modechristo_13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια να ρωτησω αν ξερετε.. εχω ενα thin client της hp! και 2 account ενα Admin και ενα user! κανω auto hide το taskbar στον admin αλλα δεν γινεται στον user.. εχετε καμια ιδεα πως να το κανω? Στον account user δεν μπορω να κανω δεξι κλικ στο task bar ειναι απενεργοποιημενο το δεξι κλικ! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από modechristo_13
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχει σχέση το desktop customization του ενός χρήστη με τους υπόλοιπους ακόμα και αν πρόκειται για τον διαχειριστή. Θα πρέπει να το κάνεις από τον λογαριασμό του χρήστη. Κατέβασε τον αρχείο zip, αποσυμπίεσε το reg που περιέχει και τρέξτο στην επιφάνεια του user. Λογικά θα κρύψει την taskbar. AutoHideTaskbar.zip
donblunts Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Κάντου elevate τα δικαιώματα, άλλαξε τη ρύθμιση που θέλεις και ξαναγύρνα τον σε user.
modechristo_13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν έχει σχέση το desktop customization του ενός χρήστη με τους υπόλοιπους ακόμα και αν πρόκειται για τον διαχειριστή. Θα πρέπει να το κάνεις από τον λογαριασμό του χρήστη. Κατέβασε τον αρχείο zip, αποσυμπίεσε το reg που περιέχει και τρέξτο στην επιφάνεια του user. Λογικά θα κρύψει την taskbar. AutoHideTaskbar.zip 383 B · 6 downloads σε παρακαλω μπορει να μου πεις εδω η να μου στειλεις σε μηνυμα την πηγη (url) του αρχειου?
modechristo_13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, micos000 είπε Από εδώ το είδα. ok tnx βεβαια αυτο ειναι για windows 10 εγω θελω για windows 7 embedded. μια δοκιμη θα μας πεισει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα