Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να λυσω και πραγματικα ειμαι να σκασω απο τα νευρα. Λοιπον αγορασα το need for speed σε μια καλη τιμη για το ps4 το έβαλα να το παίξω και μου ζήτησε κωδικό για online έφτιαξα έναν βάζω το email πάω να βάλω τον κωδικό τον πατάω και πάω να πατήσω οκ για να πάω να πατήσω μετά το οκ για να συνδεθώ και μου βγάζει κάτι κινέζικα τα σβήνω να πατήσω τον κωδικό και μου ξαναβγάζει κινέζικα τι πρέπει να κάνω help παιδια
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Baggelhsps είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να λυσω και πραγματικα ειμαι να σκασω απο τα νευρα. Λοιπον αγορασα το need for speed σε μια καλη τιμη για το ps4 το έβαλα να το παίξω και μου ζήτησε κωδικό για online έφτιαξα έναν βάζω το email πάω να βάλω τον κωδικό τον πατάω και πάω να πατήσω οκ για να πάω να πατήσω μετά το οκ για να συνδεθώ και μου βγάζει κάτι κινέζικα τα σβήνω να πατήσω τον κωδικό και μου ξαναβγάζει κινέζικα τι πρέπει να κάνω help παιδια Εδώ δίνουν μια πιθανή λύση https://answers.ea.com/t5/EA-General-Questions/can-t-write-password-on-ea-acc-login-via-ps4-on-fifa-18/td-p/6714282
Eddy_Gordo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, Baggelhsps είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να λυσω και πραγματικα ειμαι να σκασω απο τα νευρα. Λοιπον αγορασα το need for speed σε μια καλη τιμη για το ps4 το έβαλα να το παίξω και μου ζήτησε κωδικό για online έφτιαξα έναν βάζω το email πάω να βάλω τον κωδικό τον πατάω και πάω να πατήσω οκ για να πάω να πατήσω μετά το οκ για να συνδεθώ και μου βγάζει κάτι κινέζικα τα σβήνω να πατήσω τον κωδικό και μου ξαναβγάζει κινέζικα τι πρέπει να κάνω help παιδια Άλλαξε την γλώσσα συστήματος από ελληνικά σε αγγλικά και ξαναπροσπαθησε, λογικά θα στο παρει και το προβλημα λύθηκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα