Προς το περιεχόμενο

ADX ACHFBA0119 Black/Grey Gaming Καρέκλα 69.90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Οταν βλεπετε τετοια "μπρατσα" μακρια.

Έχω μία παρόμοια καρέκλα άλλης μάρκας με ακριβώς ίδια μπράτσα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι βολικά και δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα αρκετούς μήνες που έχω την καρέκλα.

Γιατί δεν τα προτείνεις εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Οταν βλεπετε τετοια "μπρατσα" μακρια.

https://www.skroutz.gr/s/9193436/HomeMarkt-HM1006-01-Red.html

Εγω εχω αυτην την σαβουρα με χειροτερα μπρατσα, πιανει μονο σε 2 σημεια, και ειναι το μονο ΟΚ πανω στην καρεκλα, οποτε γιατι το λες αυτο;
Ασχετα που η καρεκλα γερνει απο την μια μερια και δεν ειναι ισια αν τα κεντραρεις σε κατι σταθερο - οτι γενικα η δερματίνη ξεφτυσε παντου ειδικα στα μπρατσα και τα μαξιλαρακια τους πατηθηκαν τερμα χαχα.

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SavvinDiesel είπε

Την έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; 

Την έχω από πέρσι balckfriday στα 59 ευρώ. Είναι βολική και άνετη. Έχει ρυθμίσεις για ύψος (πανω - κατω) και ανάκληση. Πέρα από αυτές τις ρυθμίσεις δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα άλλο. Η δερματίνη της δείχνει καλής ποιότητας και στα πλαϊνά σημεία έχει την υφή carbon. Για 1,75  - 85 κιλά που είμαι με έχει βολέψει. Τα μπράτσα βιδώνουν σταθερά άλλα το μαξιλαράκι τους από την πίεση του αγκώνα έχει χάσει την φόρμα του. Γενικά για τα χρήματα της ήταν τίμια επιλογή χωρίς να προσφέρει όμως στήριξη στην μέση κορυφαίας ποιότητας.  Θυμίζει μπακετ κάθισμα αυτοκινήτου αλλά οι πορτοκαλί λεπτομέρειες δύσκολα συνδυάζονται με τα χρώματα ενός δωματίου. καλύτερα να ερχόταν μονόχρωμη ή με ασημί λεπτομέρειες  Έρχεται αποσυναρμολογημένη και χρειάζεται να αφιερώσεις μια ώρα για να την μοντάρεις. Γενικά είναι βαριά κατασκευή και δείχνει να αντέχει στον χρόνο. Το καλοκαίρι αν φοράς σορτσακι τα μπούτια ιδρώνουν πολύ στο κάθισμα και χρειάζεται πετσέτα από κάτω. Σε σχέση με μια απλή καρέκλα γραφείου είναι μεγάλη αναβάθμισή.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κατοχος εδω και μια βδομαδα και λόγω εργασίας καθομαι 8 ωρες περιπου στην καρεκλα, θα συμφωνήσω με τον nikangel. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη αν ψαχνεις κατι σχετικα φθηνο και άμεσο (σε εμενα ηρθε σε 3 εργασιμες) αλλα σε αυτα τα λεφτα κορωνα (οχι covid) - γραμματα ειναι. Το μαξιλαρακι στους αγκωνες απτην πρωτη κιολας μερα υποχώρησε. Παρολαυτα ειναι καλη επιλογη στα 70ευρω, φαινεται καλη κατασκευη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@steliosntelos @nikangel Μπορεί κάποιος κάτοχος να μετρήσει το ελάχιστο ύψος του ανώτατου σημείου στα μπράτσα; Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Θα χρησιμοποιηθεί σε γραφείο με ύψος 70 πόντους. Θα μπορεί να "κρυφτεί" από κάτω, για να γλιτώσω χώρο;

Επεξ/σία από SavvinDiesel
Δημοσ.
4 ώρες πριν, katsikoula είπε

Έχω μία παρόμοια καρέκλα άλλης μάρκας με ακριβώς ίδια μπράτσα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι βολικά και δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα αρκετούς μήνες που έχω την καρέκλα.

Γιατί δεν τα προτείνεις εσύ;

Τα μπρατσα δεν ειναι το θεμα, το θεμα ειναι πως αυτα τα μπρατσα λογο χαμηλου κοστους τα κοτσαρουν σε οτι χειροτερο κυκλοφορει εκει εξω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SavvinDiesel είπε

@steliosntelos @nikangel Μπορεί κάποιος κάτοχος να μετρήσει το ελάχιστο ύψος του ανώτατου σημείου στα μπράτσα; Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Θα χρησιμοποιηθεί σε γραφείο με ύψος 70 πόντους. Θα μπορεί να "κρυφτεί" από κάτω, για να γλιτώσω χώρο;

Οριακα, το γραφειο μου ειναι στους 75 ποντους ενω η καρεκλα ειναι στην χαμηλοτερη θεση βρισκεται στους 68-69 (με τα μπρατσα)

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, steliosntelos είπε

Οριακα, το γραφειο μου ειναι στους 75 ποντους ενω η καρεκλα ειναι στην χαμηλοτερη θεση βρισκεται στους 68-69 (με τα μπρατσα)

Το μέτρησες με μέτρο Στέλλιο; Το γραφείο μου ξεκινάει στους 70 πόντους. Όπως φαίνεται και στη φωτό τα μπράτσα κάνουν μια κούρμπα. Αν το ανώτατο σημείο της κούρμπας είναι 69 άντε 69 και κάτι ψιλά είμαι ΟΚ. Αν δε σε πρήζω και μου το επιβεβαιώσεις, ένα κλικ μακρυά είμαι. Την έχω στο καλάθι.

Screenshot_20201205-113732_Samsung Internet.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...