Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να μην έχει οδηγήσει στη ΛΕΑ ή να μην έχει πετάξει γόπα έξω , ή να μην έχει περάσει με κόκκινο , ή να μην έχει βγει μπροστά παρακάμπτοντας τους άλλους στο φανάρι , ή να μην έχει αλλάξει λωρίδα χωρίς να ανάψει φλάς , ή να μην έχει παρκάρει σε θέση αναπήρου , ή να μην έχει οδηγήσει σε λωρίδα διαγράμμισης λεωφορείου , ή να μην έχει οδηγήσει πάνω από 50 χιλιόμετρα σε κατοικιμένη περιοχή , ή , ή ή .............................................. Είσαι ένας από αυτούς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αν έχεις το θάρρος πόσταρέ το εδώ να το δουν όλοι , και μην περιμένεις να έρθει ο άλλος εδώ να σου πει ναι οδήγησα μια φορά τις γιορτές του Πάσχα κατά την επιστροφή στη ΛΕΑ για να του τα χώσουν οι υπόλοιποι. Προσωπικά δεν είμαι τέλειος προσπαθώ όσο περισσότερο γίνεται να μην ενοχλώ άλλο οδηγό αλλά κάτι από τα παραπάνω έχω κάνει. Τα υπόλοιπα είναι έτσι να περνάει η ώρα .Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;; Όταν κάπνιζα,πετούσα σχεδόν πάντα τη γοπα από το παράθυρο,το έχω κόψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχω οδηγήσει πολλές φορές πάνω από το επιτρεπομενο όριο,όχι τρελά νούμερα, έχω κάνει προσπέραση σε διπλή γραμμή,αλλά με ορατότητα και με άδειο αντίθετο ρεύμα και φυσικά όχι σε στροφή, έχω αλλάξει πολλές φορές λωρίδα χωρίς φλας,επειδή απλά ο πιο κοντινός από πίσω ήταν εκατοντάδες μέτρα μακριά, εχω οδηγήσει ενώ είχα πιει αρκετά,αυτό πριν το 2000,όπου τα αλκοτεστ ήταν ανύπαρκτα,και με έχουν γράψει για αλκοόλ,χωρίς αφαίρεση διπλώματος κάπου στις αρχές του 2000,από τότε δεν έχω πιει ποτέ με τιμόνι στο χέρι, έχω κλείσει μια φορα για μερικά λεπτά γκαράζ,για να πληρώσω έναν λογαριασμό,και αρκετές φορές άλλο αυτοκίνητο,ενώ περίμενα κάποιον,αλλά ήμουν μέσα στο αμάξι, και σίγουρα και άλλα που δεν θυμάμαι. ΔΕΝ έχω παρκάρει ποτέ σε θέση ΑμεΑ και ράμπα πεζοδρομίου, ΔΕΝ έχω οδηγήσει ποτέ σε ΛΕΑ,εκτός από κάποιες φορές Γερμανία με το φορτηγό,όπου το επέτρεπε η τροχαία με σήμανση για κάποια χλμ, ΔΕΝ έχω περάσει ποτέ με κόκκινο,έχω περάσει πολλές φορές με πορτοκαλί, ΔΕΝ έχω πάει ποτέ μπροστά από το φανάρι. Το θέμα είναι ότι καταδικάζω όλες αυτές τις συμπεριφορές και όσο μπορώ τις αποφεύγω,ΔΕΝ τις επικροτώ ΟΥΤΕ τις δικαιολογώ.
Salvation81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Πραγματικα μερικοι εχετε πλακα, το λεω αυτο γιατι αν ειχατε μια καμερα απο πισω σας θεωρω πως το να οδηγουσατε στην ΛΕΑ θα ηταν πραγματικα πταισμα σε σχεση με οτι αλλο εχετε κανει (που ξανα Πολλοι απο οσους καταδικαζουν την οδηγηση στην ΛΕΑ σιγουρα το εχουν κανει). Επισης το να κανετε παρανομιες και το να μην τις επικροτειτε δεν αλλαζει το παραμικρο, τις κανατε και πολυ πιθανο να τις ξανακανετε, τελεια και παυλα. Τουλαχιστον μια φορα δεν εχω οδηγησει Ποτε μου μεθυσμενος, δεν εχω περασει Ποτε μου κοκκινο και αλλα πολλα που αυτα τουλαχιστον μπορουν να αποδειχθουν αμεσα μοιραια και οχι ισως και αν και απο εκει και απο εδω και, και, και, και. Α και να μην ξεχνιομαστε, τωρα με τα μετρα δεν εχω κουνησει το αυτοκινητο μου 1 ποντο περα απο θεμα δουλειας (δεν θα πω Σουπερ Μαρκετ η Φαρμακειο γιατι εκει παω με τα ποδια αφου ειναι διπλα τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο), αναρωτιεμαι ποσοι εδω μεσα μπορουν να πουν το ιδιο (τι λεμε ομως τωρα, ολοι ειναι αγγελοι που δεν κανουν παρανομιες). Οπως και να εχει ναι εχω οδηγησει σε ΛΕΑ οταν εχει κινηση σε επιστροφη απο διακοπες, ναι το δικαιολογω οταν εχει τοση πολυ κινηση, ναι θα το ξαναεκανα προκειμενου να γυρισω σπιτι μου μιση-μια ωρα νωριτερα απο ταξιδι και οχι δεν το επικροτω αλλα το θεωρω αναγκαιο κακο. Αυτα. 1 1
vamvakoolas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) προσωπικα τα τελευταια χρονια οδηγαω οχηματα με 100αδες αλογα. Δεν εχω οδηγησει ποτε π.χ εθνικη πανω απο 120-130. Παω και κοπανιεμαι μονος μου ειτε σε εγκατελειμενους δρομους ειτε σε ιδιωτικους χωρους (πιστα εχει γινει απλησιαστη λογω κοστους) ενω παλιοτερα σε αγωνες. Ισως φανει βαρετο αλλα σπανια θα δειτε καποιον "χερά" στο δημοσιο δρομο να κανει τρελες. Θα δειτε κλασσικα τον 23χρονο με το 106 να σας αναβοσβήνει φωτα για να περασει απο πανω σας ή τη τυπισσα με το leasing car που δε ξερει καν απο που ανοιγει το καπω να στριβει χωρις φλας/αποτομα ή το παππου που οδηγαει σταθερα με 80 χλμ στην αριστερη στην εθνικη οδο να σας σπαει τα νευρα. Σε αυτες τις περιπτωσεις ενω παλια ομολογω οτι νευριαζα εβριζα και καγκουριαζα εδω και δεκαετια απλως λεω τη φραση: Θα τα πουμε στο ΚΑΤ... Καλω οποιον θελει ας ερθει στο ΚΑΤ να του κανω μια ξεναγηση και μετα οχι μονο ΛΕΑ δε θα παταει αλλα ισως αναθεωρησει πολλα σχετικα με την οδηγικη συμπεριφορα. Βγειτε εξω και χαρειτε για το παλικαρι που πριν λιγα λεπτα επινε το γαλα με καλαμακι γιατι εμεινε παραλυτος (δε φοραγε ζωνη εκανε πραγματικο κρας τεστ οπως λεω), για το αλλο παλικαρι που του εφυγε κομματι απο κρανιο για να προλαβει τη παραγγελια (με το κρανος στο χερι καποιος αλλος δε σταματησε στο στοπ) . Και καλα αυτοι εφταιγαν, γιατι ομως να τραυματιστουν σοβαρα μια ντουζινα ανθρωποι και να πεθανουν 2 οταν ενας καγκουρας πηγαινε με 200+ στη κηφισιας και βρηκε κολωνα με αποτελεσμα η μηχανη του οχηματος (ναι καλα διαβαζετε) να απογειωθει και να θερισει; απειρες αλλες ιστοριες που δεν αναφερω για να μη καταντησω ...τρομολαγνος. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από vamvakoolas 1 1 1
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Όλες είναι παραβάσεις που πρέπει να αποφεύγουμε αν θέλουμε να γίνουμε μια καλύτερη κοινωνία αλλά όχι κόκκινο ρε παιδιά. Ποτέ κόκκινο. Είναι έγκλημα ειδικά για το μηχανάκι που έρχεται απέναντι ανάμεσα βλέπει πράσινο και γκαζώνει να φύγει. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα τον δει τον άλλο που πάει γκαζωμένος να περάσει , ο οδηγός του δικύκλου λόγω του κράνους δεν έχει καλή πανοραμική θέα. Έχασα πολύ καλό φίλο έτσι και έχω ακούσει πολλά για τέτοια ατυχήματα. Προσωπική τραυματική εμπειρία η οποία ενδεχομένως νευριάζει κάποιους που με ακολουθούν , αλλά ούτε πορτοκαλί περνάω. Σαββατόβραδο αργά κινούμαι στη Χαμοστέρνας από Συγγρού και θέλω να στρίψω αριστερά στην Πειραιώς , πριν φτάσω στα φανάρι πορτοκαλί σταματάω και με το σταμάτημα ανάβει κόκκινο. Βλέπω από πίσω έναν πλακωμένο λέω θα το περάσει κόκκινο ενώ συγχρόνως βλέπω μια μηχανή που κατεβαίνει Πειραιώς βλέπει πράσινο και γκαζώνει. Πέρασε ενδεχομένως και με 100 από δίπλα μου και τον πέτυχε ακριβώς στη μέση της διασταύρωσης με τέτοια ταχύτητα που πετάχτηκε μέτρα μακριά. Δεν είχα τη δύναμη να πάω κοντά .Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραβούσε τα μαλλιά του αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι.
adi32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όλες είναι παραβάσεις που πρέπει να αποφεύγουμε αν θέλουμε να γίνουμε μια καλύτερη κοινωνία αλλά όχι κόκκινο ρε παιδιά. Ποτέ κόκκινο. Είναι έγκλημα ειδικά για το μηχανάκι που έρχεται απέναντι ανάμεσα βλέπει πράσινο και γκαζώνει να φύγει. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα τον δει τον άλλο που πάει γκαζωμένος να περάσει , ο οδηγός του δικύκλου λόγω του κράνους δεν έχει καλή πανοραμική θέα. Έχασα πολύ καλό φίλο έτσι και έχω ακούσει πολλά για τέτοια ατυχήματα. Προσωπική τραυματική εμπειρία η οποία ενδεχομένως νευριάζει κάποιους που με ακολουθούν , αλλά ούτε πορτοκαλί περνάω. Σαββατόβραδο αργά κινούμαι στη Χαμοστέρνας από Συγγρού και θέλω να στρίψω αριστερά στην Πειραιώς , πριν φτάσω στα φανάρι πορτοκαλί σταματάω και με το σταμάτημα ανάβει κόκκινο. Βλέπω από πίσω έναν πλακωμένο λέω θα το περάσει κόκκινο ενώ συγχρόνως βλέπω μια μηχανή που κατεβαίνει Πειραιώς βλέπει πράσινο και γκαζώνει. Πέρασε ενδεχομένως και με 100 από δίπλα μου και τον πέτυχε ακριβώς στη μέση της διασταύρωσης με τέτοια ταχύτητα που πετάχτηκε μέτρα μακριά. Δεν είχα τη δύναμη να πάω κοντά .Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραβούσε τα μαλλιά του αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Τον τελευταιο καιρό έχουν τύχει παρόμοια περιστατικά και σαν τρίτος κορναροντας έχω σώσει τρακαρισματα. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι ένα όχημα στα χέρια άσχετου ή αν εγκεφάλου είναι πολύ πιο επικίνδυνο από γεμάτο όπλο και δυστυχώς αυτό δεν το καταλαβαίνει ούτε το κράτος για να πάρει μέτρα 2
Salvation81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Όλες είναι παραβάσεις που πρέπει να αποφεύγουμε αν θέλουμε να γίνουμε μια καλύτερη κοινωνία αλλά όχι κόκκινο ρε παιδιά. Ποτέ κόκκινο. Είναι έγκλημα ειδικά για το μηχανάκι που έρχεται απέναντι ανάμεσα βλέπει πράσινο και γκαζώνει να φύγει. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα τον δει τον άλλο που πάει γκαζωμένος να περάσει , ο οδηγός του δικύκλου λόγω του κράνους δεν έχει καλή πανοραμική θέα. Έχασα πολύ καλό φίλο έτσι και έχω ακούσει πολλά για τέτοια ατυχήματα. Προσωπική τραυματική εμπειρία η οποία ενδεχομένως νευριάζει κάποιους που με ακολουθούν , αλλά ούτε πορτοκαλί περνάω. Σαββατόβραδο αργά κινούμαι στη Χαμοστέρνας από Συγγρού και θέλω να στρίψω αριστερά στην Πειραιώς , πριν φτάσω στα φανάρι πορτοκαλί σταματάω και με το σταμάτημα ανάβει κόκκινο. Βλέπω από πίσω έναν πλακωμένο λέω θα το περάσει κόκκινο ενώ συγχρόνως βλέπω μια μηχανή που κατεβαίνει Πειραιώς βλέπει πράσινο και γκαζώνει. Πέρασε ενδεχομένως και με 100 από δίπλα μου και τον πέτυχε ακριβώς στη μέση της διασταύρωσης με τέτοια ταχύτητα που πετάχτηκε μέτρα μακριά. Δεν είχα τη δύναμη να πάω κοντά .Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραβούσε τα μαλλιά του αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Τα περισσοτερα ατυχηματα με αμαξια και μηχανες βεβαια γινονται επειδη οι μηχανες περνανε με κοκκινο και οχι το αντιθετο. Βεβαια καπως ακομα και σε αυτα τα ατυχηματα φταιει ο οδηγος του αυτοκινητου.... 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε προσωπικα τα τελευταια χρονια οδηγαω οχηματα με 100αδες αλογα. Δεν εχω οδηγησει ποτε π.χ εθνικη πανω απο 120-130. Παω και κοπανιεμαι μονος μου ειτε σε εγκατελειμενους δρομους ειτε σε ιδιωτικους χωρους (πιστα εχει γινει απλησιαστη λογω κοστους) ενω παλιοτερα σε αγωνες. Ισως φανει βαρετο αλλα σπανια θα δειτε καποιον "χερά" στο δημοσιο δρομο να κανει τρελες. Θα δειτε κλασσικα τον 23χρονο με το 106 να σας αναβοσβήνει φωτα για να περασει απο πανω σας ή τη τυπισσα με το leasing car που δε ξερει καν απο που ανοιγει το καπω να στριβει χωρις φλας/αποτομα ή το παππου που οδηγαει σταθερα με 80 χλμ στην αριστερη στην εθνικη οδο να σας σπαει τα νευρα. Σε αυτες τις περιπτωσεις ενω παλια ομολογω οτι νευριαζα εβριζα και καγκουριαζα εδω και δεκαετια απλως λεω τη φραση: Θα τα πουμε στο ΚΑΤ... Καλω οποιον θελει ας ερθει στο ΚΑΤ να του κανω μια ξεναγηση και μετα οχι μονο ΛΕΑ δε θα παταει αλλα ισως αναθεωρησει πολλα σχετικα με την οδηγικη συμπεριφορα. Βγειτε εξω και χαρειτε για το παλικαρι που πριν λιγα λεπτα επινε το γαλα με καλαμακι γιατι εμεινε παραλυτος (δε φοραγε ζωνη εκανε πραγματικο κρας τεστ οπως λεω), για το αλλο παλικαρι που του εφυγε κομματι απο κρανιο για να προλαβει τη παραγγελια (με το κρανος στο χερι καποιος αλλος δε σταματησε στο στοπ) . Και καλα αυτοι εφταιγαν, γιατι ομως να τραυματιστουν σοβαρα μια ντουζινα ανθρωποι και να πεθανουν 2 οταν ενας καγκουρας πηγαινε με 200+ στη κηφισιας και βρηκε κολωνα με αποτελεσμα η μηχανη του οχηματος (ναι καλα διαβαζετε) να απογειωθει και να θερισει; απειρες αλλες ιστοριες που δεν αναφερω για να μη καταντησω ...τρομολαγνος. Που κολανε τα παραδειγματα σου με την ΛΕΑ πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω εδω και αρκετες ωρες. Λες να γινει ατυχημα με μεγαλη ταχυτητα στην επιστροφη απο γιορτες οταν ολα τα οχηματα ειναι συμπιεσμενα σαν κονσερβες πχ; Εκτος αν αναφερεσαι γενικα στο θεμα ΛΕΑ και οχι στις περιπτωσεις που την εχω χρησιμοποιησει εγω. 2 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τα περισσοτερα ατυχηματα με αμαξια και μηχανες βεβαια γινονται επειδη οι μηχανες περνανε με κοκκινο και οχι το αντιθετο. Βεβαια καπως ακομα και σε αυτα τα ατυχηματα φταιει ο οδηγος του αυτοκινητου.... 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε Καλυτερα να σταματησεις να γραφεις,μονο χειροτερα τα κανεις. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τα περισσοτερα ατυχηματα με αμαξια και μηχανες βεβαια γινονται επειδη οι μηχανες περνανε με κοκκινο και οχι το αντιθετο. Βεβαια καπως ακομα και σε αυτα τα ατυχηματα φταιει ο οδηγος του αυτοκινητου.... Που κολανε τα παραδειγματα σου με την ΛΕΑ πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω εδω και αρκετες ωρες. Λες να γινει ατυχημα με μεγαλη ταχυτητα στην επιστροφη απο γιορτες οταν ολα τα οχηματα ειναι συμπιεσμενα σαν κονσερβες πχ; Εκτος αν αναφερεσαι γενικα στο θεμα ΛΕΑ και οχι στις περιπτωσεις που την εχω χρησιμοποιησει εγω. Ο σκοπός της ΛΕΑ είναι να μπορεί να μετακινηθεί ένα ασθενοφόρο κλπ όταν τα αμάξια είναι συμπιεσμένα οπως λες .Οταν όλα είνα πηχτρα πως θα κάνουν στην άκρη για να κάνει ζιγκ ζαγκ να περάσε;Και γιατί να κάνει ζιγκ ζαγκ επειδή εσύ και μερικοί άλλοι θελετε να πατε μιση ωρα νωρίτερα σπίτι σας ,λες και οι άλλοι θελουν να κάτσουν στον δρόμο. Κάνεις ότι κάνεις μην βρίσκεις όμως τόσο ηλίθιες δικαιολογίες. 2
Salvation81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Καλυτερα να σταματησεις να γραφεις,μονο χειροτερα τα κανεις. Αν εχεις την εντυπωση πως με αγγιζει η γνωμη του καθενα εδω μεσα μαλλον καπου εχεις μπερδευτει.... ΥΓ: Sons Of Anarchy Kalamata....Κλαιω.... 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο σκοπός της ΛΕΑ είναι να μπορεί να μετακινηθεί ένα ασθενοφόρο κλπ όταν τα αμάξια είναι συμπιεσμένα οπως λες .Οταν όλα είνα πηχτρα πως θα κάνουν στην άκρη για να κάνει ζιγκ ζαγκ να περάσε;Και γιατί να κάνει ζιγκ ζαγκ επειδή εσύ και μερικοί άλλοι θελετε να πατε μιση ωρα νωρίτερα σπίτι σας ,λες και οι άλλοι θελουν να κάτσουν στον δρόμο. Κάνεις ότι κάνεις μην βρίσκεις όμως τόσο ηλίθιες δικαιολογίες. Γεγονος, οχι δικαιολογια. Και πες οτι δεν ειναι κανενας στην ΛΕΑ και δεν υπαρχει ουτε ενα ασθενοφορο, σημερα, αυριο, μεθαυριο, αντιμεθαυριο. Γιατι να μην αποσυμφορηθει η κατασταση σε μια συγκεκριμενη περιοδο (εορτων) επειδη απλα ΙΣΩΣ να περασει καποιο ασθενοφορο; Ασε το ποσα ασθενοφορα εχω δει να περνανε κοκκινα και να ειναι στις βοηθητικες με ανοιχτους τους φανους χωρις κανεναν μεσα (εννοειται και χωρις κληση απο το κεντρο) απλα επειδη θελουν να αποφυγουν την κινηση (αν εχεις κανενα φιλο σε πληρωμα ασθενοφορου θα στο επιβεβαιωσει και εκεινος). ΥΓ: Οταν πανε μερικες εκατονταδες η χιλιαδες οχηματα στην ΛΕΑ αυτο σημαινει πως ΟΛΟΙ πανε νωριτερα στα σπιτια τους. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από Salvation81
adi32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Οπότε οπου βρείτε ασθενοφόρο ή πυροσβεστική κλείστε τους το δρόμο ψέμματα κάνουν... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τα περισσοτερα ατυχηματα με αμαξια και μηχανες βεβαια γινονται επειδη οι μηχανες περνανε με κοκκινο και οχι το αντιθετο. Βεβαια καπως ακομα και σε αυτα τα ατυχηματα φταιει ο οδηγος του αυτοκινητου.... Που κολανε τα παραδειγματα σου με την ΛΕΑ πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω εδω και αρκετες ωρες. Λες να γινει ατυχημα με μεγαλη ταχυτητα στην επιστροφη απο γιορτες οταν ολα τα οχηματα ειναι συμπιεσμενα σαν κονσερβες πχ; Εκτος αν αναφερεσαι γενικα στο θεμα ΛΕΑ και οχι στις περιπτωσεις που την εχω χρησιμοποιησει εγω. Ήσουν προκλητικοτατος στο νήμα με τα ΑμεΑ,όπου μπήκες για να κραξεις αυτούς τους ανθρώπους,δεν νομίζω να έχω πετύχει άλλη φορά τέτοιο θράσος,θα μου πεις βέβαια θράσος πληκτρολογίου,δηλαδή εκείνη η επιθεση δεν υπήρχε και κλειδώθηκε εξαιτίας από τις μπαρούφες σου, και συνεχίζεις λέγοντάς ότι η οδήγηση στη ΛΕΑ είναι αναγκαίο κακό για να κάνεις τι;;;;;;Για να πας σπίτι σου μερικά λεπτά πιο γρήγορα;;;; Άντε συνέχισε,εσύ μέχρι τα ξημερώματα θα συνεχίσεις να μιλάς. 8 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Και πες οτι δεν ειναι κανενας στην ΛΕΑ και δεν υπαρχει ουτε ενα ασθενοφορο, σημερα, αυριο, Και αυτό που το ξέρεις εσύ.
Salvation81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, jmmys είπε Ήσουν προκλητικοτατος στο νήμα με τα ΑμεΑ,όπου μπήκες για να κραξεις αυτούς τους ανθρώπους,δεν νομίζω να έχω πετύχει άλλη φορά τέτοιο θράσος,θα μου πεις βέβαια θράσος πληκτρολογίου,δηλαδή εκείνη η επιθεση δεν υπήρχε και κλειδώθηκε εξαιτίας από τις μπαρούφες σου, και συνεχίζεις λέγοντάς ότι η οδήγηση στη ΛΕΑ είναι αναγκαίο κακό για να κάνεις τι;;;;;;Για να πας σπίτι σου μερικά λεπτά πιο γρήγορα;;;; Άντε συνέχισε,εσύ μέχρι τα ξημερώματα θα συνεχίσεις να μιλάς. Ειμουν προκλητικοτατος επειδη αναφερα περιπτωσεις που ΑΜΕΑ φερονται σαν να μην πω και εγω τι; Χαραμιζεσαι στην Ελλαδα, Αμερικη πρεπει να πας και μαλιστα να γινεις Democrat/Liberal. Μονο εκεινοι δεν θελουν ποτε να ακουν κατι που δεν τους αρεσει και λενε τους παντες προκλητικους, προκατειλημενους και πολλα αλλα. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως εσυ εισαι το προβλημα (εσυ και αλλοι σαν εσενα) και οχι εγω. 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Οπότε οπου βρείτε ασθενοφόρο ή πυροσβεστική κλείστε τους το δρόμο ψέμματα κάνουν... Δεν τσουβαλιασα καταστασεις, ειπα απλα πως γινεται. Πραγματικα δηλαδη, ποσοι απο εσας πανε αναποδα σε στενα, καταπατανε στοπ, παρκαρουν οπου βρουν, πανε με 200 στην Αττικη οδο η στην Εθνικη, περνανε με κοκκινο αλλα το θεμα σας ξαφνικα εγινε η ΛΕΑ.... 1 1
SPYRER_007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/12/2020 στις 1:39 ΜΜ, Dantε είπε Δεν υπαρχει φαναρι που να μη περασει τουλαχιστον 1 αυτοκινητο με βαθυ πορτοκαλι (πρακτικα κοκκινο). Εκανα το λαθος να σταματησω σε πορτοκαλι.Αποτελασμα 3500 χιλιαρικα ζημια απο τον απο πισω και άπειρη ταλαιπωρια.Ποτε ξανα.............και ασ βγενει ο καθενα να γραφει οτι θελει.Απο φιλολογια του πληκτρολογιου μπολικη...... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από SPYRER_007 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις