Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Mi Smart Space Heater S 59,9 GERMANOS (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε θερμάστρα και με smart plug και εναν αισθητήρα θερμοκρασίας απλά να την ανοίγει και κλείνει. Η xiaomi δεν έχει βγάλει smart plug ευρωπαικό που να δουλεύει σε mainland china, αλλά οι αισθητήρες θερμοκρασίας που έχει βγάλει συνδέονται με Alexa, οπότε παίζω μπάλα με άλλη έξυπνη πρίζα  με αυτοματισμό στο echo.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/12/2020 στις 1:06 ΜΜ, agnostos13 είπε

Εσύ αναφέρθηκες σε ανακρίβειες...και γι αυτό ρωτάω με ποιά βάση τα χαρακτηρίζεις έτσι;

Δεν βρήκα εγώ κάποια σχετική επιστημονική έρευνα όπως ανέφερα αλλά διάβασα κάποια άρθρα και σχόλια από άτομα που το έψαχναν με τις ηλεκτρικές σόμπες και κατέληγαν εκεί...

Τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα βέβαια και οι τεχνολογίες.

ΥΓ. Δεν έχω τη συγκεκριμένη αλλά μάλλον είναι κάτι παρόμοιο.

Ψάχνεις...επιστημονική έρευνα για το αν μια σόμπα των 2200 W ζεσταίνει καλύτερα και οικονομικότερα από μια άλλη πάντα των 2200 W? Δεν χρειάζεται!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Γιατι σε μενα δεν ειναι αυτο ολα gr ειναι κατι παιζει με τo speedport 

Καιγω με το speedportplus eειχα το πρόβλημα, ,λυθηκε μετά από πολλές προσπάθειες με wpa2 personal AES και ονομα wifi χωρις θαυμαστικά κτλ μόνο γράμματα μικρά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χω παρει αλλα ουτε και το smart plug ήθελε το wifi ... Θα την εχω για το design να κρεμαω τις πετσετες όχι να την αναβω κιολας :P ίσως στα 1000W αμα κανει πολυ ψοφοκρυο 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 4/12/2020 στις 6:38 ΜΜ, Dark-o-phobia είπε

Επειδή την πήρα σε μια προσφορά πριν λίγο καιρό κάνει τρομερή δουλειά σε μικρά δωμάτια, σε ελάχιστα λεπτά ζεσταίνει ολόκληρο και η ζέστη δεν είναι όπως με το αερόθερμο.

Αλλά ο θερμοστάτης δεν είναι καλός οπότε πολύ σπάνια σταματάει εντελώς να δουλεύει ακόμα και αν φτάσει πάνω από την προκαθορισμενη θερμοκρασία. Το καλύτερο που έχω δει εγώ με μετρητή ρεύματος πάνω, είναι να πέφτει η κατανάλωση στο 50% (από τα 2000 στα 1000).

Επιβεβαιώνω απόλυτα τα λεγόμενα. Προσθέτω ότι δεν μπορέσα με τίποτα να την συνδέσω με το wifi. Όλο κάπου σκαλωνε το app.

Δημοσ.

για όσους έχουν προβλήματα συνδεσης  δοκιμάστε το εξής : βαλτε για κωδικό μόνο αριθμούς και γράμματα (όχι τέλειες παύλες κλπ) και ακριβώς 10 χαρακτήρες 

και δεν κάνω πλάκα σε σκούπα δούλεψε 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...