Neural_handshake Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, christos4 είπε Είχα το πάρει το Xiaomi Mi5 και το άλλαξα μετά από 3.5-4 χρόνια λόγω μπαταρίας και επειδή ήθελα κάτι καινούριο, όχι λόγω επιδόσεων. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για κανένα κινητό ότι θα είναι οκ μετά από 5 χρόνια (μια κακή αναβαθμίσει αρκεί για να χαλάσει όλη την εμπειρία), αλλά δε νομίζω ότι θα πάρεις ένα mid range Android και θα σου κρατήσει λιγότερο από 3 χρόνια. Από την άλλη, επειδή το σκέφτεσαι πολυ, νομιζω ότι πρέπει να πας σε iPhone για να είσαι ο ίδιος πιο σίγουρος και πιο ήρεμος με την επιλογή σου κ τα iphone θα εχουν θεμα με την μπαταρια σε 2 - 3 χρονια κ δεν ξερω κατα ποσο συμφερει να τους την αλλαξεις απο επισημο service για μενα παιρνεις ενα δυνατο midrange με καλο λειτουργικο κ για 3 χρονια ισως κ λιγο παραπανω αν ξερεις να το σεταρεις εισαι οκ Huawei Nova 5t
koutsis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις, βρηκα κατι να κανω τη δουλεια μου και θα αφησω την αγορα για 20 μερες απο τωρα. Να σημειωσω οτι θελω κατι μικρο, οχι τα μεγαλα τηλεφωνα. Θελω να χοραει στη τσεπη και να γραφω με ενα χερι. Το πολυ μεγεθος iphone 6 δηλαδη. Ειδα το 12 το μινι και μου αρεσε, ειναι και σε μια πιο λογικη τιμη απ τα μεγαλα. Εμπειρια ανδροιδ δεν εχω εδω και χρονια, τελευταιο το νοτε 3 της ξιαομι που το ειχα παρει για δευτερο αλλα δε με βολεψε, κολλουσε και καπως και το ξεφορτωθηκα. Αυτο το realmi 7 ειναι πανεμορφο αλλα νομιζω ξεφευγει σε μεγεθος. Δεν αποκλειω τιποτα αλλα δεν ξερω ακομα, κοιτα και το iphone se2020 το οποιο ειναι σε πιο βολικο μεγεθος σε αυτα που θελω. Κοιταω και αγγελιες μεταχειρισμενων iphone κυριως, δε με πειραζει να παρω και ενα 8πχ να κανω τη δουλεια μου, αλλα θα δουμε. Τωρα μου λεει η δικια μου να παρω το 7αρη της και να παρει αυτη κανα 11 η 12, αρα παιζει και αυτο, εγω δε θελω το πιο νεο η δυνατο, να μη κολλαει και να κανει τη δουλεια του (αυτο δηλαδη που εκανε το 6αρη μεχρι πριν λιγες μερες που χαλασε). Επισης θελω κατι να το εχω καιρο γιατι βαριεμαι τη διαδικασια αλλαγης, εχω αρχεια μεσα που τα χρειαζομαι(οχι φωτο και βιντεο προφανως). Ps: το μπατζετ μου ειναι τελειως αοριστο, μπορει να δωσω 200 μπορει 800, παιζει και η πιστωτικη για τετοιες αγορες. Αοριστο γιατι δε ξερω το θελω ακομα. Τα ανδροιδ τα φοβαμαι λιγο, βεβαια ενα παλιοτερο flagship που υπαρχει στο οικογενειακο περιβαλλον δε μασαει ακομα, αλλα εκανε και ενα σωρο λεφτα καποτε.. Μιας και από ότι κατάλαβα πας σε iphone δες για μεταχειρισμένο se 2020 ή 12 mini, ανάλογα με τα λεφτά που θες να διαθέσεις...
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Neural_handshake είπε κ τα iphone θα εχουν θεμα με την μπαταρια σε 2 - 3 χρονια κ δεν ξερω κατα ποσο συμφερει να τους την αλλαξεις απο επισημο service για μενα παιρνεις ενα δυνατο midrange με καλο λειτουργικο κ για 3 χρονια ισως κ λιγο παραπανω αν ξερεις να το σεταρεις εισαι οκ Huawei Nova 5t Εγω στο 6 2 φορες την αλλαξα μονος μου. 8 ευρω τη πρωτη φορα και 14 (οριτζιναλ) τη δευτερη. Δεν ειναι κατι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 4/12/2020 στις 2:09 ΠΜ, TRILOBYTER είπε Καλησπερα, μετα τον πιασαρικο τιτλο ισως καταλαβατε οτι εχω iphone και αναρωτιεμαι αν θελω να ξαναπαρω η οχι. Ειμαι κατοχος iphone 6 16gb εδω και πολλα χρονια, ποτε δε με ενδιεφερε το τρεντ, απλα τη δουλεια μου θελω να κανω. Νομιζω αυτο το κινητο ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει σε smartphone, ο μονος λογος που θελω να το αλλαξω ειναι επειδη μου εχει πεσει τοσες φορες στα τελευταια χρονια και την τελευταια φορα που επεσε πολυ ασχημα ενω οδηγουσα μηχανακι μου εβγαλε ενα θεμα στην οθονη και παρολο που δεν εσπασε μου βγαζει κατι χρωματιστες γραμμες. Το ανοιξα να το καθαρισω και να τα ξανασυνδεσω ολα αλλα τιποτα. Εαν δεν ειχε βγαλει προβλημα δε θα το αλλαζα γιατι στις χρησεις που κανω εγω δεν κολλαει καθολου (viber messenger google maps safari youtube κλπ). Να ξαναδωσω λοιπον το premium ποσο του iphone η να παρω κανενα φθηνοτερο ανδροιδ να κανω τη δουλεια μου; Θα μου βγαλει τοσα χρονια το ανδροιδ η θα ψαχνω κινητο σε 1-2 χρονια; Θα μπορεσω να το συνηθισω; 1000ρικο για νεο iphone δε θελω να δωσω (το 6αρη το ειχα παρει φθηνοτερα) , αλλα ελεγα ισως κανενα iphone X / iphone 11? Ναι η οχι και γιατι; Ενα ανδροιδ των 200 ευρω ειναι γρηγοροτερο απο το 6αρι μου; Φιλος μου εχει ενα xiaomi note 7 και σερνεται. Σορρυ για το μεγαλο κειμενο! Μονοδρομος το iphone/ios, το SE θα ειναι ιδανικο για εσενα τουλαχιστον για 3-4 χρονια, ασε τα android, χρηματα στον κουβα!!!!!! Στις 4/12/2020 στις 2:33 ΠΜ, GeorgeR1_700 είπε Για την χρήση σας εγώ θα πήγαινα σε android. Αλλά το θέμα είναι θα μπορέσετε να δουλέψετε το android? Αυτό είναι το βασικό ερώτημα... Αν ναι τότε στα 200€ υπάρχουν πολλά ικανά κινητά με ανώτερο το poco x3 (απλά είναι παντόφλα). Από την άλλη μπορείτε να πάτε στο redmi note 8 pro που είναι ακόμα πιο φθηνό και θα σας καλύψει πλήρως. Θα μπορούσατε να κατέβετε ακόμα και στα 150€ και θέματα να μην έχετε για την χρήση που το θέλετε πιστεύω. Όσον αφορά το πόσα χρόνια κρατάει ένα smartphone είναι καθαρά το πόσο είναι κάποιος διατεθειμένος να το κρατήσει. Εγώ αλλάζω κινητό πολύ σπάνια, αυτό που έχω τώρα θα το κρατήσω σίγουρα για 5 ή και 10 χρόνια (εκτός και αν το αλλάξω για να πάρω κινητό με σταθεροποιητή στην κάμερα) παρόλο που η υποστήριξη θα λήξει πολύ πιο νωρίς. Εκεί μετά επειδή κάποιες εφαρμογές δεν θα υποστηρίζουν το κινητό σας από το play store (όχι άμεσα, μπορεί και να περάσουν 3-5 χρόνια) , μπορείτε να βάλετε apk apps που είναι ακριβώς το ίδιο απλα δεν θα έχουν τις τελευταίες ενημερώσεις. Επίσης δεν θα έχουν τα τελευταία updates για να καλύψουν τα κενά ασφαλείας κάτι που προσωπικά δεν θεωρώ πως είναι ακόμη σοβαρό. Το προηγούμενο κινητό μου 8 χρόνια το είχα με android 4, δεν μου συνέβη τίποτα παράξενο όσον αφορά τα κενά ασφαλείας, και ούτε έχω ακούσει κάποιο περιστατικό... Από περιέργεια ο φίλος σας έχει το note 7 με τα 4gb ram ή με τα 3gb? πραγματικα γελαμε........
NikolasKon14 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 2:40 ΜΜ, TRILOBYTER είπε Εγω στο 6 2 φορες την αλλαξα μονος μου. 8 ευρω τη πρωτη φορα και 14 (οριτζιναλ) τη δευτερη. Δεν ειναι κατι. 60€ θελει αντικατάσταση σε istorm,document για το SE 2020. μονος σου με 20€ την αλλάζεις.
koutsis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, NikolasKon14 είπε 60€ θελει αντικατάσταση σε istorm,document για το SE 2020. μονος σου με 20€ την αλλάζεις. Μόνο που δεν βάζεις αυθεντική μπαταρία αλλά μαϊμού κινέζικη με 20€
NikolasKon14 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 1:25 ΠΜ, TRILOBYTER είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις, βρηκα κατι να κανω τη δουλεια μου και θα αφησω την αγορα για 20 μερες απο τωρα. Να σημειωσω οτι θελω κατι μικρο, οχι τα μεγαλα τηλεφωνα. Θελω να χοραει στη τσεπη και να γραφω με ενα χερι. Το πολυ μεγεθος iphone 6 δηλαδη. Ειδα το 12 το μινι και μου αρεσε, ειναι και σε μια πιο λογικη τιμη απ τα μεγαλα. Εμπειρια ανδροιδ δεν εχω εδω και χρονια, τελευταιο το νοτε 3 της ξιαομι που το ειχα παρει για δευτερο αλλα δε με βολεψε, κολλουσε και καπως και το ξεφορτωθηκα. Αυτο το realmi 7 ειναι πανεμορφο αλλα νομιζω ξεφευγει σε μεγεθος. Δεν αποκλειω τιποτα αλλα δεν ξερω ακομα, κοιτα και το iphone se2020 το οποιο ειναι σε πιο βολικο μεγεθος σε αυτα που θελω. Κοιταω και αγγελιες μεταχειρισμενων iphone κυριως, δε με πειραζει να παρω και ενα 8πχ να κανω τη δουλεια μου, αλλα θα δουμε. Τωρα μου λεει η δικια μου να παρω το 7αρη της και να παρει αυτη κανα 11 η 12, αρα παιζει και αυτο, εγω δε θελω το πιο νεο η δυνατο, να μη κολλαει και να κανει τη δουλεια του (αυτο δηλαδη που εκανε το 6αρη μεχρι πριν λιγες μερες που χαλασε). Επισης θελω κατι να το εχω καιρο γιατι βαριεμαι τη διαδικασια αλλαγης, εχω αρχεια μεσα που τα χρειαζομαι(οχι φωτο και βιντεο προφανως). Ps: το μπατζετ μου ειναι τελειως αοριστο, μπορει να δωσω 200 μπορει 800, παιζει και η πιστωτικη για τετοιες αγορες. Αοριστο γιατι δε ξερω το θελω ακομα. Τα ανδροιδ τα φοβαμαι λιγο, βεβαια ενα παλιοτερο flagship που υπαρχει στο οικογενειακο περιβαλλον δε μασαει ακομα, αλλα εκανε και ενα σωρο λεφτα καποτε.. Παρε το iPhone 12 Mini για μενα,αξιζει την υπέρβαση σε ολους τους τομείς.Επιπλέον εχει και πιο γρήγορη φόρτιση. Ειδαλλως το δοκιμασμένο SE 2020 θα σε καλύψει 100% αλλά η μπαταρία με μετρια προς βαριά χρήση θελει 2 φορες την ημερα.
lillen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Πρωην κάτοχος iphone 6s και εγω. Πρ'οσφατα πήγα στο MI 10T lite. Η δικιά μου γνώμη ειναι να πας σε μικρο κινητό , γιατι θα σπαστεις με τα μεγαλα που κυκλοφορούν σε σχέση με αυτο που είχεις. Λογικά αν μπορουσα τωρα να αλλάξω θα πήγαινα είτε στο nova 5T (μικρό και καλή αυτονομία) είτε σε καποιο google pixel κινητο (αν και ειναι ακριβό και δυσευρητο) ή στο p30 το απλο. Το nova εχει 250euro και ειναι σουπερ. Σε καμια περίπτωση μην πας σε μεγαλο κινητο , δεν θα το συνηθίσεις, λυπαμαι, ειναι τεραστια η διαφορα, αυτα απο μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα