Dannie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread να γραψω ποιο προβλημα εχω με το IMAC.Εχω εγκαταστησει χρονια το Mozilla Firefox κ δεν ειχα κανενα προβλημα. Αποτομα οταν ειμαι σε μια σελιδα αρχιζει κ κατεβαινει μονη της χωρις να πειραζω κατι.Μπορει να φτιαξει για καποιες ωρες μετα ξανακανει το ιδιο. Ειναι πολυ κουραστικο μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταιει.Εχω αλλαξει κ ποντικι αλλα κ παλι γινεται.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 7 minutes ago, Dannie said: Δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread να γραψω ποιο προβλημα εχω με το IMAC.Εχω εγκαταστησει χρονια το Mozilla Firefox κ δεν ειχα κανενα προβλημα. Αποτομα οταν ειμαι σε μια σελιδα αρχιζει κ κατεβαινει μονη της χωρις να πειραζω κατι.Μπορει να φτιαξει για καποιες ωρες μετα ξανακανει το ιδιο. Ειναι πολυ κουραστικο μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταιει.Εχω αλλαξει κ ποντικι αλλα κ παλι γινεται. Μήπως κολλάει το κάτω βελάκι στο keyboard? Όταν στο ξανακάνει, δώστου ένα μικρό χτυπηματάκι να δεις αν σταματάει. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα