trelaras22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, Malama είπε Έχω τα akg k92 πάνω σε μια g6 υπάρχει λόγος για αγοράς των philips? Με τρώει το χέρι μου 😊 Αυτή η φαγούρα θα μ αφήσει κι εμένα ρέστο πριν τις γιορτές. Τιμιότατα είναι τα k92, πολύ καλά για την τιμή τους. Τα philips ωστόσο είναι άλλη κατηγορία κι επειδή είναι ανώτερα ηχιτικά, αλλα κιυρίως επειδή είναι openback, οπότε είναι ολύ διαφορετικά μ έναν τρόπο που μπορεί να σ ενθουσιάσει μπορεί να μη σου ταιριάξει απώλυτα. Για χρήση αποκλειστικά στο σπίτι πάνω στην ωραιότατη g6 θα αξίζουν παραπάνω απ όσα θα δώσεις πάντως αν το αποφασίσεις... 1
Sakiz105 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Kydraen είπε Πηγή? Eνα "προσφατo" review που τα συγκρινει με τα καινουρια X3 που βγηκαν (300+ στην τιμη) από κανάλι που φαίνεται να έχει κύρος Γενικά φαίνονται να είναι πάνω στην λεπτή γραμμή fun ήχος αλλά με λεπτομέρεια audophile headset σε συνάρτηση με την τιμή τους παντα, συν ποιότητα κατασκευής και άλλα μπόνους όπως αποσπώμενο καλώδιο. από ανεξάρτητο κανάλι στο discord που ασχολείτε με ήχο. Όπως λες και εσύ είναι fun ήχος και ως έτσι θα πρέπει να πωλείται. Από τα m50x είναι αρκετά καλύτερα πάντως που είναι ίδια τιμή.
mcret Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω αυτά και τα Shure SRH840. Επειδή τα Philips είναι open περίμενα να έχουν ποιο εντυπωσιακό sound stage από τα Shure τα οποία είναι κλειστού τύπου κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει. Επίσης σε γρήγορα κομμάτια με ηλεκτρικές κιθάρες και βαβούρα στα αυτιά μου ακούγονται ξεκάθαρα καλύτερα τα Shure, διατηρώντας την ζωντάνια τους ενώ τα Philips από ένα σημείο και μετά σαν να συμπιέζουν κάπως τον ήχο τους. Από την άλλη τα Philips είναι πανέμορφα και πολύ άνετα. Να σημειώσω ότι και τα δύο τα χρησιμοποιώ κατευθείαν πάνω στο laptop (με Tidal) οπότε ίσως σε αυτό να οφείλετε η συμπεριφορά των Philips και να μεταμορφώνονται με τη χρήση κάποιας εξωτερικής κάρτας. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από mcret 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Malama είπε τέλος μάλλον... Ναι τελος.
MessatsuRoku Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Τσιμπησα και εγω ενα, λογικα θα στειλουν με i-parcel και παραδοση μετα τις γιορτες...
lionheart75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Eίναι και τα μεταφορικά μέσα. Kαι εγώ εννοώ 97€ τελική με τα μεταφορικά. Συγκεκριμένα πριν 2 βδομάδες.
NoiSy MaN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, lionheart75 είπε Kαι εγώ εννοώ 97€ τελική με τα μεταφορικά. Συγκεκριμένα πριν 2 βδομάδες. Ακριβώς τότε τα πήρα κι εγώ και βγήκαν συνολικά όσο και του θέματος. 1
lionheart75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Ακριβώς τότε τα πήρα κι εγώ και βγήκαν συνολικά όσο και του θέματος. Έχεις απόλυτο δίκιο συγκεκριμένα μου βγήκαν στα 106,73€ τώρα που είδα το ιστορικό των παραγγελιών, για κάποιο λόγο είχε κολλήσει στο μυαλό μου ότι τα πήρα 97€. 1
prefuse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Αυτά που πήρατε προσέξατε να είναι καινούργια; Το γράφω γιατί είναι D'occasion - Comme neuf μετάφραση "Μεταχειρισμένα σαν καινούργια"
NoiSy MaN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, prefuse είπε Αυτά που πήρατε προσέξατε να είναι καινούργια; Το γράφω γιατί είναι D'occasion - Comme neuf μετάφραση "Μεταχειρισμένα σαν καινούργια" Τελείωσε η προσφορά.
thanasiskant Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Επισης να αναφερω οτι το συγκεκριμενο μοντελο ας το πουμε ετσι, καποια στιγμη το εβγαζε η gibson η οποια ειχε την πανεξυπνη ιδεα * NOT * να κολλαει με κολλα παρακαλω τα pads πανω στα ακουστικα. Εφιαλτης λοιπον αν θες να αντικαταστησεις...
prefuse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Τελείωσε η προσφορά. Το γνωρίζω αλλά για πολλές ώρες υπήρχαν κοντά στην τιμή που αναφέρει το πρώτο ποστ, αλλά ήταν μεταχειρισμένα... Και άρα δεν ήταν προσφορά. Τώρα δεν υπάρχουν τα μεταχειρισμένα και η τιμή πήγε στα 160€+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα