Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος παρακαλώ να μου εξηγήσει τη διαφορά μεταξυ μιας σκετης πιστωτικης καρτας και μιας χρεωπιστωτικής καρτας?  Γνωριζω οτι με μια πιστωτικη καρτα μπορεις να αγορασεις καποιο προιόν με δοσεις, μπορεις ομως με μια πιστωτική να κανεις και απλές ολοκληρες ονλάην αγορες? ή αυτο το κανει μονο μια χρεωπιστωτική?  Χρειαζομαι μια καρτα που να μπορω να κανω και τα δυο. Αν θελει καποιος ας μου λυσει την απορία

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, konaplyta είπε

Μπορει καποιος παρακαλώ να μου εξηγήσει τη διαφορά μεταξυ μιας σκετης πιστωτικης καρτας και μιας χρεωπιστωτικής καρτας?  Γνωριζω οτι με μια πιστωτικη καρτα μπορεις να αγορασεις καποιο προιόν με δοσεις, μπορεις ομως με μια πιστωτική να κανεις και απλές ολοκληρες ονλάην αγορες? ή αυτο το κανει μονο μια χρεωπιστωτική?  Χρειαζομαι μια καρτα που να μπορω να κανω και τα δυο. Αν θελει καποιος ας μου λυσει την απορία

Χρεωπιστωτική κάρτα δεν υπάρχει.Χρεωστική θα είναι ή πιστωτική.Χρεωστική χρησιμοποεις τα λεφτα που έχεις στον συνδεμένο λογαριασμό και πιστωτική χρησιμοποιείς δανεικά λεφτά .Και με τις δύο κάνεις διαδικτυακές αγορές.Με την χρεωστική δεν έχεις δόσεις.Με την πιστωτική εχεις και μια προστασία στις αγορές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η χρεωστικη καρτα δεν εχει δοσεις, και δεν μπορεις να αγορασεις κατι που υπερβαινει τα διαθεσιμα στον τραπεζικο λογαριασμο σου

Η μονη ευκολια που προσφερει ειναι οτι μπορεις να κανεις αγορες online 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...