Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΛΕΑ υπάρχει σε αυτοκινητόδρομο με 2 ή 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση,και φυσικά απαγορεύετε,είναι μόνο για έκτακτη ανάγκη ή για ασθενοφόρο,πυροσβεστικά κλπ.Φυσικα Ελλάδα σε μποτιλιάρισμα πανε και σε αυτήν.

Η στραβή σε μια ζωη  θα γινει μια φορα όπου δεν θα μπορουν να πλησιάσουν ασθενοφόρα επειδη κατι γιδια θα την έχουν κατειλημμένη,όχι επειδή είναι ανάγκη να πάνε εκεί αλλά επειδή αυτή είναι η νοοτροπία τους.

Υπαρχουν βέβαια και άλλοι τρόποι να προσεγγίσει όχημα διάσωσης το σημείο ατυχήματος,όποιος έχει οδηγήσει κεντρική Ευρώπη θα το έχει προσέξει,για εμάς εδώ αυτό είναι πυρηνική φυσική.

Σε δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση λέγεται έρεισμα,και οφείλει να χρησιμοποιηθεί ώστε να διευκολύνει τη κυκλοφορία ένα αργό όχημα όπως είπε ο adi32 πιο πάνω.

Σχετικά με συμπεριφορές,δεν έχει νόημα αυτό το θέμα για ελληνικους δρόμους.Αν είναι να τα πάρεις σοβαρά,όλη μέρα θα βρίζεις και θα χαλάσεις τη ψυχολογία σου.

Επεξ/σία από jmmys
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Οταν λεω βαθυ πορτοκαλι,προφανως εννοω το γινεται κοκκινο την ωρα που περνας.Για να γινει αυτο,προφανως βλεπεις οτι εχει γινει πορτοκαλι και πατας γκαζι.Και εγω το εχω κανει και ειχα σκασει μια φορα πισω απο εναν που φρεναρε -οπως εσυ στη περιπτωση που περιγραφεις-.Ξεκαθαρα εφταιγα και ημουν και νεος οδηγος οποτε πηρα και το μαθημα μου και το εκοψα,φυσικα στο σημειο που ειναι δυνατο,καθως ειχε παει να μου τη σφυριξει ταριφας απο πισω οταν σταματησα και εγω σε πορτοκαλι μια φορα.

Καθαρο κοκκινο κοβουν πολλα αυτοκινητα.Πραγματικα εαν μου διναν ενα μπλοκακι να εκοβα 700αρια στους 2 απο τους 5 που πετυχαινα να περνανε κοκκινο καθε μερα,θα εβγαζα το χρεος της Ελλαδας σε 1 χρονο.

Απορω γιατι η τροχαια επιλεγει επιδεικτικα να αγνοει τετοιες παραβασεις.Μιλαω για περιστατικα που γινοντα μπροστα τους.Κατα τα αλλα τους ενοχλουν οι καγκουρες κτλ ,οταν το ασυντηρητο hyundai accent ειναι πολυ πιο πιθανο να προκαλεσει ατυχημα,αφου η πλειοψηφια των οχηματων ειναι ασυντηρητα.

Και παλι διαφερει, παντα περιμενεις τους 2-3 μακακες που θα περασουν με το που γινει κοκκινο για να μην περιμενουν. Τα μηχανακια περνανε καθολη την διαρκεια του κοκκινου φαναριου ομως.

4 ώρες πριν, G30RGE είπε

Έμπαινα και εγώ σε ΛΕΑ παλιότερα γιατί είχα τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Πλέον δεν μπαίνω καθόλου ούτε με την λογική που λες ότι μπαίνω για λίγο και αν δω/ακούσω ασθενοφόρο πηγαίνω στην άκρη και δεν το έχω εμποδίσει. Τροφή για σκέψη όμως. Έστω ότι μια φορά κολλήσει και η ΛΕΑ και δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι να μπείτε αριστερά, δεν θα γίνεις εμπόδιο  για το ασθενοφόρο? Γιατί πρέπει να έρθει έστω και αυτή η μία φορά? 

Οταν γυριζεις απο γιορτες και δεν κουνιεται φιλο ειναι κουτο κατεμε να μην χαλαρωσει η κατασταση με το να μπουν αυτοκινητα στην ΛΕΑ. οδηγαω 22 χρονια σχεδον, ΠΟΤΕ δεν εχω ασθενοφορο στην Εθνικη. Προσοχη, με Εθνικη δεν εννοω μεσα στην Αττικη, εννω πχ Κορινθο, Τριπολη, Βολο.

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

ΟΙ ΑΛΛΟΙ, εμείς τι φταίμε:)

Αν είστε ολοι τοσο νόμιμοι στους δρόμους γιατι μπαίνετε στους λεωφορειοδρόμους

Εκει πχ μπαινω σπανια και μονο οταν θελω να βαλω βενζινη η να στριψω και βλεπω πως απο την μεσαια δεν.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Οταν γυριζεις απο γιορτες και δεν κουνιεται φιλο ειναι κουτο κατεμε να μην χαλαρωσει η κατασταση με το να μπουν αυτοκινητα στην ΛΕΑ. οδηγαω 22 χρονια σχεδον, ΠΟΤΕ δεν εχω ασθενοφορο στην Εθνικη. Προσοχη, με Εθνικη δεν εννοω μεσα στην Αττικη, εννω πχ Κορινθο, Τριπολη, Βολο.

Κουτό είναι κατεσέ όπως αναφέρεις.

Πρώτον δεν είναι μόνο το ασθενοφόρο γιατί αν όντως έχει κάποιος πρόβλημα δεν θα μπορεί να πάει στην ΛΕΑ . Μου έχει τύχει το παιδί να θέλει να κάνει εμμετό και να μην μπορώ να πάω στη ΛΕΑ επειδή όλοι οι έξυπνοι δεν πάνε απλά στη ΛΕΑ αλλά πάνε και με τα όσα και αν κάποιος έχει ανάγκη δεν τον αφήνουν καν να μπεί.

Δεύτερον επειδή ο δρόμος καταλήγει όπως και ένα μπουκάλι , όσοι πάνε απο την ΛΕΑ σε κάποια φάση επειδή έχει έξοδο π.χ. ή διάζωμα αποφασίζουν να ξαναμπούν με το ζόρι στην δεξιά λωρίδα και τελικά δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα

Τώρα για την λογική του Έλληνα γενικά εγώ έχω απογοητευτεί , εχθές μπήκε τύπισα ανάποδα στο δρόμο και επειδή δεν έκανα όπισθεν για να το πάει τέρμα κατέβασε το παράθυρο και με έβρισε κιόλας.

Ειλικρινά δεν υπάρχει σωτηρία , φταίς αν την - τον τουλουμιάσεις?

Χαίρομαι τα video σε Αμερική που υπάρχει και κάποιος αστυνομικός με πολιτικό αμάξι και τους γράφουν. Εδώ έχεις την ομάδα ΔΙΑΣ και βλέπεις ότι περνάει απο μπροστά τους μηχανάκι - αμάξι ανάποδα στον δρόμο και δεν κάνουν τίποτα γιατί δεν είναι η δουλειά τους.

Το περπάτημα σε πεζοδρόμιο δεν το συζητάμε , με τόσους έχω τσακωθεί ένα συγνώμη δεν έχει πει. Οι περισσότεροι λένε σπίτι μου είναι (απο πάνω στον 3ο όροφο) ότι γουστάρω κάνω. Και μιλάμε σε περιοχή που δεν υπάρχει πρόβλημα

Τεσπα ποστ για ξέσπασμα είναι γιατί θα καταλήξει για κλείδωμα όπως άλλα τόσα που έχουν ανοίξει

Αλλά ωραίος TS , και εγώ θα ήθελα να μάθω πως σκέφτονται όσοι κάνουν έτσι , αλλά η απάντηση είναι απλή.

Δεν σκέφτονται τίποτα εκτός απο την πάρτη τους και απλά δεν τους ενδιαφέρει για τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κουτό είναι κατεσέ όπως αναφέρεις.

Πρώτον δεν είναι μόνο το ασθενοφόρο γιατί αν όντως έχει κάποιος πρόβλημα δεν θα μπορεί να πάει στην ΛΕΑ . Μου έχει τύχει το παιδί να θέλει να κάνει εμμετό και να μην μπορώ να πάω στη ΛΕΑ επειδή όλοι οι έξυπνοι δεν πάνε απλά στη ΛΕΑ αλλά πάνε και με τα όσα και αν κάποιος έχει ανάγκη δεν τον αφήνουν καν να μπεί.

Δεύτερον επειδή ο δρόμος καταλήγει όπως και ένα μπουκάλι , όσοι πάνε απο την ΛΕΑ σε κάποια φάση επειδή έχει έξοδο π.χ. ή διάζωμα αποφασίζουν να ξαναμπούν με το ζόρι στην δεξιά λωρίδα και τελικά δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα

Τώρα για την λογική του Έλληνα γενικά εγώ έχω απογοητευτεί , εχθές μπήκε τύπισα ανάποδα στο δρόμο και επειδή δεν έκανα όπισθεν για να το πάει τέρμα κατέβασε το παράθυρο και με έβρισε κιόλας.

Ειλικρινά δεν υπάρχει σωτηρία , φταίς αν την - τον τουλουμιάσεις?

Χαίρομαι τα video σε Αμερική που υπάρχει και κάποιος αστυνομικός με πολιτικό αμάξι και τους γράφουν. Εδώ έχεις την ομάδα ΔΙΑΣ και βλέπεις ότι περνάει απο μπροστά τους μηχανάκι - αμάξι ανάποδα στον δρόμο και δεν κάνουν τίποτα γιατί δεν είναι η δουλειά τους.

Το περπάτημα σε πεζοδρόμιο δεν το συζητάμε , με τόσους έχω τσακωθεί ένα συγνώμη δεν έχει πει. Οι περισσότεροι λένε σπίτι μου είναι (απο πάνω στον 3ο όροφο) ότι γουστάρω κάνω. Και μιλάμε σε περιοχή που δεν υπάρχει πρόβλημα

Τεσπα ποστ για ξέσπασμα είναι γιατί θα καταλήξει για κλείδωμα όπως άλλα τόσα που έχουν ανοίξει

Αλλά ωραίος TS , και εγώ θα ήθελα να μάθω πως σκέφτονται όσοι κάνουν έτσι , αλλά η απάντηση είναι απλή.

Δεν σκέφτονται τίποτα εκτός απο την πάρτη τους και απλά δεν τους ενδιαφέρει για τίποτα

Στην καθεαυτου Εθνικη αυτο δεν συμβαινει, αν μιλαμε για τον Κηφισσο πχ στην Αττικη ναι οκ συμβαινει αλλα μολις βγαινεις απο Αττικη οχι. Τωρα για το οτι μπορει να θελει καποιος να κανει εμετο ε οκ με το μπορει δεν γινεται να λες σε δεκαδες χιλιαδες να φανε μιση-μια-δυο ωρες παραπανω στον γυρισμο απο τις γιορτες ωστε να εχουν την ΛΕΑ αδεια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Στην καθεαυτου Εθνικη αυτο δεν συμβαινει, αν μιλαμε για τον Κηφισσο πχ στην Αττικη ναι οκ συμβαινει αλλα μολις βγαινεις απο Αττικη οχι. Τωρα για το οτι μπορει να θελει καποιος να κανει εμετο ε οκ με το μπορει δεν γινεται να λες σε δεκαδες χιλιαδες να φανε μιση-μια-δυο ωρες παραπανω στον γυρισμο απο τις γιορτες ωστε να εχουν την ΛΕΑ αδεια.

δεκάδες χιλιάδες παράνομους εννοείς ?

Εγώ δεν είπα μπορεί να θέλει να κάνει εμετό , είπα ότι όταν χρειάστηκα όντως να πάω στην ΛΕΑ επειδή το παιδί ήθελε να κάνει εμετό αντιμετώπισα πρόβλημα .

Τέλος πάντων εσύ πιστεύεις ότι έχεις δίκιο, την επόμενη φορά κάτσε νόμιμα αφού ισχύει αυτό που λες και να βλέπεις όσους περνάνε δίπλα στην ΛΕΑ με τα όσα και να λές "μπράβο ρε παιδιά θα πάμε σπίτι μας πιο γρήγορα"

Επίσης αν πάθεις κανα λάστιχο περίμενε να περάσουν όλοι οι βιαστικοί και άναψε και ένα κεράκι όταν πας στην ΛΕΑ μην σε πατήσουν

Τέλος εσύ λες δεν έχεις πετύχει ασθενοφόρο αλλά εγώ έχω πετύχει να μην μπορεί να πάει γρήγορα επειδή έχουν μπουκώσει όλες οι λωρίδες και αυτοί που είναι στην ΛΕΑ δεν μπορούν να μπούν για να ανοίξουν χώρο στο ασθενοφόρο

Τέλος απο εμένα καλή οδήγηση στη ΛΕΑ :D

• Like 5
Δημοσ.
9 hours ago, Salvation81 said:

Κοκκινο περναει 1 αμαξι ανα 1000 μηχανακια, ελπιζω να αναφερεσαι και σε αυτα φυσικα.

ΛΕΑ εχω οδηγησει σε εθνικη οταν γινεται πατα με να σε πατω μεσα σε γιορτες και δεν κουνιεται τιποτα. Βεβαια δεν εχω εμποδισει ποτε ασθενοφορο, ισα ισα ειμαι ο πρωτος που κανω στην ακρη οταν βλεπω στον καθρευτη ενα.

Δεν καπνιζω οποτε δεν με αφορα.

Παντως δεν βλεπω να μιλας για τα ποδηλατα πανω στα πεζοδρομια και στους πεζοδρομους που φοβασαι αν εισαι πεζος να περπατησεις.......Η αυτα δεν;

Μπαίνει στη ΛΕΑ στη χειρότερη δυνατή στιγμή αλλά του φταίνε οι άλλοι με τα μηχανάκια και τα ποδήλατα. 

Αλλά εντάξει ξέρει ο Salvation81. 

Μετά λέει πως δεν έχει πετύχει και ασθενοφόρο. 

Πως να το πετύχει όταν έχει κολλήσει πίσω από τον αντίστοιχο Salvation81 μερικά χιλιόμετρα πίσω!? 

• Like 9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Μπαίνει στη ΛΕΑ στη χειρότερη δυνατή στιγμή αλλά του φταίνε οι άλλοι με τα μηχανάκια και τα ποδήλατα. 

Αλλά εντάξει ξέρει ο Salvation81. 

Μετά λέει πως δεν έχει πετύχει και ασθενοφόρο. 

Πως να το πετύχει όταν έχει κολλήσει πίσω από τον αντίστοιχο Salvation81 μερικά χιλιόμετρα πίσω!? 

Τα Ασθενοφορα δεν κολανε, ολοι οι οδηγοι κανουν δεξια και αριστερα για να ανοιξουν δρομο οταν βλεπουν ενα (προφανως δεν το ηξερες αυτο οποτε σου δινω τα φωτα μου).

• Sad 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Τα Ασθενοφορα δεν κολανε, ολοι οι οδηγοι κανουν δεξια και αριστερα για να ανοιξουν δρομο οταν βλεπουν ενα (προφανως δεν το ηξερες αυτο οποτε σου δινω τα φωτα μου).

Η λεα ειναι χρήσιμη οταν υπάρχει μποτιλιάρισμα, αν δεν υπάρχει δεν πάνε ούτε τα ασθενοφόρα στην λεα (προφανως δεν το ηξερες αυτο οποτε σου δινω τα φωτα μου).

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τελικα οντως απαντησαν αυτοι που κανουν τετοια ταρζανιλικια,και μαλιστα προσπαθησαν να το εκλογικευσουν.

Παιδες,δεν εχετε ουτε συναισθηση,ουτε συνειδηση,πραγματικα..

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
56 minutes ago, Salvation81 said:

Κράτα τα φώτα σου και βρες και μερικά ακόμα γιατί φαίνεται να χρειάζεσαι όσα περισσότερα γίνεται πάνω στο ζήτημα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Salvation, εγώ θα στα πω από την άλλη πλευρά, που τα βλέπει τακτικά (πυροσβέστης):

11 ώρες πριν, Salvation81 είπε

22 χρονια σχεδον, ΠΟΤΕ δεν εχω ασθενοφορο στην Εθνικη

Εγώ πάλι ΠΑΝΤΑ σε μποτιλιάρισμα θα βρω τη ΛΕΑ από μισογεμάτη ως γεμάτη.

3 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Τα Ασθενοφορα δεν κολανε, ολοι οι οδηγοι κανουν δεξια και αριστερα

Όντως και γίνεται, αλλά έχει τεράστια διαφορά στο χρόνο μετάβασης το να πάρεις τη ΛΕΑ και να κινείσαι με μια σταθερή ταχύτητα από το να σταματάς μέχρι να ανοίξουν οι μπροστινοί, να περνάς σιγά σιγά, να ξανασταματάς κοκ. Θυμίζω ότι και τα ασθενοφόρα ακόμα δεν είναι ΙΧ σε όγκο και βάρος με ότι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα ελιγμών και επιτάχυνση-επιβράδυνση. Πόσο μάλλον ένα πυροσβεστικό, ακόμα μεγαλύτερο, βαρύτερο και λιγότερο ευέλικτο. Επιπλέον, μη σου περιγράψω αντιδράσεις μερικών οδηγών (άπειροι, μεγάλης ηλικίας κλπ) όταν έχουν από πίσω τους σειρήνες και κόρνες: επικίνδυνες και για τους ίδιους και για μένα.

11 ώρες πριν, Salvation81 είπε

με το μπορει δεν γινεται να λες σε δεκαδες χιλιαδες να φανε μιση-μια-δυο ωρες παραπανω

Άσε τελείως το ότι κάποιος περιμένει να τον βγάλουν από τις λαμαρίνες και να τον πάνε το συντομότερο δυνατό σε νοσοκομείο. Δες το μόνο από τη δική σου πλευρά σαν χρήστης του δρόμου που βιάζεται να πάει στη δουλειά του. 
Ειδικά αν έχει κοπεί εντελώς η κίνηση στο δρόμο, η είσοδος στη ΛΕΑ δε σε πάει νωρίτερα στο σπίτι σου. Θα πας μεν πιο μπροστά, αλλά και πάλι εκεί θα κολλήσεις. Μετά όμως θα αργήσω, εγώ, το ασθενοφόρο, η οδική βοήθεια. Οπότε η μισή ώρα αρχικής αναμονής έχει γίνει 1. Έτσι απλά. Εσύ βέβαια είσαι πιο μπροστά πλέον, θα φύγεις 15' νωρίτερα απ' ότι αν έμενες στη θέση σου και φεύγατε όλοι 30' νωρίτερα...

Στην περίπτωση που δεν έχουν κοπεί όλες οι λωρίδες, οκ θα φύγεις νωρίτερα, αλλά ταυτόχρονα εσύ και οι παρόμοιοί σου είστε που λέτε στις δεκάδες χιλιάδες "έφαγες μισή ώρα λόγω του τροχαίου, φάε και άλλη μισή επειδή εγώ είμαι μάγκας".

Δεν πιστεύω να χαλιέσαι όμως στην ουρά της τράπεζας όταν βλέπεις 1 ρομά να έχει πάρει 30 χαρτάκια για τους δικούς του και να σε περνάνε όλοι αυτοί, κάνοντας τη μισή ώρα αναμονής τρεις;

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Οταν γυριζεις απο γιορτες και δεν κουνιεται φιλο ειναι κουτο κατεμε να μην χαλαρωσει η κατασταση με το να μπουν αυτοκινητα στην ΛΕΑ

Αυτοί να γυρίσουν πιο νωρίς  κι όχι τελευταία στιγμή το βράδυ όπως όλοι οι Ελληναρες. 

Αν θέλουν να απολαύσουν τις διακοπουλες μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο να έχουν υπομονή κι όχι να λένε εντάξει θα κάνω παρανομίες αφού δε θα τύχει καποιος να αρρωστήσει, πάρει φωτιά, χαλάσει το όχημα του... 

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και στο μονόδρομο όπου όταν δε δουν κίνηση θα πάνε ανάποδα γιατί ποιος θα έρθει μωρέ τώρα ή στο στοπ ή στο κόκκινο που λένε αργά είναι ποιος να περνάει τώρα κλπ κλπ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να μην έχει οδηγήσει στη ΛΕΑ ή να μην έχει πετάξει γόπα έξω , ή να μην έχει περάσει με κόκκινο , ή να μην έχει βγει μπροστά  παρακάμπτοντας τους άλλους στο φανάρι , ή να μην έχει αλλάξει λωρίδα χωρίς να ανάψει φλάς , ή να μην έχει παρκάρει σε θέση αναπήρου , ή να μην έχει οδηγήσει σε λωρίδα διαγράμμισης λεωφορείου , ή να μην έχει οδηγήσει πάνω από 50 χιλιόμετρα σε κατοικιμένη περιοχή , ή , ή ή ..............................................

Είσαι ένας από αυτούς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αν έχεις το θάρρος πόσταρέ το εδώ να το δουν όλοι , και μην περιμένεις να έρθει ο άλλος εδώ να σου πει ναι οδήγησα μια φορά τις γιορτές του Πάσχα κατά την επιστροφή στη ΛΕΑ για να του τα χώσουν οι υπόλοιποι.

Προσωπικά δεν είμαι τέλειος προσπαθώ όσο περισσότερο γίνεται να μην ενοχλώ άλλο οδηγό αλλά κάτι από τα παραπάνω έχω κάνει. Τα υπόλοιπα είναι έτσι να περνάει η ώρα .Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Παππού, ούτε εγώ νομίζω ότι μπορεί να πει κανένας ότι δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα από αυτά. Κι αν το πει ίσως να φάει και κράξιμο για την υποκρισία. Το "χώσιμο"* που λες ξεκινάει όταν βρίσκει και δικαιολογίες και σε λίγο θα ακούσουμε ότι έτσι πρέπει να κινούμαστε όλοι.

* Και ο,τι έχει ειπωθεί δε νομίζω να μετράει καν σαν χώσιμο, είπε την άποψή του και παίρνει απαντήσεις.

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να μην έχει οδηγήσει στη ΛΕΑ ή να μην έχει πετάξει γόπα έξω , ή να μην έχει περάσει με κόκκινο , ή να μην έχει βγει μπροστά  παρακάμπτοντας τους άλλους στο φανάρι , ή να μην έχει αλλάξει λωρίδα χωρίς να ανάψει φλάς , ή να μην έχει παρκάρει σε θέση αναπήρου , ή να μην έχει οδηγήσει σε λωρίδα διαγράμμισης λεωφορείου , ή να μην έχει οδηγήσει πάνω από 50 χιλιόμετρα σε κατοικιμένη περιοχή , ή , ή ή ..............................................

Είσαι ένας από αυτούς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αν έχεις το θάρρος πόσταρέ το εδώ να το δουν όλοι , και μην περιμένεις να έρθει ο άλλος εδώ να σου πει ναι οδήγησα μια φορά τις γιορτές του Πάσχα κατά την επιστροφή στη ΛΕΑ για να του τα χώσουν οι υπόλοιποι.

Προσωπικά δεν είμαι τέλειος προσπαθώ όσο περισσότερο γίνεται να μην ενοχλώ άλλο οδηγό αλλά κάτι από τα παραπάνω έχω κάνει. Τα υπόλοιπα είναι έτσι να περνάει η ώρα .Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;

Προφανώς και όλοι έχουμε κάνει κάποια από τα παραπάνω λόγω συνήθειας , κακής παιδείας , άγνοιας

Η διαφορά είναι όμως στην συμπεριφορά εμένα αυτή με εκνευρίζει γιατί την πρώτη φορά που παρκαρα σε πεζοδρόμιο 20 χρονών και πέρασε μαμά με καρότσι και μου την είπε και ήμουν με 3 νταγλκαραδες φίλους μου, αντί να το παίξω μάγκας όπως κάνουν πολλοί, ντραπηκα τόσο που ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Όχι μόνο δεν το ξαναέκανα από τότε, όταν έκανα και εγώ το πρώτο μου παιδί και έβγαινα με το καρότσι θυμόμουν αυτήν την γυναίκα, για αυτό οπότε κάνω παρατήρηση σε κάποιον την κάνω ευγενικά.

Ποτέ δεν πέτυχα όμως κάποιον να μου πει συγνώμη έχετε δίκιο, όλοι πουλάνε νταιλικι

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...