το p30 pro ποσες αναβαθμίσεις θα παρει ακόμα; Η εφαρμογή που δεν υπάρχει όπως στα android και ιδιαίτερα στα huawei ειναι για καταγραφ'η κλήσεων (λογω δουλειάς μου), που μου ειναι απαραίτητη.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Καλημερα, Οι Βασικές εφαρμογές από αλλού δεν υπάρχουν.Δηλ. social,emails, ποτε δεν εβαζα κατι παραπάμνω στις συσκευές μου. Το p30 pro ποσες αναβαθμίσεις θα παρει ακόμα; Η εφαρμογή που δεν υπάρχει όπως στα android και ιδιαίτερα στα huawei ειναι για καταγραφ'η κλήσεων (λογω δουλειάς μου), που μου ειναι απαραίτητη.

Η καταγραφή κλήσεων νομίζω είναι παράνομη στην ευρωπαϊκή ένωση και για αυτό δεν υπάρχει στο ios. Νόμιζα δεν υπάρχει ούτε σε Android...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Η καταγραφή κλήσεων νομίζω είναι παράνομη στην ευρωπαϊκή ένωση και για αυτό δεν υπάρχει στο ios. Νόμιζα δεν υπάρχει ούτε σε Android...

Σε android υπάρχει σε apk. Στα ios δεν υπαρχει ελευθερα παρα μονο εαν πληρωσεις κανα 70αρι το χρονο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Σε android υπάρχει σε apk. Στα ios δεν υπαρχει ελευθερα παρα μονο εαν πληρωσεις κανα 70αρι το χρονο.

Άρα δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή σε κανένα επίσημο store. Άρα να ξέρεις ειναι παράνομο αυτό που κάνεις και μπορεί να μπεις σε μπελάδες αν καταλάβει κάποιος ότι τον ηχογραφεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...