Προς το περιεχόμενο

Airpods 2 ή pro?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lactate είπε

Τελικά παράγγειλα τα pro.. ποτε θα μου τα φερει η acs άραγε; ερώτημα αναπάντητο :P

130342868_825630458271932_8449695627075401898_o.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, HateMe είπε

130342868_825630458271932_8449695627075401898_o.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει τόση δουλειά που έκαναν ότι μπορούσαν και δεν μπορούν να πάρουν άλλους υπαλλήλους, ή αν αυτό είναι τελείως προσωρινό οπότε δεν έχει νόημανα προσλάβουν άτομα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lactate είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει τόση δουλειά που έκαναν ότι μπορούσαν και δεν μπορούν να πάρουν άλλους υπαλλήλους, ή αν αυτό είναι τελείως προσωρινό οπότε δεν έχει νόημανα προσλάβουν άτομα.

Και στην προηγούμενη καραντίνα έτσι ήταν.

Απλά οι περισσότεροι δεν έχουν τι να κάνουν και ψωνίζουν διάφορα.

Πολλές εταιρίες, όπως Κωτσόβολος κλπ, στέλνουν τα δέματα τους με ΤΑΞΙ,  φαντάσου τι γίνεται.

Δημοσ.
On 06/12/2020 at 01:38, skiabox said:

Αν βάλω στο δεξί αυτί το μεγάλο ear tip που δημιουργεί και την καλύτερη ηχομόνωση μου κάνει ενόχληση μετά από λίγο, προφανώς με κάποιο κοκαλάκι.

Για αυτό ψάχνομαι για 3rd party ear tips.

Εμένα με ενοχλούσαν πολύ (ειδικά στο ένα αυτί) ανεξαρτήτως μεγέθους των tip και ήμουν πολύ κοντά στο να σταματήσω να τα χρησιμοποιώ αλλά μετά από 2-3 βδομάδες τα συνήθισα και πλέον τα φοράω με τις ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Θυμάμαι ότι πολλοί πρότειναν κάτι memory foam tips από Amazon αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιας εταιρίας. 

Δημοσ.

Πλέον υπάρχει και επιλογή για τα Airpods Max για όσους θέλουν να ξοδέψουν 500(!) ευρώ για ακουστικά.

Δημοσ.

Εδω και 4 μερες δεν εχω νεα απο για τα ακουστικουλια μου.. ουτε απο το αρχικο υποκαταστημα για να παει στο υποκαταστημα της περιοχης μου δεν εχει ξεκινησει..

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lactate είπε

Εδω και 4 μερες δεν εχω νεα απο για τα ακουστικουλια μου.. ουτε απο το αρχικο υποκαταστημα για να παει στο υποκαταστημα της περιοχης μου δεν εχει ξεκινησει..

Με τέτοια κατάρρευση του σύμπαντος καλύτερα ξεκίνα να μετράς εβδομάδες και όχι μέρες.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, skiabox είπε

Με τέτοια κατάρρευση του σύμπαντος καλύτερα ξεκίνα να μετράς εβδομάδες και όχι μέρες.

Καλα βδομαδες δεν θα κανει γιατι ειναι δυο γειτονικα υποκαταστματα και θανπροσπαθησω να τα παρρω

απο το καταστημα. Αλλα κανα 15μερο παιζει..

Δημοσ.
Στις 14/12/2020 στις 5:05 ΜΜ, skiabox είπε

8 μέρες μετά ήρθαν

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 18/12/2020 στις 11:30 ΜΜ, lactate είπε

8 μέρες μετά ήρθαν

Καλησπέρα φίλε , είδα ότι πρόσφατα είχες αγοράσει τα AirPods Pro , και ήθελα να σε ρωτήσω αν τελικά σε βόλεψαν περισσότερο σε σύγκριση με τα AirPods  (Διότι αν είσαι από τους τυχερούς που σε βόλευαν και δεν έπεφταν από τα αυτιά σου τα AirPods μετά δύσκολα συνηθίζεις σε ακουστικά όπως τα προ λόγω του ότι έχουν ear tip και ίσως ενοχλούν περισσότερο σε σύγκριση μετά απλά AirPods ). Παράδειγμα εγώ χρησιμοποιώ τα EarPods που είναι με καλώδιο και είναι τοπ στο αυτί. Μόλις όμως βάλω κανένα ακουστικό με ear tip , πάει , σε μισή τα βγάζω δεν αντέχω. Και δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει και με τα προ. 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μια βοήθεια. Είμαι λίγο περίεργος το παραδέχομαι. Αγόρασα τα 2019 μοντέλο. Όταν είναι κλειστο το καπακι παίζει λίγο αριστερά δεξιά; Έτσι είναι γενικά η μόνο στα δικά μου συμβαίνει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...