Ronnie Premium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 ΕΧΩ ΜΙΑ SONY KDL 55ΗΧ750 55'' ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 4Κ. ΠΟΣΑ ΠΙΑΝΕΙ; Ειναι μοντέλο 2012 Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ronnie Premium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Νταξει δε περιμενα περισσοτερα ολο τρολλιες γραφονται εδω ετσι κιαλλιως.
Raptorex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με 400 ευρώ αγοράζει κάποιος το 2020 αξιοπρεπή 4Κ 55'' τηλεόραση.Προσωπικά δεν βλέπω πως κάποιος θα αγόραζε μεταχειρισμένη τηλεόραση του 2012 με ξεπερασμένη τεχνολογία 1080p 3D.Η τηλεόραση δυστυχώς σήμερα δεν αξίζει τίποτα.Αν βέβαια βρεις κάποιον άσχετο με τη τεχνολογία πούλησε τη. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από Raptorex
geoplr71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Ronnie Premium είπε Νταξει δε περιμενα περισσοτερα ολο τρολλιες γραφονται εδω ετσι κιαλλιως. Και είπες κι εσύ να το τερματίσεις...! 1
xsterg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 τι περιμενε ο φιλος, να του δωσουν οσο την αγορασε μειον 50€? μαλλον ειναι βαθια νυχτωμενος. τα προιοντα τεχνολογιας απαξιωνωνται και ξεπερνιουνται πολυ γρηγορα. το top προιον τεχνολογιας τωρα το πολυ σε 6 μηνες εχει ξεπεραστει και σε ενα χρονο ειναι κατω του μετριου. τα κινητα, οι τηλεορασεις, οι υπολογιστες, τα γκατζετ και ενα σωρο αλλα προιοντα τεχνολογιας δεν ειναι κλασικα κοματια οπως μερικα κλασικα αυτοκινητα και ρολογια που με τον καιρο αυξανει η αξια τους ως συλλεκτικα κομματια και ως σπανια. ειτε το θελουμε ειτε οχι τα πολλα χρηματα που δαπανουμε σημερα σε 1-2 ετη μηδενιζονται. δεν προκειται να κανεις περιουσια στοκαροντας μητρικες και κινητα και μεταπωλωντας τα σε καποιο χρονικο διαστημα γιατι πολυ απλα χανουν την αξια τους με ιλιγγιωδη ρυθμο.
tolisrx8 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Ronnie Premium είπε ΕΧΩ ΜΙΑ SONY KDL 55ΗΧ750 55'' ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 4Κ. ΠΟΣΑ ΠΙΑΝΕΙ; Ειναι μοντέλο 2012 Ευχαριστώ εκ των προτέρων φιλε μου εφόσον είναι σε αριστη κατάσταση και επειδή είναι 3d θα μπορούσες ανετα να την δωσεις 300 ευρώ ++ (υποκειμενικά μιλάω) Yπαρχουν αρκετοί λάτρεις του 3d επομένως αυτόματα η τιμή τις ανεβαίνει περισσότερο από τις απλές 55αρες 1080p.
Alex1971 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tolisrx8 είπε φιλε μου εφόσον είναι σε αριστη κατάσταση και επειδή είναι 3d θα μπορούσες ανετα να την δωσεις 300 ευρώ ++ (υποκειμενικά μιλάω) Yπαρχουν αρκετοί λάτρεις του 3d επομένως αυτόματα η τιμή τις ανεβαίνει περισσότερο από τις απλές 55αρες 1080p. Το 3D ηταν ενα feature το οποιο δεν πηγε καθολου στις τηλεορασεις. Κι αυτο φαινεται ξεκαθαρα πλεον το 2020 που δεν βγαινει καμια σχεδον 3D. Επομενως δεν ειναι επιχειρημα για να πουλησεις παραπανω. Μαλλον μειονεκτημα ειναι. Και σε FHD κιολας 17 ώρες πριν, Ronnie Premium είπε Νταξει δε περιμενα περισσοτερα ολο τρολλιες γραφονται εδω ετσι κιαλλιως. Να μη γραφεις κουλαμαρες να μη σε τρολαρουν
kostasbm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 μπορεί και να μη πουληθεί καθόλου γιατί λόγω μεγέθους δε μπαίνει σε βοηθητικό χώρο εύκολα, να πεις ότι θέλεις να έχεις μια τρίτη τιβι καπου που παίζουν τα πιτσιρίκια
Ronnie Premium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Alex1971 είπε Το 3D ηταν ενα feature το οποιο δεν πηγε καθολου στις τηλεορασεις. Κι αυτο φαινεται ξεκαθαρα πλεον το 2020 που δεν βγαινει καμια σχεδον 3D. Επομενως δεν ειναι επιχειρημα για να πουλησεις παραπανω. Μαλλον μειονεκτημα ειναι. Και σε FHD κιολας Να μη γραφεις κουλαμαρες να μη σε τρολαρουν ποια ειναι ι κουλαμαρα ρε μεγαλε μια ερωτηση εκανα και αρχισατε τισ λακιες ελα οκ ο,τι ναναι ειστε ολοι
dukas77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το 3d περασε και δεν ακουμπησε στις τηλ. αλλα ουτε κ στο σινεμα παιζει πλεον...ειναι ομως ενα εξτρα για καποιους που το θελουν...μια τιμια τιμη εκκινησης ειναι τα 200ε και βλεπεις πως θα παει...το αποτρεπτικο ειναι η ηλικια της... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από dukas77
konstantin79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δυστυχώς όταν μια 55αρα επώνυμη (sony, samsung, lg) ξεκινάει από 418€ δεν μπορείς να την δώσεις σε κάποια σοβαρή τιμή. πχ αν σου έλεγαν εσένα να πάρεις μια τέτοια tv μεχρι τι ποσό θα έδινες. Προσωπικά θα έλεγα ταβάνι τα 150 αν ήταν κάτι εξαιρετικό Όλα αυτά εντελώς φιλικά καθώς έχω και εγώ μια samsung ue55d6530 από το 2012 η οποία κόστισε 1500€ τότε. Πρόσφατα πήρα μια καινούργια και έλεγα να την σπρώξω, για να βγάλω κάτι από την διαφορά. Τελικά έκρινα οτι δεν αξίζει να την σκοτώσω για το πολύ 200€ και θα γίνει tv κρεβατοκάμαρας 1
geoplr71 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Ronnie Premium είπε ποια ειναι ι κουλαμαρα ρε μεγαλε μια ερωτηση εκανα και αρχισατε τισ λακιες ελα οκ ο,τι ναναι ειστε ολοι Σου έδωσαν μια απάντηση και τη θεώρησες τρολαρισμα. Γιατί, επειδή δεν την περίμενες τόσο χαμηλά ? Σαν να μη φτάνει αυτό, αρχίζεις και τους χαρακτηρισμούς για αυτούς που ασχολήθηκαν με το θέμα σου. Βαλε λοιπόν την αγγελία σου με την τιμή που έχεις στο μυαλό σου και αν τη δώσεις, μπράβο σου. Η ζήτηση καθορίζει την τιμή. Όσο για τους χαρακτηρισμούς, νομίζω ότι πρέπει να τους πάρεις πίσω.
gbras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Γυρω στα 150 ευρω πιανει. Πιο κατω πιο ευκολο, πιο πανω πιο δυσκολο. Ταβανι 200 ευρω ( αλλα ειναι απιθανο).
totalius Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα τη βάλεις στα 150 ευρώ κ θα είσαι υπερευχαριστημένος αν φύγει στα 120. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από totalius
Προτεινόμενες αναρτήσεις