kgian Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά κόλησα ένα dialer. Ευτυχώς που το κατάλαβα και δεν άφησα να γίνουν κλήσεις... Απο σήμερα το ηχειάκι του modem δεν ακούγεται (παρόλο που το έχω ανοιχτό) και συχνά πυκνά με αποσυνδέει απο το ιντερνετ και το dialer control μου λεει το c:\windows\system32\ShellExt\gamepad.exe θέλει να πάρει τηλέφωνο στο 0068262663. Φυσικά αρχείο με αυτό το όνομα δεν υπάρχει στο pc. To norton είναι ενημερωμένο και δεν το βρίσκει, ούτε το adaware το βρίσκει. Πώς να το διώξω??
mikaha Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Giati de dokimazeis na to sviseis? Xrisimopoiise kai to Spybot Search and Destroy 1.3 RC5.
The_player Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 kane ena search sto registry.......... prosoxi omos xeiroyrgikes kinhseis...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Ψάχνοντας στο google.com βρήκα αρκετές αναφορές στο συγκεκριμένο αρχείο, αλλά όλες οι παραπομπές είναι στα Γερμανικά. 8)
kgian Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Έψαξα και εγώ το google και βρήκα τις 2-3 αναφορές σε γεμανικά forums χωρίς να βρω ουσιαστικές πληροφορίες.... Τώρα κατεβάζω το spybot μπας και το βρει, γιατί όπως είπα δεν εντοπίζεται πουθενά, ούτε και στο registry...
kgian Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Λοιπόν, έκανα online search με το Trend Micro housecall (τμήμα του pc-cillin) και μου βρήκε τα εξής: Το spybot και το spysweeper δεν το βρίσκουν. Φυσικά έσβησα αυτά τα δυο αρχεία αλλά το πρόβλημα επιμένει (χωρίς να υπάρχουν τα συγκεκριμένα αρχεία). Κανένα καλό προγραμμά για να σβήνει αυτά τα dialers? κανενας ομοιοπαθής??
akismal Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 τρέξε απο το run την εντολή msconfig και πατα το tab ποθ λέει startup. εάν το δεις το dialer να είναι τσεκαρισμένο , απλά το ξετσεκαρεις για να μην τρεχει με την εκκίνηση των windows. μετα τρεξε το regedit kai σβήστο απο το registry.
billpeppas Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Κοίτα μην έχει μπεί και στα Services ( Start->Run->Control ( press Enter ) ->Administrative Tools->Services Αν είναι και εκεί , κάνε διπλό κλικ πάνω του , και στην μέση του νέου παραθύρου πάτα Disabled ( διάλεξε το Disabled από το Drop-Down Menu )
Japan Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Απ'ότι είδα στο γερμανικό φόρουμ (9 σελίδες που οι περισσότερες λέγαν που πρέπει να κάνουν παράπονα και όχι πως να τον απομακρύνουν), κρύβεται με ονόματα συστήματος. Τσέκαρε τον Task Manager και μάλλον θα έχεις 2 csrss.exe, αυτό που δεν είναι από SYSTEM είναι ο dialer σου. Επίσης θα το έχεις και στο startup του msconfig μάλλον. Ένας άλλος λέει ότι έσβησε το svchost.exe από το System folder. Απλά θα σου συνιστούσα να τσεκάρεις αν υπάρχει διπλό αυτό το αρχείο, σύγκρινε το με κάποιον φίλο σου που δεν έχει dialer και δες πότε δημιουργήθηκε πρωτού το σβήσεις. Good luck Χρύσα
billpeppas Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Το svchost.exe είναι σημαντικό αρχείο των Windows , τρέχει πάντα , δεν είναι δυνατόν να τερματιστεί χωρίς να κλείσει ο υπολογιστής , και δεν είναι δυνατόν να σβηστεί όπως καταλαβαίνεις φίλη Japan. Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το Panda Antivirus 2004 Titanium Θα βρεί αμέσως τον dialer. Και τον αφαιρεί επίσης.
Japan Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 bill, όπως είπα το dialer αυτό κρύβεται με ονόματα αρχείων συστήματος, γι'αυτό είπα να τσεκάρει όλα αυτά που είπα πρωτου κάνει οτιδήποτε με αυτό το αρχείο. Το ξέρω ότι το svchost.exe είναι σημαντικό αρχείο. Δεν θα είναι περίεργο αν όντως υπάρχει σε δύο σημεία, με διαφορετικό μέγεθος και ημερομηνία? Χρύσα
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 dokimase me to spyware remover: http://www.bulletproofsoft.com/spyware-remover.html kanei scan kai thn registry
billpeppas Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Όχι , γιατί το Svchost.exe , και άλλα αρχεία συστήματος βρίσκονται και στον φάκελο Repair των Windows , όπου υπάρχουν για να τα επαναφέρουν τα Windows σε περίπτωση προβλήματος των κανονικών. Βεβαίως αν υπάρχει το ίδιο αρχείο , σε άσχετο φάκελο , και με άλλο μέγεθος , τότε ναι. Αν βρείς σε κάποιο φάκελο το ίδιο αρχείο ( αλλά φάκελο εκτός των Windows , Windows\SYSTEM , Windows\SYSTEM32 , Windows\SYSTEM32\Repair ) , π.χ. κάπου στα Program Files , κάνεις delete αυτό το αρχείο. Έπειτα ψάχνεις στην registry για αυτό το όνομα αρχείου , και κάνεις del όσα συσχετίζονται με το περίεργο αρχείο ( που δεν "δείχνει" στον φάκελο Windows )
kgian Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Τελικά απο ότι φαίνεται ξεμπέρδεψα με τα dialers και τα trojans χάρη στο panda antivirus. Το norton πήρε πόδι πλέον. Το πρόβλημα είναι πως το ηχειάκι του modem (crypto best ii 56k internal) είναι μουγγα. Φυσικά απο τα properties των xp το έχω enabled αλλά δεν ακούγεται καθόλου.... Καμιά ιδέα;
Japan Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 και δεν το πολυσυμπαθούσα το Panda... Ποιό version του Norton είχες? Χρύσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.