greeneye Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 bale dialer control na ise panta isixos.apo eki kai pera kanena antivurs den se kaliptei apolita.etyxe edo kai se kaliptei to panda filika greeneye y.s: ote kai MH diathenis klisis (aisxath lysh)
dmezin Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Και εγώ ήμουν Νορτονικός αλλά μετά από τη δοκιμή του Panda Internet Security ο Νορτονας πήρε πόδι. Μια καλή λύση για τέτοιου είδους καταστάσεις είναι και το Ad-Aware 6, δεν φαντάζεστε την πρώτη φορά που το έτρεξα τι βρήκε. Επίσης και το Pest Patrol είναι εξίσου καλό αν και πιο "βαρύ" από το Ad-Aware. Btw το Panda έχει ενσωματωμένο anti-dialer.
karib Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Τελικά απο ότι φαίνεται ξεμπέρδεψα με τα dialers και τα trojans χάρη στο panda antivirus. Το norton πήρε πόδι πλέον. Δηλαδή δεν τον έβγαζε τον dialer το Norton και τον έβγαλε το Panda? Καλυτερο το Panda από το Norton?
karib Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 bale dialer control na ise panta isixos. Ποιο προγραμμα?
kgian Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Ναι, το norton και το adaware δεν εμφάνιζαν τον dialer και το panda τον βρήκε. Επίσης το είχε βρει και το online scan του pccillin. Εχω τώρα το dilaer control εγγατεστημένο. Καμιά ιδέα για να ενεργοποιήσω πάλι το modem speaker?
Japan Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Το Norton 2004 βρίσκει dialers, spyware και keyloggers. Τουλάχιστον έτσι λένε... Χρύσα
Donald Duck Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Φιλαράκι τα ίδια μου έκανε και το δικό μου modem (εξωτερικό Diamond) είχε γίνει μουγκό και είχα φοβιθεί για dialer για τι είχα μπει κανά τετράωρο έτσι αλλά τελικά αφού πείρα το λογαριασμό του ΟΤΕ δεν υπήρχαν παράξενα νούμερα και ίσως είναι καμια μαμακία των windows. Για dialer Control πάνε εδώ http://www.dialer-control.de/download.php
kgian Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Donald, το dialer control το έχω εγκατεστημένο. Χρύσα, τουλάχιστον το ενημερωμένο norton 2003 δεν το έπιασε το συγκεκριμένο... To modem μου είναι μουγγό. Καμιά ιδέα για να το κάνω να ξαναμιλήσει; Δεν είμαι κανας άσχετος, με τα pc ασχολούμαι απο το 1986 και με Internet απο το 93...
karib Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Για dialer Control πάνε εδώ http://www.dialer-control.de/download.php Ρε παιδια το site ειναι στα γερμανικα? Και το προγραμμα επίσης? Θελει ανανεώσεις? Ειναι shareware? Δεν εχει english version?
spatses2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους drivers του modem και να τους εγκαταστήσεις ξανά...
karib Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Παράθεση: Για dialer Control πάνε εδώ http://www.dialer-control.de/download.php Ρε παιδια το site ειναι στα γερμανικα? Και το προγραμμα επίσης? Θελει ανανεώσεις? Ειναι shareware? Δεν εχει english version?
kgian Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Σωστός ο spatses. Επανεγκατέστησα τους drivers του modem και βρήκα την υγειά μου! Είναι πολύ ωραίο να ακούς πάλι το ηχειάκι του modem!! Karib, το site είναι στα Γερμανικά αλλά το πρόγραμμα είναι στα αγγλικά. Είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται ανανεώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.