GrMikeD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Θέλω να εστιάσω στις παρακάτω: Χρησιμοποιώ ΛΕΑ Πετάω γόπα τσιγάρου ή χαρτάκι διοδίων έξω Περνάω με κόκκινο Υπάρχουν αρκετοί που κάνουν τα παραπάνω, οπότε σίγουρα και αρκετοί αναγνώστες αυτού του θέματος. Σε εσάς απευθύνομαι, όπως στον δρόμο που βλέπουμε τα πρόσωπα σας και τον αριθμό κυκλοφορίας και δεν ντρέπεστε, έτσι και εδώ μην ντραπείτε: πείτε ελεύθερα το σκεπτικό πίσω από αυτές τις ενέργειες, θέλω να προσπαθήσω να καταλάβω τι διαφορές έχει η προσωπικότητα, η συμπεριφορά και το μυαλό σας από το δικό μου, ίσως και εγώ να σκέφτομαι λάθος 2
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτοί που τα κάνουν αυτά έχουν γενικότερο πρόβλημα σαν άνθρωποι. Δεν τους νοιάζει καν αν σου πάρουν τη σειρά ή μολύνουν το περιβάλλον. Είναι γενικά άτομα που ζουν εις βάρος της κοινωνίας και χαλάνε τζάμπα το οξυγόνο. Η λύση είναι μόνο η τιμωρία. Αλλά έχεις δει να τιμωρείται κανείς επειδή δε βγάζει φλας περναει από διπλές σειρές στα φανάρια , στοπ κλπ κλπ? Επειδή δεν μπορεί να υπάρχει αστυνομία παντού ούτε κάμερες η λύση είναι πάρα πολύ απλή. 10 συμβατικά αυτοκίνητα της τροχαίας να γυρίζουν την πόλη. Όταν κάνεις τα βλακεια σου σε σταματάνε και την πρώτη φορά ας σου κάνουν σύσταση αν δεν είναι κάτι σοβαρό. Μετά να μαζεύεις πόντους και ξανά αυστηρές εξετάσεις μετά από 6 μήνες https://www.youtube.com/watch?v=pmiR6Xay9k8 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από adi32 6
LongTom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, GrMikeD είπε το σκεπτικό πίσω από αυτές τις ενέργειες, Το σκεπτικό είναι γράφουν στα @@ τους εσένα, εμένα και όλους τους λοιπούς σε δρόμο και πεζοδρόμιο. Δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση. 1
Mene Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Ναι η δική μας άποψη είναι λίγο-πολύ κοινή, το θέμα όμως ανοίχτηκε για να απαντήσουν αυτοί που ακολουθούν αντίστοιχες τακτικές, πίσω από την όποια ανωνυμία παρέχει το μέσο. Καλό θα είναι να δούμε τι είδους επιχειρήματα μπορεί να υπάρχουν.
Liapisftw Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 ΛΕΑ και κόκκινο τραγικότατα, καθώς και πολλές άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ όπως παρκάρισμα σε ράμπα, διάβαση κλπ. Σαν οδηγός τα προσέχω στο έπακρο όλα αυτά. Τώρα την αμαρτία μου θα την πω.. έχω πετάξει γόπες από το παράθυρο.. κυρίως ασυνείδητα το οποίο προσπαθώ να βελτιώσω.. 1
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δεν πρόκειται απαντήσει κανείς τέτοιος. Να σου πει τι? Σε γράφω στα @@ μου? Ή είμαι ένα άσχετο ζώο? 4
Salvation81 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Κοκκινο περναει 1 αμαξι ανα 1000 μηχανακια, ελπιζω να αναφερεσαι και σε αυτα φυσικα. ΛΕΑ εχω οδηγησει σε εθνικη οταν γινεται πατα με να σε πατω μεσα σε γιορτες και δεν κουνιεται τιποτα. Βεβαια δεν εχω εμποδισει ποτε ασθενοφορο, ισα ισα ειμαι ο πρωτος που κανω στην ακρη οταν βλεπω στον καθρευτη ενα. Δεν καπνιζω οποτε δεν με αφορα. Παντως δεν βλεπω να μιλας για τα ποδηλατα πανω στα πεζοδρομια και στους πεζοδρομους που φοβασαι αν εισαι πεζος να περπατησεις.......Η αυτα δεν; 2 1
Dantε Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Κοκκινο περναει 1 αμαξι ανα 1000 μηχανακια, ελπιζω να αναφερεσαι και σε αυτα φυσικα. Πολυ λαθος η αναλογια σου. Δεν υπαρχει φαναρι που να μη περασει τουλαχιστον 1 αυτοκινητο με βαθυ πορτοκαλι (πρακτικα κοκκινο). Μη μιλησω για συγκεκριμενα φαναρια.Κωνσταντινουπολεως και Καβαλας 7 αυτοκινητα περνανε με πρασινο και αλλα 5 με κοκκινο.Μετρημενα αυτα,γιατι περναγα καθε μερα. Περνανε παρα πολλοι με κοκκινο.Και το θεμα ειναι πως αφορα ασφαλεια αφου ευκολα χτυπας καποιον που πετυχε το πρασινο με φορα.Εχω παει μαρτυρας σε δικαστηριο για τετοια περιπτωση και το λεω. Καλα για τα μηχανακια δε το συζηταω.Αλλα αυτοι κακο του κεφαλιου τους,ας σκοτωθουν.Σπανια με μηχανακι θα σκοτωσεις αλλον,συνηθως το κεφαλι του καβαλαρη θα ανοιξει.
Salvation81 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Πολυ λαθος η αναλογια σου. Δεν υπαρχει φαναρι που να μη περασει τουλαχιστον 1 αυτοκινητο με βαθυ πορτοκαλι (πρακτικα κοκκινο). Μη μιλησω για συγκεκριμενα φαναρια.Κωνσταντινουπολεως και Καβαλας 7 αυτοκινητα περνανε με πρασινο και αλλα 5 με κοκκινο.Μετρημενα αυτα,γιατι περναγα καθε μερα. Περνανε παρα πολλοι με κοκκινο.Και το θεμα ειναι πως αφορα ασφαλεια αφου ευκολα χτυπας καποιον που πετυχε το πρασινο με φορα.Εχω παει μαρτυρας σε δικαστηριο για τετοια περιπτωση και το λεω. Καλα για τα μηχανακια δε το συζηταω.Αλλα αυτοι κακο του κεφαλιου τους,ας σκοτωθουν.Σπανια με μηχανακι θα σκοτωσεις αλλον,συνηθως το κεφαλι του καβαλαρη θα ανοιξει. Βαθυ πορτοκαλι δεν ειναι κοκκινο, δεν προκειται να κοκαλωσω το αυτοκινητο μου αν την ωρα που περναω γινει πορτοκαλι, 1 φορα το εκανα και σταματησα μεσα στην μεση σχεδον του δρομου που φυσικα εμποδιζα τα αλλα αυτοκινητα απο τους καθετους δρομους. Οτι μερικοι περνανε και κοκκινο να γινει ναι οκ αλλα διαφερει αυτο που λεω. Τα μηχανακια ειναι κοκκινο 5-10-20 δευτερολεπτα και ομως περνανε αβερτα. Μεγαλη διαφορα. Επισης αν τρακαρω με 50 μηχανακι ναι αυτος θα πεθανει αλλα θα μου κανει κουρουμπελο το αμαξι και αν χτυπα ξυλο γινει καμια στραβη μπορει να παθω και σωματικη ζημια. Οποτε μην λεμε οτι ενταξει μωρε, μηχανακια ειναι. 1
Dantε Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Βαθυ πορτοκαλι δεν ειναι κοκκινο, δεν προκειται να κοκαλωσω το αυτοκινητο μου αν την ωρα που περναω γινει πορτοκαλι, 1 φορα το εκανα και σταματησα μεσα στην μεση σχεδον του δρομου που φυσικα εμποδιζα τα αλλα αυτοκινητα απο τους καθετους δρομους. Οτι μερικοι περνανε και κοκκινο να γινει ναι οκ αλλα διαφερει αυτο που λεω. Τα μηχανακια ειναι κοκκινο 5-10-20 δευτερολεπτα και ομως περνανε αβερτα. Μεγαλη διαφορα. Επισης αν τρακαρω με 50 μηχανακι ναι αυτος θα πεθανει αλλα θα μου κανει κουρουμπελο το αμαξι και αν χτυπα ξυλο γινει καμια στραβη μπορει να παθω και σωματικη ζημια. Οποτε μην λεμε οτι ενταξει μωρε, μηχανακια ειναι. Οταν λεω βαθυ πορτοκαλι,προφανως εννοω το γινεται κοκκινο την ωρα που περνας.Για να γινει αυτο,προφανως βλεπεις οτι εχει γινει πορτοκαλι και πατας γκαζι.Και εγω το εχω κανει και ειχα σκασει μια φορα πισω απο εναν που φρεναρε -οπως εσυ στη περιπτωση που περιγραφεις-.Ξεκαθαρα εφταιγα και ημουν και νεος οδηγος οποτε πηρα και το μαθημα μου και το εκοψα,φυσικα στο σημειο που ειναι δυνατο,καθως ειχε παει να μου τη σφυριξει ταριφας απο πισω οταν σταματησα και εγω σε πορτοκαλι μια φορα. Καθαρο κοκκινο κοβουν πολλα αυτοκινητα.Πραγματικα εαν μου διναν ενα μπλοκακι να εκοβα 700αρια στους 2 απο τους 5 που πετυχαινα να περνανε κοκκινο καθε μερα,θα εβγαζα το χρεος της Ελλαδας σε 1 χρονο. Απορω γιατι η τροχαια επιλεγει επιδεικτικα να αγνοει τετοιες παραβασεις.Μιλαω για περιστατικα που γινοντα μπροστα τους.Κατα τα αλλα τους ενοχλουν οι καγκουρες κτλ ,οταν το ασυντηρητο hyundai accent ειναι πολυ πιο πιθανο να προκαλεσει ατυχημα,αφου η πλειοψηφια των οχηματων ειναι ασυντηρητα.
G30RGE Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε ΛΕΑ εχω οδηγησει σε εθνικη οταν γινεται πατα με να σε πατω μεσα σε γιορτες και δεν κουνιεται τιποτα. Βεβαια δεν εχω εμποδισει ποτε ασθενοφορο, ισα ισα ειμαι ο πρωτος που κανω στην ακρη οταν βλεπω στον καθρευτη ενα. Έμπαινα και εγώ σε ΛΕΑ παλιότερα γιατί είχα τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Πλέον δεν μπαίνω καθόλου ούτε με την λογική που λες ότι μπαίνω για λίγο και αν δω/ακούσω ασθενοφόρο πηγαίνω στην άκρη και δεν το έχω εμποδίσει. Τροφή για σκέψη όμως. Έστω ότι μια φορά κολλήσει και η ΛΕΑ και δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι να μπείτε αριστερά, δεν θα γίνεις εμπόδιο για το ασθενοφόρο? Γιατί πρέπει να έρθει έστω και αυτή η μία φορά? 1
gr76 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 στον βορειο οδικο αξονα της κρητης σε μεγαλο βαθμο ειναι ακομα 1 λωριδα και βοηθητικη ανα κατευθυνση. συχνα για να διευκολυνω το προσπερασμα που μου κανουν γρηγοροτερα αυτοκινητα μπαινω στην βοηθητικη, καμμια φορα και για να αποφυγω προσπερασμα απο το αντιθετο ρευμα που ερχεται στο δικο μου. συνεπιβατης απ την θεσσαλια που με ειδε με ενημερωσε οτι αυτη η συμπεριφορα ειναι παρανομη και πεφτουν προστιμα στην βορεια ελλαδα για τον λογο αυτο παρολαυτα θεωρω οτι δεν δημιουργω κινδυνο αντιθετα αποτρεπω. μπαινω στον πειρασμο να περασω με κοκκινο σε δεξια στροφη χωρις διερχομενα οχηματα, αλλα με κοκκινο για τους ανυπαρκτους πεζους αλλα δεν το κανω για παν ενδεχομενο.
G30RGE Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Η βοηθητική λωρίδα που αναφέρεις και υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις, πχ εγώ την συναντάω στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, ονομάζεται αν δεν κάνω λάθος έρεισμα και στην οποία μπορείς να κινηθείς για λίγο ώστε να διευκολύνεις την προσπέραση κάποιου άλλου οχήματος. Στην ΛΕΑ απαγορεύεται να κινηθείς έστω και για λίγο.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 ΟΙ ΑΛΛΟΙ, εμείς τι φταίμε Αν είστε ολοι τοσο νόμιμοι στους δρόμους γιατι μπαίνετε στους λεωφορειοδρόμους
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, G30RGE είπε Η βοηθητική λωρίδα που αναφέρεις και υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις, πχ εγώ την συναντάω στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, ονομάζεται αν δεν κάνω λάθος έρεισμα και στην οποία μπορείς να κινηθείς για λίγο ώστε να διευκολύνεις την προσπέραση κάποιου άλλου οχήματος. Στην ΛΕΑ απαγορεύεται να κινηθείς έστω και για λίγο. Σε απαράδεκτους δρόμους ντροπή όπως ήταν η Αθηνών Πατρών και είχες πχ σαράβαλο ή τρακτέρ ή ήθελες να πας με 40 έπρεπε να μπεις για λίγο σε σημείο με μεγάλη ορατότητα για να περάσουν οι πίσω αλλιώς θα πηγαίνατε όλοι στην Πάτρα πίσω από το τρακτέρ σε 5 ώρες ή θα έπρεπε να πας στο αντίθετο για μετωπική Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις