generalb31 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 https://www.amazon.fr/dp/B01N5VHLUG Για οποιον τα θελει και δεν τα πηρε στο Black friday ,94.99 +μεταφορικα απο το Amazon france. 1
thanasiskant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Βασικά πιο φθηνά απο οτι έπαιξε σε BF.
lionheart75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, thanasiskant είπε Βασικά πιο φθηνά απο οτι έπαιξε σε BF. Πρίν λίγες μέρες είχαν παίξει στα 97€ από το Γαλλικό.
numb75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, pmav99 είπε Από άνεση τι λένε; Πολύ άνετα. Η ανάρτηση ρύθμισης πιέζει ελάχιστα το κεφάλι. Τα μαξιλαράκια απλά συμπαθητικά. Όχι πολύ μαλακά και το "βελούδο" μαζεύει σκόνη...
Kydraen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δεν είμαι expert, αλλά σαν κάποιος ο οποίος άλλαξε από razer σε αυτά και μετά απο πολύ ψάξιμο για την τιμή τους είναι ότι καλύτερο και για μουσική και για gaming! 1
Con_stantine Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Kydraen είπε Δεν είμαι expert, αλλά σαν κάποιος ο οποίος άλλαξε από razer σε αυτά και μετά απο πολύ ψάξιμο για την τιμή τους είναι ότι καλύτερο και για μουσική και για gaming! Παρομοίως. Έχω τα hyper X cloud II, μου είναι τελείως αδιάφορα. Οκ, κάνουν τη δουλειά τους και δεν είναι κουραστικά, μέχρι εκεί. Αυτά είναι σε άλλο league τελείως, κατευθείαν το καταλαβαίνεις. Αφού παράγγειλα την G6 10 λεπτά αφού τα δοκίμασα. Πάρτε τα άφοβα. 2
NoiSy MaN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, lionheart75 είπε Πρίν λίγες μέρες είχαν παίξει στα 97€ από το Γαλλικό. Eίναι και τα μεταφορικά μέσα.
thanasis00 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, Con_stantine είπε Παρομοίως. Έχω τα hyper X cloud II, μου είναι τελείως αδιάφορα. Οκ, κάνουν τη δουλειά τους και δεν είναι κουραστικά, μέχρι εκεί. Αυτά είναι σε άλλο league τελείως, κατευθείαν το καταλαβαίνεις. Αφού παράγγειλα την G6 10 λεπτά αφού τα δοκίμασα. Πάρτε τα άφοβα. Επειδή είμαι και εγώ με τα αδιάφορα cloud II, φαντάζομαι τα philips δεν έχουν μικρόφωνο, σωστά; Εσύ με το μικρόφωνο τα χρησιμοποιείς;
trelaras22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Εξαιρετική τιμή, φανταστική επιλογή για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει, ερχόμενος για πρώτη φορά σε επαφή με ποιοτικά ακουστικά audiophile προσανατολισμού. Τα συγκεκριμένα οδηγούνται πανεύκολα, έχουν πολύ καλό ήχο κι έχουν και λίγο τσιμπημένες τις χαμηλές, ωστε να προσφέρουν λίγο ποιό fun ηχιτικό προφίλ και ν ανταπεξέρχονται πολύ καλά και στην ηλεκτρονική μουσική. Προτείνονται ξεκάθαρα, με τρώει το χέρι μου να τα προσθέσω στη συλλογή. 1
gotthard Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μην συγκρίνετε ακουστικά ήχου, με παιχνιδιού. Όπως και να έχει θα αδικηθεί κάποιο έτσι.
iddqdiddqd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Επειδή είμαι και εγώ με τα αδιάφορα cloud II, φαντάζομαι τα philips δεν έχουν μικρόφωνο, σωστά; Εσύ με το μικρόφωνο τα χρησιμοποιείς; Μια απλή λύση είναι +30 ευρώ για ένα v-moda boompro. Δεν έχω τα fidellio (ακόμα) αλλά το είχα πάρει πριν χρόνια για άλλο ζευγάρι και το χρησιμοποιώ ακόμα. Στο reddit βλέπω ότι παίζουν. Υπάρχει και το modmic που παίζει με τα πάντα, αλλά είναι ακριβότερο και πιο παρεμβατικό (αυτοκόλητα κλπ). Το boompro παίζει σε όλα τα ακουστικά που έχουν αφαιρούμενο καλώδιο με 3μισάρι jack, και σου ανοίγει πολλές επιλογές για να πάρεις "audiophile" ακουστικά και να τα κάνεις "gaming". 2
Malama Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Έχω τα akg k92 πάνω σε μια g6 υπάρχει λόγος για αγοράς των philips? Με τρώει το χέρι μου 😊
Sakiz105 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Review "Like a SHP9500 but somehow even worse. More grain and imaging really sucks. The soundstage is wide but at the cost of completely ruining any accuracy in the imaging, especially in the center stage. It’s praised by people who hear the wide soundstage and warm sound and assume that means it’s good. It is not. "
Kydraen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Review "Like a SHP9500 but somehow even worse. More grain and imaging really sucks. The soundstage is wide but at the cost of completely ruining any accuracy in the imaging, especially in the center stage. It’s praised by people who hear the wide soundstage and warm sound and assume that means it’s good. It is not. " Πηγή? Eνα "προσφατo" review που τα συγκρινει με τα καινουρια X3 που βγηκαν (300+ στην τιμη) από κανάλι που φαίνεται να έχει κύρος Γενικά φαίνονται να είναι πάνω στην λεπτή γραμμή fun ήχος αλλά με λεπτομέρεια audophile headset σε συνάρτηση με την τιμή τους παντα, συν ποιότητα κατασκευής και άλλα μπόνους όπως αποσπώμενο καλώδιο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από Kydraen 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα