Thanos300693 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά θα ήθελα προτάσεις για αγορά επίπλών, ενδιαφέρομαι για καναπε γωνιακό και πολύθρόνα και βρίσκομαι στη θεσσαλονίκη ποιά θεωρείτε μια αξιόπιστη εταιρία ??? Εγώ δεν έχω ιδέα απο έπιπλα το budget είναι μέχρι 2500 ευρώ. Ακούω προτάσεις! Ευχαριστώ.
primeragt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Αν δεν πας να τα δεις από κοντά και να τα δοκιμάσεις δεν θα βγάλεις άκρη. Τσεκαρε σχέδια από ίντερνετ και ότι σου κινήσει ντο ενδιαφέρον πας και το βλέπεις από κοντά.
Thanos300693 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω γιατί θέλω να αντέξουν και στο χρόνο.... Έχετε ακούσει καλά λόγια για τα έπιπλα από την entos... Έχω ακούσει καλά λόγια για τη σειρά domino..
darklordvader77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Από Εντός έχω καλή εμπειρία (3 γραφεία σε βάθος 15ετίας και πρόσφατα ένα σαλόνι Domino), τα θεωρώ σωστά σε τιμή και αρκετά ποιοτικά. Ειδικά το Domino επειδή είναι modular (σπάει σε κομμάτια) μπορείς όταν πας σε μεγαλύτερο χώρο να τα πάρεις ξεχωριστά και να τον μεγαλώσεις όσο θες! Συμφέρει πολύ σε Black Friday που ρίχνουν κάπως τις τιμές, πέρυσι βέβαια περίμενα τον καναπέ σχεδόν ένα 3μηνο μέχρι να έρθει.
meletis_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Thanos300693 είπε Παιδιά θα ήθελα προτάσεις για αγορά επίπλών, ενδιαφέρομαι για καναπε γωνιακό και πολύθρόνα και βρίσκομαι στη θεσσαλονίκη ποιά θεωρείτε μια αξιόπιστη εταιρία ??? Εγώ δεν έχω ιδέα απο έπιπλα το budget είναι μέχρι 2500 ευρώ. Ακούω προτάσεις! Ευχαριστώ. Γιατί δέν ρωτάς σε μαραγκό - ξυλουργό . Πλέον και αυτοί έχουν διαμορφωσει τις τιμές τους , και αναλόγως και τι υλικα απο ξυλα και μηχανισμό θα βάλεις . Καλύτερη δουλειά θα σου κάνουν .
Thanos300693 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Και εγώ για το domino έλεγα αλλά δεν εχω ξανα αγοράσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα
sphinxgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/12/2020 στις 7:24 ΜΜ, Thanos300693 είπε Παιδιά θα ήθελα προτάσεις για αγορά επίπλών, ενδιαφέρομαι για καναπε γωνιακό και πολύθρόνα και βρίσκομαι στη θεσσαλονίκη ποιά θεωρείτε μια αξιόπιστη εταιρία ??? Εγώ δεν έχω ιδέα απο έπιπλα το budget είναι μέχρι 2500 ευρώ. Ακούω προτάσεις! Ευχαριστώ. Εγω μετά απο άπειρο ψάξιμο κατέληξα πως ως ποιότητα / τιμές / σχέδια, μου ταιριάζει η ακόλουθη εταιρία https://www.sofacompany.gr/ Γενικά αν δεν παρεις τους δρόμους, μέσω ιντερνετ δεν θα βρεις άκρη. Είναι πολλές οι παράμετροι, που μόνο απο κοντά μπορείς να καταλάβεις. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από sphinxgr 1
Menelaos83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Και απο μενα sofa company, αρκετα σχεδια οποτε σιγουρα καποιο θα σου αρεσει και καλη ποιοτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα