Προς το περιεχόμενο

Οι ταινίες της Warner Bros για το 2021 θα κυκλοφορήσουν στο HBO Max την ίδια μέρα με τους κινηματογράφους

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Θα τους τρελάνουν στην πειρατεία και είναι αναμενώμενο αφού κοιμούνται όρθιοι. Το HBO MAX θα έπρεπε ήδη να έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Δεν νομίζω να το θέλουν αυτό.

Ήδη είναι ουσιαστικά στις περισσότερες χώρες της Ανατολικής και της Κεντρικής Ευρώπης και της Ασίας γιατί εκεί έχουν ήδη τοπικά HBO.

Στις υπόλοιπες έχουν συμβόλαια με τρίτους (sky, binge, crave), στην Ελλάδα είναι στη vodafone tv.

Το θέμα είναι αν θα δούμε όλο το περιεχόμενο του max στη vodafone tv ή μόνο του "καθαρού" hbo.

Πάντως έχω πετύχει πολλά max originals στη vodafone tv, τα βάζουν.

1 ώρα πριν, eleuthakis είπε

Η βλακεία με το HBO max έιναι αν και η πιο ακριβή πλατφόρμα είνα ακόμα κολλημένη στο 1080p. 

Λάθος, ήταν η πιο ακριβή.

Μιλάμε για ΗΠΑ από τη στιγμή που τα συγκρίνω γιατί εκεί είναι μόνο διαθέσιμο το hbo max.

Με τις τελευταίες αυξήσεις του Netflix στις ΗΠΑ το ξεπέρασε.

Πλέον το Netflix είναι το πιο ακριβό από όλα.

Netflix στα 18 δολάρια και hbo max στα 15.

Όσον αφορά το 4K, το WW84 θα το έχουν σε 4K, οπότε το αλλάζουν κι αυτό.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, jim0912 είπε

Μια ταινια ηθελα να δω σαν τρελος στο σινεμα, Dune. Οποιος πηγε και ειδε Blade Runner 2049 ξερει πολυ καλα οτι ο Denis Villeneuve δεν αστειευεται.

την 1/10/21 που έχει πρεμιέρα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ανοικτοί οι κινηματογράφοι, οπότε δεν θα χάσεις την ευκαιρία σου.

• Like 1

5 ώρες πριν, jim0912 είπε

Μια ταινια ηθελα να δω σαν τρελος στο σινεμα, Dune. Οποιος πηγε και ειδε Blade Runner 2049 ξερει πολυ καλα οτι ο Denis Villeneuve δεν αστειευεται.

οντως blade runner δεν παιζοταν 

• Like 1

HBO Max will replace existing HBO services in Europe in 2021

"HBO Max is coming to Europe and Latin America in the second half of 2021 where it will supplant existing HBO streaming services, 
with double the amount of content and presumably 4K HDR support.
WarnerMedia is planning to have HBO Max operate in 190 countries and compete with Netflix, Amazon, Disney+, and Apple TV+."

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1607078933

• Like 1

Το dune ειναι καταστροφη να το δεις σε τηλεοραση ειναι για λυπηση οποιος το κανει

αυτο το wonder woman γιατι τετοιος χαμος; Κοριτσιστικη ταινια δεν ειναι;

Blade Runner 2049 ????? σοβαρά τώρα; πολύ μέτρια σε σχέση με την πρώτη ταινία , και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ξανά σε κινηματογράφο, γιατί άλλωστε πήρα την 65αρα ; και έχω και  7.1(τούμπανο) , τέλεια στον καναπέ !!!

1 ώρα πριν, Molpadia είπε

Blade Runner 2049 ????? σοβαρά τώρα; πολύ μέτρια σε σχέση με την πρώτη ταινία , και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ξανά σε κινηματογράφο, γιατί άλλωστε πήρα την 65αρα ; και έχω και  7.1(τούμπανο) , τέλεια στον καναπέ !!!

Μετριο το Blade runner 2049 ...Δεν υπάρχει περίπτωση να πας σινεμα γιατι  Εχεις υπερτουμπανη 65αρα OLED και 7.1 dolby atmos etch etch...

Μόλις κατεστρεψες οτι εχουν οι σινεφίλ στο μυαλό τούς .

2 λεπτά πριν, Agony είπε

Μετριο το Blade runner 2049 ...Δεν υπάρχει περίπτωση να πας σινεμα γιατι  Εχεις υπερτουμπανη 65αρα OLED και 7.1 dolby atmos etch etch...

Μόλις κατεστρεψες οτι εχουν οι σινεφίλ στο μυαλό τούς .

φυσικά και δεν έχω oled και ούτε dolby atmos  αλλά Mission - Dali e.t.c. δεν γράφω περισσότερα για το 7.1 γιατί θα αρχίσουν οι "ειδικοί" τίς θεωρίες τους , info το 7.1 το έχω 10 χρόνια τώρα , η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ,

19 ώρες πριν, johniem είπε

Μία Dolby Atmos ηχόμπαρα με την νέα μου 55άρα και είμαι έτοιμος για καραντίνες!!

δεν ξερω πανακριβες ρε φιλε, το ξερω οτι ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον ηχο της τιβι φυσικα αλλα 700-800+ ευρω για μια καλη ηχομπαρα dolby atmos μου φαινονται υπερβολικα πολλα.

Στις 4/12/2020 στις 1:42 ΜΜ, Sanjuro είπε

Δεν τους ενδιαφέρει, η πειρατεία, είναι πλέον στο πρόγραμμα εδώ και χρόνια. Τα λεφτά τους+ θέλουν να βγάλουν πουλώντας δικαιώματα σε πλατφόρμες (hbo max), διανομείς ταινιών σε κινηματογράφους κλπ.

Όπως και να'χει, το σημαντικό για'μενα είναι να ξεμπερδέψουμε με τον Κορωνοϊο ώστε να δούμε καμιά αξιόλογη ταινιούλα π.χ. Dune στους κινηματογράφους. Το πειρατικό κομμάτι της υπόθεσης αργά (dvd, bluray release) ή γρήγορα (hbo max την μέρα προβολής της ταινίας) θα έρθει.

Μακάρι αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα θα αργήσουμε πολύ να ξανααπολαύσουμε ταινία dolby surround με όλα τα εφέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...