Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 26 minutes ago, neosstoforum said: Δεν βλέπω να το ανέφερε κανείς αλλά εγώ πιστεύω ότι η ΔΕΗ σιγά σιγά οδεύει προς την καθιέρωση του LiFi. Έχει βγει κάποιο δελτίο τύπου της γι' αυτό ώστε να το ξέρουμε για να το αναφέρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν υπάρχει κάποια αναφορά για LiFi και αμφιβάλω αν στην δεη γνωρίζουν τον όρο, η μικρή αναφορά στο επιχειρησιακό σχέδιο της δεη αφορά οπτικές ίνες και αυτό στο μέλλον. Δεν είναι εταιρία τηλεπικοινωνιών για να την απασχολούν σε υψηλό βαθμό οι τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών,. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από nvel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Thresh είπε Έχει βγει κάποιο δελτίο τύπου της γι' αυτό ώστε να το ξέρουμε για να το αναφέρουμε? Όχι, είπα μόνο την γνώμη μου. Δεν ξέρω αν τη στιγμή που μιλάμε σχεδιάζουν κάτι τέτοιο αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα καταλήξουμε εκεί. Σε όλο τον κόσμο (μέχρι και στην Ελλάδα) γίνονται έρευνες πάνω στην αξιοποίηση του ορατού φάσματος για τις τηλεπικοινωνίες. Σίγουρα κάποια στιγμή θα προχωρήσουν στην υλοποίηση του μιας και θεωρητικά προσφέρει τρομερές ταχύτητες. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από neosstoforum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Just now, neosstoforum said: Όχι, είπα μόνο την γνώμη μου 52 minutes ago, neosstoforum said: Δεν βλέπω να το ανέφερε κανείς Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί δεν το ανέφερε κανείς. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Thresh είπε Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί δεν το ανέφερε κανείς. 😛 Απλά όταν είδα πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνίες ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Ίσως να φταίει και το πρόσφατο webinar που παρακολούθησα όπου είχε γίνει μια μικρή αναφορά στο LiFi. 😅 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από neosstoforum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 και εγώ νομίζω ότι η δεη θα στραφεί στην κατασκευή αποχυμωτών ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποια αναφορά στην παρουσίαση που έκανε στους επενδύτες και είναι το πραγματικό θέμα της συζήτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, nvel είπε δεν υπάρχει κάποια αναφορά για LiFi και αμφιβάλω αν στην δεη γνωρίζουν τον όρο, η μικρή αναφορά στο επιχειρησιακό σχέδιο της δεη αφορά οπτικές ίνες και αυτό στο μέλλον. Δεν είναι εταιρία τηλεπικοινωνιών για να την απασχολούν σε υψηλό βαθμό οι τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών,. Όλοι όσοι ασχολούνται με την τεχνολογία γνωρίζουν τον όρο. Οι μηχανικοί της ΔΕΗ δεν θα το γνωρίζουν; Ας μην γελιόμαστε. Ναι, η ΔΕΗ δεν είναι εταιρία τηλεπικοινωνιών, αλλά για να επιτευχθεί αυτό το έργο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Τέλος πάντων, μην spamάρουμε το θέμα για κάτι που δεν θα δούμε σύντομα. Απλά είπα την γνώμη μου ότι κάποια στιγμή θα γίνει πραγματικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ γραφώ spam ή εσύ; την παρουσίαση της δεη που έπρεπε να είχες διαβάσει πριν γράψεις την γνώμη σου την έβαλες εσύ ή εγώ; Οι μηχανικοί γενικά δεν ξέρουν τα πάντα σχετικά με την τεχνολογία γιατί δεν χρειάζεται, υπάρχουν ειδικότητες που ειδικά γνωρίζουν. Έχω δεκάδες συναδέρφους ηλεκτρομηχανολόγους που κανένας δεν γνωρίζει το Lifi γιατί δεν τους χρειάζεται στην δουλειά τους. Όταν και αν εφαρμοστεί στην πραγματικότητα θα το μάθουν γιατί θα πρέπει να το εφαρμόσουν και αυτοί στα έργα τους. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από nvel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Παλιό το θέμα αλλά σήμερα εδώ στο Περιστέρι μας έβαλαν οπτική ίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaiNT_84 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παλιό το θέμα αλλά σήμερα εδώ στο Περιστέρι μας έβαλαν οπτική ίνα. Μεγιές τι ταχύτητα πιάνεις τώρα ; Download και Upload ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, SaiNT_84 είπε Μεγιές τι ταχύτητα πιάνεις τώρα ; Download και Upload ; Δεν εχω ιντερνετ παιρνω απο τον πεθερο απο κατω που εχει 100αρα ειχα αλλα το εκοψα οταν πριν σχεδον δυο χρονια πηρε φωτια το σπιτι μου. Ειχα Wind τους ειχα πει αν το κοψουν μεχρι να επισκευασω το σπιτι και αυτοι εστελναν κανονικα λογαριασμους σε ενα σπιτι που δεν ειχε καν ρευμα. Μολις τελειωσε το συμβολαιο εκανα διακοπη και οταν ηθελα να κανω σε αλλη εταιρια συνδεση δεν υπηρχε γραμμη ελευθερη στο καφαο καπως ετσι μου το ειπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παλιό το θέμα αλλά σήμερα εδώ στο Περιστέρι μας έβαλαν οπτική ίνα. Να παρακαλάς να μην γίνει σεισμός, ή να μην καρφωθεί κανένα φορτηγό πάνω στην κολόνα. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 5 hours ago, Kiriakos-GR said: Να παρακαλάς να μην γίνει σεισμός, ή να μην καρφωθεί κανένα φορτηγό πάνω στην κολόνα. 😁 Ναι δεν θα τον πειράζει η διακοπή ρεύματος ή όποια βλάβη μπορεί να δημιουργήσει αυτή στις συσκευές, το ζήτημα είναι να μην κοπεί το internet. Cause priorities... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα