Προς το περιεχόμενο

Gamepad.exe dialer Heeeeeeeeeelp!

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bale dialer control na ise panta isixos.apo eki kai pera

kanena antivurs den se kaliptei apolita.etyxe edo kai se kaliptei to panda

filika

greeneye

y.s: ote kai MH diathenis klisis (aisxath lysh)

Δημοσ.

Και εγώ ήμουν Νορτονικός αλλά μετά από τη δοκιμή του Panda Internet Security ο Νορτονας πήρε πόδι. Μια καλή λύση για τέτοιου είδους καταστάσεις είναι και το Ad-Aware 6, δεν φαντάζεστε την πρώτη φορά που το έτρεξα τι βρήκε. Επίσης και το Pest Patrol είναι εξίσου καλό αν και πιο "βαρύ" από το Ad-Aware. Btw το Panda έχει ενσωματωμένο anti-dialer.

Δημοσ.

Τελικά απο ότι φαίνεται ξεμπέρδεψα με τα dialers και τα trojans χάρη στο panda antivirus. Το norton πήρε πόδι πλέον.

Δηλαδή δεν τον έβγαζε τον dialer το Norton και τον έβγαλε το Panda?

Καλυτερο το Panda από το Norton?

Δημοσ.

Ναι, το norton και το adaware δεν εμφάνιζαν τον dialer και το panda τον βρήκε. Επίσης το είχε βρει και το online scan του pccillin.

Εχω τώρα το dilaer control εγγατεστημένο.

Καμιά ιδέα για να ενεργοποιήσω πάλι το modem speaker?

Δημοσ.

Φιλαράκι τα ίδια μου έκανε και το δικό μου modem (εξωτερικό Diamond) είχε γίνει μουγκό και είχα φοβιθεί για dialer για τι είχα μπει κανά τετράωρο έτσι αλλά τελικά αφού πείρα το λογαριασμό του ΟΤΕ

δεν υπήρχαν παράξενα νούμερα και ίσως είναι καμια μαμακία των windows.

Για dialer Control πάνε εδώ

http://www.dialer-control.de/download.php

Δημοσ.

Donald, το dialer control το έχω εγκατεστημένο.

Χρύσα, τουλάχιστον το ενημερωμένο norton 2003 δεν το έπιασε το συγκεκριμένο...

To modem μου είναι μουγγό. Καμιά ιδέα για να το κάνω να ξαναμιλήσει;

Δεν είμαι κανας άσχετος, με τα pc ασχολούμαι απο το 1986 και με Internet απο το 93...

Δημοσ.

Σωστός ο spatses. Επανεγκατέστησα τους drivers του modem και βρήκα την υγειά μου! Είναι πολύ ωραίο να ακούς πάλι το ηχειάκι του modem!!

Karib, το site είναι στα Γερμανικά αλλά το πρόγραμμα είναι στα αγγλικά. Είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται ανανεώσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...