panatha1369 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 εχω adsl 24 ara σε 4νετ κλειδωνω στα 15 χωρις αποσυνδεση..το θεμα μου ειναι οτι οταν με παιρνουν τηλεφωνο το snr φτανει απο 6 σε 2 μεχρι να το σηκωσω.μετα ειναι καρφωμενο στο 6..εκεινη την ωρα που πεφτει απο 6 σε 2 ανεβαζει crc errors.γυρω στα 300-500 .αλλα δεν εχω καμια αποσυνδεση..οταν παιρνω εγω τηλεφωνο δεν το εχω αυτο το θεμα..μονο στης εισερχομενες..τι μπορει να φταιει?αλλαγη φιλτρα??
HateMe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Αρχικά, βάλε το ρούτερ μόνο του στην κεντρική πρίζα χωρίς φίλτρα χωρίς τίποτα και με άλλο τηλεφωνικό καλώδιο αν έχεις.
panatha1369 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 οχι voip.το εβαλα σκετο το ρουτερ δεν ανεβαζει σφαλματα..αν βαλω το τηλεφωνο χωρις φιλτρο ανεβαζει συνεχεια..με φιλτρο κανει αυτο που ειπα παραπανω..Μονο στις εισερχομενες το κανει χωρις αποσυνδεση ομως.
panatha1369 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 εκανα disable sra μηπως εφταιγε αυτο..
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, panatha1369 είπε εκανα disable sra μηπως εφταιγε αυτο.. Νομιζω φταιει το splitter σου, δοκιμασε αλλο Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από Aggelos_INSM
panatha1369 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 το κουμπωσα παω στη κεντρικη μπριζα και ανεβαζε λαθη ..επαιζε κανονικα η γραμμη..παρατηρησα οτι οταν κουνιετε το καλωδιο στη κεντρικη μπριζα ανεβαζει σαν τρελο λαθη..ετσι οπως το εχω τωρα σε αλλο δωματιο το τηλεφωνο και σε αλλο το ρουτερ το μεν τηλεφωνο με adsl filter το δε ρουτερ στη μπριζα με splitter adsl ανεβαζει γυρω στα 100 λαθη τη μερα χωρις να με παρουν τηλεφωνο..dc δεν εχω ουτως η αλλος..μεσα στη βδομαδα θα αλλαξω και μπριζα στη κεντρικη μηπως φταιει η μπριζα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα