CastorTroy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Smartphone για κοπέλα - ταβάνι μια τιμή κοντά στα €300. Μεγάλη έμφαση σε κάμερα, ποιότητα οθόνης, γρήγορη φόρτιση. Από την έρευνα μου νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/25132776/Realme-7-Pro-128GB-Mirror-Blue.html Έχει κανείς διαφορετική άποψη; Ευχαριστώ! 1
vargas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι παίζει μόνο του σε αυτή την κατηγορία. Εκτός κ αν μιλάμε για μεταχειρισμένο που το lgg8s είναι απλά η κορυφή στα 300 Στο eshop το realme έχει γύρω στα 277 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από vargas
chios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Είναι από τα τηλέφωνα που ούτε gcam χρειάζεστε, πολύ καλή επιλογή. 1
CastorTroy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, vargas είπε Στο eshop το realme έχει γύρω στα 277 Είναι εξαντλημένο τώρα, δυστυχώς. Ευχαριστώ για την απάντηση!
SeNNinhA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, CastorTroy είπε Smartphone για κοπέλα - ταβάνι μια τιμή κοντά στα €300. Μεγάλη έμφαση σε κάμερα, ποιότητα οθόνης, γρήγορη φόρτιση. Από την έρευνα μου νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/25132776/Realme-7-Pro-128GB-Mirror-Blue.html Έχει κανείς διαφορετική άποψη; Ευχαριστώ! Υπάρχουν και τα Huawei Nova 5t: χωρίς amoled οθόνη αλλά με καλύτερο επεξεργαστή και κάμερες θα ελεγα Xiaomi Mi 10lite: Amoled και αυτό στα ίδια επιπεδα με το Realme. 3
vargas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, CastorTroy είπε Είναι εξαντλημένο τώρα, δυστυχώς. Ευχαριστώ για την απάντηση! Από 7 Δεκεμβρίου έχει νέο στοκ 10 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Υπάρχουν και τα Huawei Nova 5t: χωρίς amoled οθόνη αλλά με καλύτερο επεξεργαστή και κάμερες θα ελεγα Xiaomi Mi 10lite: Amoled και αυτό στα ίδια επιπεδα με το Realme. Κάμερες δεν έχει καλύτερες. Είναι τρομερά καλό σε κάμερες 1
CastorTroy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Υπάρχουν και τα Huawei Nova 5t: χωρίς amoled οθόνη αλλά με καλύτερο επεξεργαστή και κάμερες θα ελεγα Xiaomi Mi 10lite: Amoled και αυτό στα ίδια επιπεδα με το Realme. Το Xiaomi το είχα στα υπ' όψιν. Σε Huawei δεν θέλω να πάω γενικά..
Neural_handshake Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, CastorTroy είπε Το Xiaomi το είχα στα υπ' όψιν. Σε Huawei δεν θέλω να πάω γενικά.. πριν 3 μερες παρελαβα mi 10 lite το οποιο θεωρειται απο τα καλυτερα στην κατηγορια όχι τοσο σε καμερα αλλα γενικα πηγαινε καρφωτος στο nova το οποιο ειχα πριν αρκετα καλύτερες καμερες ,αισθητα γρηγοροτερο, αισθητα ποιοτικοτερο το κυριοτερο το emui ειναι πολυ πιο καλαδουλεμενο - καλογραμμενο απο το miui υγ νομιζα οτι εβγαλα πολυ bloat απο το huawei ,δεν ειχα δει το miui Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από Neural_handshake
tasanton Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Είχα ακριβώς τα ίδια ερωτήματα και κατέληξα στο Realme 7 Pro, το οποίο ελπίζω να πρόλαβα στο e-shop προτού εξαντληθεί (277€). Αναμένω παραλαβή. Αυτά που μέτρησαν: πιο ελαφρύ από Mi 10, αξιοπρεπή κάμερα, ταχύτατη φόρτιση, 3 χρόνια εγγύηση.
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, CastorTroy είπε Είναι εξαντλημένο τώρα, δυστυχώς. Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα το ξαναβαλει. Πουλάει σα ζεστό ψωμί 1
wolfskinn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει σε παρόμοια τιμή και στο ισπανικο αμαζον : https://www.amazon.es/dp/B08JQGDZRJ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από wolfskinn
vargas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Se7en92 είπε ειναι ξανα διαθεσιμο στο e-shop Στα 300 όμως πάλι 😔
Se7en92 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 την ωρα που το εγραψα το ειχε 277 στο μπλε αλλα φαινεται εξαντληθηκε γρηγορα
vargas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δεν νομίζω ότι αξίζει να αγοράσει κάποιος κινητό αυτή τη στιγμή αν έχει κάτι παρεμφερές. θεωρώ ότι τέλος της χρονιάς θα βγούνε καινούργια κινητά και θα χει και προσφορές μέχρι τελος Γενάρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα