psi1984 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 χεστηκε η φοραδα στο αλωνι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pW Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Για Ελλάδα ουσιαστικά, βόλευε να έχεις Revolut ως εναλλακτική την περίοδο των capital controls. Επίσης μέχρι πριν λίγο καιρό αν τραβαγες λεφτά από ATM με την κάρτα της Revolut, δε σου κράταγε προμήθεια η τράπεζα. Τώρα δεν έχει κανένα όφελος απ'όσο γνωρίζω. Στο μόνο που βολεύει είναι ότι μπορείς με το Google pay να κάνεις ανέπαφες πληρωμές με το κινητό σου, μέχρι να μπουν και οι ελληνικές τράπεζες σε αυτό. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, αλλά αυτή την εικόνα έχω. Τα οφέλη είναι ότι έχει διατραπεζικό συνάλλαγμα. Όποτε στα ταξίδια είναι μονόδρομος όταν είσαι εκτός ευρώ. Επίσης προσφέρει διάφορα σχετικά με ασφάλιση ταξιδίου κλπ. Αν και με κορονοιο που να πας;;; Επίσης είναι τρομερό για αρχάριους σε επενδύσεις χρηματιστηρίου. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taat999 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Σκοπός είναι να έχεις να βάλεις κάτι εκει μέσα... Μήπως δίνει και κάποια χρήματα δωρεάν για κάθε ενεργοποίηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, taat999 είπε Μήπως δίνει και κάποια χρήματα δωρεάν για κάθε ενεργοποίηση? Μπορώ να σου δώσω 2 ευρώ, αν θες, τα θέλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, pW είπε Τα οφέλη είναι ότι έχει διατραπεζικό συνάλλαγμα. Όποτε στα ταξίδια είναι μονόδρομος όταν είσαι εκτός ευρώ. Επίσης προσφέρει διάφορα σχετικά με ασφάλιση ταξιδίου κλπ. Αν και με κορονοιο που να πας;;; Επίσης είναι τρομερό για αρχάριους σε επενδύσεις χρηματιστηρίου. Για κάποιον που κάνει πολύ συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, ναι. Αυτός βέβαια θα βγάλει την μεταλική η Premium κάρτα. Για την απλή πλαστική που θαρρώ πως έχουν πολλοί η οι περισσότεροι, τα οφέλη είναι ελάχιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekLegend2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Μπορώ να σου δώσω 2 ευρώ, αν θες, τα θέλεις; Αν δεν τα θέλει ο φίλος, είμαι και εγώ εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω βρει οτι ειναι πολυ χρησιμο να την συνδεσεις με το Paypal, για να μπορεις να κανεις εκει τις οποιες αναληψεις χρηματων απο το πρωτο, και να χρησιμοποιεις την καρτα για τις αγορες , αντι της οποιαδηποτε ελληνικης τραπεζας, για πολλους λογους. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Markerparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 στο web app μπορείς να ενεργοποιήσεις τις ανέπαφες πριν έρθει η κάρτα. στο mobile δε μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Για κάποιον που κάνει πολύ συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, ναι. Αυτός βέβαια θα βγάλει την μεταλική η Premium κάρτα. Για την απλή πλαστική που θαρρώ πως έχουν πολλοί η οι περισσότεροι, τα οφέλη είναι ελάχιστα. και για ένα ταξίδι στο εξωτερικό από τη στιγμή που δεν έχει έξοδα αξίζει να την έχεις, καθώς δεν σε χρεώνει έξοδα συναλλάγματος και άλλες χρεώσεις, που θα σε χρέωνε μια ελληνική τράπεζα. πχ αν πας Ουγγαρία , που δεν έχουν ευρώ, αν πληρώνεις στο POS ενός μαγαζιού με ελληνική κάρτα, θα έχεις κάποια επιβάρυνση ανά συναλλαγή, που με τη revolut δε θα την είχες. δεν ξέρω αν υπάρχουν και χρεώσεις σε χώρες με ευρώ ή αν τις έχουν κόψει πλέον.