TRIKALOS_1977 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας παιδιά, έχω ένα MacBook pro 15.6 του 2012. Επειδή είμαι καινούργιος στο κόσμο τον mac, στο πλάι έχει δυο Thunderbolt. Σε αυτές τι συσκευές μπορώ να συνδέσω πάνω? Ευχαριστώ.
kinq1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Αν βρεις κάτι, πέστο και σε μένα. Και το δικό μου imac 2011 έχει μια τέτοια θύρα, δεν έχω βρει κάτι να συνδέεται εκεί...
CheOnWeb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, TRIKALOS_1977 said: Γεια σας παιδιά, έχω ένα MacBook pro 15.6 του 2012. Επειδή είμαι καινούργιος στο κόσμο τον mac, στο πλάι έχει δυο Thunderbolt. Σε αυτές τι συσκευές μπορώ να συνδέσω πάνω? Ευχαριστώ. Δίσκους Thunderbolt και Firewire (με αντάπτορα), Ethernet (με αντάπτορα) και monitors με είσοδο Thunderbolt ή mini display port. (15.4 είναι η οθόνη)
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Το μόνο πραγματικά χρήσιμο θα ήταν να τις χρησιμοποιήσεις ως Mini Displayport για να συνδέσεις οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης π.χ. 1440p γιατί η HDMI έξοδος παίζει να είναι περιορισμένη σε 1080p. Για τα υπόλοιπα που λέει κι ο CheOnWeb ίσως πλέον έχεις καλύτερη τύχη με κάποιο USB αξεσουάρ.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, SeaLion said: Το μόνο πραγματικά χρήσιμο θα ήταν να τις χρησιμοποιήσεις ως Mini Displayport για να συνδέσεις οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης π.χ. 1440p γιατί η HDMI έξοδος παίζει να είναι περιορισμένη σε 1080p. Έτσι είναι. External Resolution: Up to 1920 by 1080 pixels (HDMI) Up to 2560 by 1600 pixels (Thunderbolt) 1 hour ago, SeaLion said: Για τα υπόλοιπα που λέει κι ο CheOnWeb ίσως πλέον έχεις καλύτερη τύχη με κάποιο USB αξεσουάρ. Ε ναι. Απ' τη στιγμή που έχει USB 3, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να μπλέξει με Thunderbolt 1. Ξεπερασμένο πρωτόκολλο και βύσμα.
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Περιμένω να μου έρθει μια οθονη xiaomi mi curved 34 για να το συνδέσω και στο MacBook για. Edit με το fcpx. Τι μετατροπέα να πάρω για την συνδέσω ;
CheOnWeb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 17 minutes ago, TRIKALOS_1977 said: Περιμένω να μου έρθει μια οθονη xiaomi mi curved 34 για να το συνδέσω και στο MacBook για. Edit με το fcpx. Τι μετατροπέα να πάρω για την συνδέσω ; Καλώδιο mini display port σε display port. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα