Sammaros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα smartphone, κατά προτίμηση android, έως τα 600€. Αυτό που βλέπω τώρα είναι to Xiaomi Mi 10. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστω. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Sammaros
koutsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Sammaros είπε Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα smartphone, κατά προτίμηση android, έως τα 600€. Αυτό που βλέπω τώρα είναι to Xiaomi Mi 10. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστω. Samsung s20 fe
gianso Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 S20 fe +1 (extra info : ειχε παιξει και σε προσφορα χαμηλοτερα απο 600 αλλα για καποιο λογο ουτε τη BF έπαιξε κάποια καλυτερα προσφορα).
vargas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Κ να μπλέξει με exynos κ χειρότερη κάμερα ;; Όχι βέβαια . Μία χαρά είναι η επιλογή που σκέφτεσαι ειδικά σε θέμα soc κ κάμερας 2
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, Sammaros είπε Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα smartphone, κατά προτίμηση android, έως τα 600€. Αυτό που βλέπω τώρα είναι to Xiaomi Mi 10. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστω. Oneplus 8t απο μενα, πολυ καλυτερη κατασκευη απο το samsung που λενε τα παιδια και πολυ πιο smooth software και φυσικα πολυ καλο community
vargas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Oneplus 8t απο μενα, πολυ καλυτερη κατασκευη απο το samsung που λενε τα παιδια και πολυ πιο smooth software και φυσικα πολυ καλο community Πολύ κακή κάμερα για την κατηγορία όμως
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 HUAWEI P40 PRO https://www.skroutz.gr/s/22512868/Huawei-P40-Pro-256GB-Silver-Frost.html#shops
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, vargas είπε Πολύ κακή κάμερα για την κατηγορία όμως Ισχυει εχουν πολυ κακες καμερες, αλλα η συνολικη εμπειρια ειναι καλυτερη απο ολους σε αυτα τα λεφτα imho.
t3llis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Θα πρότεινα κι εγώ mi 10. Πρόσφατος κάτοχος της συσκευής και πολύ ευχαριστημένος. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα από τη συσκευή να προσφέρει τόσο premium αίσθηση . Ήμουν διστακτικός λόγω miui που είχα να το χρησιμοποιήσω χρόνια .Το miui 12 απλά πετάει και δεν είναι φορτωμένο με πολλές εφαρμογές . Αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση για το κινητό πες μου . Οι επιλογές που προτείνουν παραπάνω τα παιδιά είναι επίσης αξιόλογες. Καλές αγορές ! 2
vargas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, t3llis είπε Θα πρότεινα κι εγώ mi 10. Πρόσφατος κάτοχος της συσκευής και πολύ ευχαριστημένος. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα από τη συσκευή να προσφέρει τόσο premium αίσθηση . Ήμουν διστακτικός λόγω miui που είχα να το χρησιμοποιήσω χρόνια .Το miui 12 απλά πετάει και δεν είναι φορτωμένο με πολλές εφαρμογές . Αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση για το κινητό πες μου . Οι επιλογές που προτείνουν παραπάνω τα παιδιά είναι επίσης αξιόλογες. Καλές αγορές ! Επειδή έχω πάρει πάρα πολλά xiaomi τα τελευταία χρόνια , όταν έχουν δυνατό επεξεργαστή και αρκετη RAM από 6 gb κ πάνω είναι σούπερ συσκευές . Ειδικά στο mi 10 έγινε τρομερή δουλειά και είναι μια ολοκληρωμενη συσκευή 1
Sammaros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Θα προχωρήσω με το Mi 10, αφού το βρήκα και σε καλή τιμή στο mi.gr. Πιστεύω είναι το πιο value for money από όλα τα smartphones που έχουν αναφερθεί στο thread. 2
diosak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θα καταθέσω κι εγώ εδώ την ερώτησή μου. Καλή κάμερα, οθόνη amoled/oled οθόνη >90Hz είναι must. Επιλογές: 1) Huawei P40 Pro 2) Oneplus 8 Pro 3) Oneplus 8T 4) Xiaomi Mi 10 5) Samsung Galaxy S20 FE 5G To 5) έχει σε πολλούς χρήστες εμφανίσει προβλήματα με την αφή, ghosting κλπ. Το 4) έρχεται τελευταίο γιατί είναι single sim και με έχει βολέψει κάποιες φορές η διπλή sim. Το 1) έχει το γνωστό θέμα με google services παρά τα όποια workarounds. Επιπλέον, έχει "περσινών επιδόσεω" SoC. Αν δεν υπήρχε το θέμα ban, όμως, θα είχε ήδη αγοραστεί! Το 3) έχει υποδεέστερες κάμερες, αλλά συνάμα τρομερά γρήγορη φόρτιση, όχι ότι χρειάζονται 65W... Και καταλήγουμε στο 2). Oneplus 8 Pro...εξαιρετικές κάμερες (118 score dxomark) και γενικά ένα flagship τηλέφωνο. Κλείνω προς το 128άρι, μιας και το 256 ίσως είναι overkill όταν χρησιμοποιώ πολύ google photos και δεν με νοιάζει να κρατήσω για "πάντα" τα original media files. Το βρίσκω αρκετά φθηνά, για τα δεδομένα του, στην κινέζικη έκδοση που απλά θα έχει έλλειψη μιας 5G μπάντας (Ν28) μελλοντικά, αν δεν κάνω λάθος. Τα καταστήματα είναι το Etoren και το άλλο το γνωστό Bangood. Το Etoren στέλνει από UK, οπότε σίγουρα δεν έχει τελωνείο, ενώ το Bangood στέλνει με Eu Priority Line. Αυτή η μέθοδος δεν έχω καταλήξει αν 100% δεν περνάει τελωνείο...Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από diosak
Zeda Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Γιατι οχι Mi10t/10t pro που ειναι ελαφρως νεοτερες συσκευές ?
spectaculator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μακρυά από τα Xiaomi! Αν θα δώσεις τόσα χρήματα, μην τα πετάξεις σε κινητό Xiaomi. To GPS του είναι για γέλια, δεν κάνει match ούτε ένα segment στο strava και σε άλλα tracking apps (έχω το Mi 10), οι εφαρμογές του MIUI είναι αμφιλεγόμενες και πολλές από αυτές δεν θα έρχονται στα EU και Global ROMs. Ενδεικτικό του χάλια GPS του (μην ακούσω λύσεις, τα δοκίμασα όλα, ακόμα και Ultrex):
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα