Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώ εδώ και μερικά χρόνια την Τράπεζα Πειραιώς, και συγκεκριμένα το σύστημα iframe, ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά αντιμετωπίζω προβλήματα, προφανώς λόγο αλλαγών τις ίδια τις τράπεζας, και δεν απαντάει και κανείς στα email που στέλνω στο epayments

Code:

$soap = new SoapClient("https://paycenter.piraeusbank.gr/services/tickets/issuer.asmx?WSDL");
     $params = array(
        "Username" => "PLxxxxxxx",
        "Password" => md5("NOxxxxxx"),
        "MerchantId" => (int) "$MerchantId",
        "PosId" => (int) "$PosId",
        "AcquirerId" => (int) "14",
        "MerchantReference" => "$MerchantReference",
        "RequestType" => "02",
        "ExpirePreauth" => (int) "0",
        "Amount" =>  $cost,
        "CurrencyCode" => (int) "978",
        "Installments" => 0,
        "Bnpl" => 0,
        "Parameters" => "$xxxxxxxxxx/",
        "CardholderName" => "$CardholderName",
        "BillAddrLine1" => "$BillAddrLine1",
        "BillAddrCity" => "$BillAddrCity",
        "BillAddrPostCode" => (int) "$BillAddrPostCode",
        "BillAddrState" => "$BillAddrState",
        "ShipAddrState" => "$BillAddrState",
        "BillAddrCountry" => "$BillAddrCountry",
        "ShipAddrCountry" => "$BillAddrCountry",
        "Email" => "$Email",
        "HomePhone" => "$HomePhone",
        "MobilePhone" => "$MobilePhone",
        "WorkPhone" => "$WorkPhone"
    );

$result = $soap->IssueNewTicket($params);

Και μου πετάει το error

Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [soap:Server] Server was unable to process request. ---> Object reference not set to an instance of an object. in ......

Επεξ/σία από Nikos Kontopyrakis
Δημοσ.

Είναι λίγο hackers happy κατάσταση να γράφεις το path των αρχείων σου, νομίζω

Δημοσ.

Έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές που αφορούν στη Συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ/2018/389 (3D Secure version 2).
Το πιο πιθανό είναι να μη στέλνεις κάποιο από τα νέα απαραίτητα πεδία τους καθόλου ή να το στέλνεις σε λάθος φορμά.
Σημείωσε το reference id από μια ανεπιτυχή πληρωμή και μίλα μαζί τους από Δευτέρα για να σε ενημερώσουν για τα δεδομένα που βλέπουν πως στέλνεις.
Στη θέση σου, θα απενεργοποιούσα τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής μέχρι να παίζει σώστα η γέφυρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι τυποι στην Πειραιώς δεν υπαρχουν. Οκ καλη η αναβάθμιση κι ας πρεπει να κανουμε αλλαγες σε code αλλα εχουν το χειρότερο support ολου του κοσμου! 😣😤🤮

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fanossst είπε

Οι τυποι στην Πειραιώς δεν υπαρχουν. Οκ καλη η αναβάθμιση κι ας πρεπει να κανουμε αλλαγες σε code αλλα εχουν το χειρότερο support ολου του κοσμου! 😣😤🤮

έτσι είναι,

που να μπλέξεις και με της εθνικής...

Δημοσ.
Στις 13/12/2020 στις 5:09 ΜΜ, fanossst είπε

Οι της Πειραιώς έχουν και μία αγένια στην συμπεριφορά τους στα email τους. Τουλάχιστον ο ένας που έχω την τύχη να μιλάω σε 3 ξεχωριστές περιπτώσεις εδώ και 1 μήνα. 3 site με Πειραιώς, και τα 3 με τον ίδιο τύπο. 

Καταλαβαίνω ότι τους έπεσε βαρύ όλο αυτό και σίγουρα υπάρχουν καρα-άσχετοι που τους σπαμάρουν με το πραγματικό. Αλλά όταν με την εταιρεία μας έχουμε επικοινωνίες τουλάχιστον για 10-15 site από την κάθε τράπεζα (με εξαίρεση την Εθνική που ευτυχώς δεν την προτιμάνε πολλοί), ε ρε φίλε ξέρεις ότι για να σου στείλω email κάτι χρειάζομαι και δεν είμαι σπάμερ. Απάντησέ μου ευγενικά να λύσουμε το πρόβλημα, αφού βλέπεις ότι σε 10-12 άλλες περιπτώσεις δεν σε έχω ζαλίσει καθόλου, κάποιος π***της λόγος θα υπάρχει για να σε χρειάζομαι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...