Hamptons Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να κάνω format σε ένα Toshiba Satellite. Προσπαθώ να βάλω Windows 10 αλλά κάθε φορά κολλάει και σταματάει στην Προετοιμασία συσκευών - ενώ έχει προηγηθεί κανονικά η διαδικασία εγκατάστασης και η επανεκκίνηση του laptop. Τι φταίει και πώς μπορώ να το λύσω; Υγ. Αφού κολλήσουν στο συγκεκριμένο στάδιο, βγάζει σφάλμα για ελάχιστο χρόνο, δεν μπορώ να το δω, μετά μαυρίζει η οθόνη και σβήνει. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από Hamptons
greekfragma Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Για αρχή ξεκούμπωσε ότι usb έχεις επάνω. Επίσης κλείσε από διακόπτη (αν έχει hardware switch) το WiFi. Για ποιό Satellite μιλάμε; Μου έχει συμβεί πριν καιρό σε Satellite με παλιά Ati Radeon κάρτα γραφικών.
Hamptons Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Για αρχή ξεκούμπωσε ότι usb έχεις επάνω. Επίσης κλείσε από διακόπτη (αν έχει hardware switch) το WiFi. Για ποιό Satellite μιλάμε; Μου έχει συμβεί πριν καιρό σε Satellite με παλιά Ati Radeon κάρτα γραφικών. Είναι το A200-14D Δεν έχω κάποιο φλασάκι πάνω, μόνο το ποντίκι (είναι ενσύρματο). Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από Hamptons
greekfragma Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Το διακόπτη wifi τον έκλεισες; Αν δουλεύει μόνο με μπαταρία δοκίμασε χωρίς ρεύμα αν θα προχωρήσει. η 7300 που φοράει δεν είναι και η φιλικότερη σε windows 10
Hamptons Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δεν τον είχα πειράξει καν τον διακόπτη. Εξάλλου τώρα δεν είναι εγκατεστημένες οι συσκευές.
greekfragma Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Hamptons είπε Δεν τον είχα πειράξει καν τον διακόπτη. Εξάλλου τώρα δεν είναι εγκατεστημένες οι συσκευές. κλείστον βρε καμάρι μου. για να στο λέω υπάρχει λόγος.
Hamptons Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν ήταν ανοιχτός, το πάτησα, δεν άναψε κάποιο φωτάκι. Το ξαναπάτησα για να σβήσει (σε περίπτωση που ήταν ανοιχτός), τίποτα πάλι. Τώρα έσβησε από μπαταρία. Δυστυχώς, πάλι κολλάει στην προετοιμασία συσκευών.
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Ξεκίνα να τραβάς βίντεο λίγο πριν φτάσει στο σημείο να κολλήσει και δες αν μπορέσεις να ξεχωρίσεις το σφάλμα από το βίντεο. Κατά τ' άλλα, αν δε θέλει να πάρει τα 10άρια βάλτου 7άρια.
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Πόση ram έχει το λάπτοπ? Κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης σβήνεις όλα τα partition? Καθαρή εγκατάσταση κάνεις με φορματ?
snbblp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να βάλεις Windows 10 σε αυτό το μηχάνημα...
Hamptons Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, micos000 είπε Ξεκίνα να τραβάς βίντεο λίγο πριν φτάσει στο σημείο να κολλήσει και δες αν μπορέσεις να ξεχωρίσεις το σφάλμα από το βίντεο. Κατά τ' άλλα, αν δε θέλει να πάρει τα 10άρια βάλτου 7άρια. Το σκέφτηκα να τραβήξω video αλλά δεν έχω καλή κάμερα στο κινητό για να φανεί καθαρά. Έβαλα 7άρια κανονικά αλλά δεν είναι συμβατά με το webex. 11 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Πόση ram έχει το λάπτοπ? Κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης σβήνεις όλα τα partition? Καθαρή εγκατάσταση κάνεις με φορματ? 2 GB ram ναι σε όλα! 2 ώρες πριν, snbblp είπε Δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να βάλεις Windows 10 σε αυτό το μηχάνημα... Έβαλα τα 7άρια και προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση. Για να δούμε! 1 ώρα πριν, donblunts είπε UEFI ή LEGACY έστησες? Δε θυμάμαι καθόλου, μου έβγαλε ένα μήνυμα, έκανα τις απαραίτητες αλλαγές, κολλούσε πάλι στην προετοιμασία συσκευών. Τώρα έχω περάσει 7άρια.
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Hamptons είπε Έβαλα 7άρια κανονικά αλλά δεν είναι συμβατά με το webex. Μια χαρά συμβατά είναι είναι τα 7άρια με το webex και με το zoom. Πριν μια εβδομάδα ετοίμασα ένα παλιό laptop με 7άρια και webex. Μόνο στα xp δε δουλεύει. Τα 7άρια έχουν sp1 ή είναι τα απλά;
snbblp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Με 2GB RAM ξέχασέ τα τα 10άρια. Δεν είναι από ram, από cpu είναι το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα