evakitsian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Αν βάλεις ένα dim μόνο σε κάποιο από τα "προβληματικά" slot, σου κάνει το ίδιο;
coniste Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, evakitsian είπε Αν βάλεις ένα dim μόνο σε κάποιο από τα "προβληματικά" slot, σου κάνει το ίδιο; Ναι το ιδιο
coniste Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξανα ανοιξα σημερα τον επεξεργαστη γιατι διαβασα για στραβα-κομμενα pin στο socket, παρολο που οπως ειπα δεν πειραξα τον επεξεργαστη οταν αλλαξα την ψυκτρα, μονο την παστα αφαιρεσα με λιγο χαρτι. Δεν ειδα κατι με μεγεθυντικο φακο, ολα στη θεση τους. Εχετε καμια αλλη προταση ; Τι επιλογες εχω; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από coniste
coniste Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Update Παρατηρησα στο bios οτι δεν με αφηνει να παω σε XMP profile , μου βγαζει error και μου λεει να παω στις εργοστασιακες ρυθμισεις, ενω 1 μηνα τωρα που εχω το pc ετρεχαν κανονικα στα 3600 με xmp profile. Τι φαση; Μηπως επειδη δεν τρεχουν dual channel αυτη τη στιγμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα