Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάτι που με προβληματίζει σχετικά με τους κυνόδοντες μου,να σημειώσω ότι έχω λευκά δόντια , απλώς οι κυνόδοντες μ είναι  ελαφρώς λίγο πιο κιτρινισμένοι και ρωτώ εγώ αυτό έχει να κάνει μήπως επειδή τα παραλείπω η είναι από την ”φύση” τους και καλά πιο κίτρινα ;;; Γτ το έχω παρατηρήσει και σε άλλους ..ευχαριστώ✌️

Δημοσ.

Είναι από τη φύση τους έτσι. Γενικά τα δόντια μας είναι λίγο προς το κίτρινο και επειδή οι κυνόδοντες είναι πιο συμπαγής φαίνεται πιο έντονο. Έχω ρωτήσει οδοντίατρο. Μόνο οι έγχρωμοι έχουν κατάλευκα δόντια λόγο dna. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p8denu είπε

Είναι από τη φύση τους έτσι. Γενικά τα δόντια μας είναι λίγο προς το κίτρινο και επειδή οι κυνόδοντες είναι πιο συμπαγής φαίνεται πιο έντονο. Έχω ρωτήσει οδοντίατρο. Μόνο οι έγχρωμοι έχουν κατάλευκα δόντια λόγο dna. 

Όχι δεν έχουν κατάλευκα δόντια. Κάνουν αντιθεση με το δέρμα τους απλά. Οποιοδήποτε φορέσει σκούρο κραγιόν μπορεί να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, evabb είπε

Όχι δεν έχουν κατάλευκα δόντια. Κάνουν αντιθεση με το δέρμα τους απλά. Οποιοδήποτε φορέσει σκούρο κραγιόν μπορεί να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα. 

Σύμφωνα με τον οδοντίατρο μου έχουν πιο λευκά δόντια από εμάς. 
Σίγουρα βοηθάει η αντίθεση με το δέρμα 

Δημοσ.
14 hours ago, Giannis1818 said:

Κρίμα...υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ;; πχ λεύκανση η οτιδήποτε άλλο..μπας κ γίνουν πιο ομοιόμορφα ρε παιδιά 

οταν ειχα μιλησει για λευκανση με οδοντιατρο η απαντηση ηταν.το δοντι ειναι σαν πλακακι.οσο πιο καθαριστικα υλικα χρησιμοποιεις για να γινουν λευκα τοσο τα φθειρεις .σε δικια μου μεταφραση ειναι σαν χλωρινη σε πλακακι.καθαριζει αλλα φθειρει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

οταν ειχα μιλησει για λευκανση με οδοντιατρο η απαντηση ηταν.το δοντι ειναι σαν πλακακι.οσο πιο καθαριστικα υλικα χρησιμοποιεις για να γινουν λευκα τοσο τα φθειρεις .σε δικια μου μεταφραση ειναι σαν χλωρινη σε πλακακι.καθαριζει αλλα φθειρει

και αυτο ισχυει απο την λευκανση που κανεις στον οδοντιατρο μεχρι τις οδοντοβουρτσες που αγοραζουμε στα φαρμακεια/ σουπερ μαρκετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...