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberdyne Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Την χρησιμοποιώ 2 έτη πλέον. Βολεύει στο εξωτερικό, γλυτώνεις κρυφές χρεώσεις από την Ελληνική τράπεζα και έχει ακαριαία ενημέρωση. Σε ότι χώρα πήγα δούλεψε. Με συγγενή μου που έχουμε χρηματικές δοσοληψίες στο εξωτερικό, γίνεται επιτόπου η συναλλαγή χωρίς οποιαδήποτε κράτηση (τουλάχιστον μέχρι το 500€+ που έχουμε κάνει σε τακτική βάση) Έχει split bill (μοιρασμα λογαριασμού) μεταξύ κατόχων revolut, που ορισμένες φορές βολεύει (κοινώς ρεφενές) 😄 Έχει δυνατότητα Google Pay από το κινητό, έως ότου το βάλουν και οι Ελληνικές τραπεζες όπως είπε ένα παίδι πιο πρίν. Με έχει βολέψει η δυνατότητα του Vault ("τσιμπάει" ψίλα από κάθε συναλλαγή σου και τα βάζει σε "κουμπαρά" αν θες) Έχει δυνατότητα αγοράς ορισμένων κρυπτονομισματων (bitcoin, etherium κ.α) απευθείας χωρίς μεσάζοντα και κρατάει νομίζω 2% από τυχόν κέρδη Η WEB εφαρμογή είναι απολύτως απαραίτητη για τους λόγους που αναφέρει το άρθρο, διότι ορισμένες φορές η διαχείριση από την mobile εφάρμογή είναι μπέρδεμα. Υπάρχουν περιορισμοί για ανάληψη μετρητών, από 100 η 200 ευρώ και πάνω κρατάει προμήθεια. Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα και μέ έχει βολέψει πολύ. Έχει καλή ενημέρωση μέσω email, άμεσες-ακαριαίες ειδοποιήσεις και αν διαβάσει κάποιος λίγο τον τρόπο χρήσης θα δει ότι είναι εύχρηστη. Όμως όπως προαναφέρθηκε, εάν δεν ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή εάν δεν θέλετε ένα λογαριασμό εξωτερικού (χωρίς capital controls πχ), τότε δεν έχετε και κάτι να κερδίσετε. Βέβαια δεν έχετε και τίποτα να χάσετε! 😉 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dirtyshadow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 για εμενα εδω και ενα μηνα εχοντας προβλημα στο top up απο εθνικη σταματησα να την χρησιμοποιω,κριμα γιατι πραγματικα με ειχε βολεψει και σε ταξιδια αλλα και σε αγορες απο εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, dirtyshadow είπε για εμενα εδω και ενα μηνα εχοντας προβλημα στο top up απο εθνικη σταματησα να την χρησιμοποιω,κριμα γιατι πραγματικα με ειχε βολεψει και σε ταξιδια αλλα και σε αγορες απο εξωτερικο. Μάλλον την εθνική έπρεπε να σταματήσεις 😁 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dirtyshadow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, mariosCS είπε Μάλλον την εθνική έπρεπε να σταματήσεις 😁 εχεις ενα δικιο αλλα δεν μπορω δυστυχώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberdyne Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, dirtyshadow είπε για εμενα εδω και ενα μηνα εχοντας προβλημα στο top up απο εθνικη σταματησα να την χρησιμοποιω,κριμα γιατι πραγματικα με ειχε βολεψει και σε ταξιδια αλλα και σε αγορες απο εξωτερικο. 5 λεπτά πριν, mariosCS είπε Μάλλον την εθνική έπρεπε να σταματήσεις 😁 Κάνω top up μονο από τράπεζα εξωτερικού, άμεσα και χωρίς κρατήσεις. Για να μεταφέρω από τη revolut σε Εθνική κάνει 1-2 ημέρες και με χρεώνει 4,5€.... Είμαστε "πίσω από τον ήλιο" σε σχέση με το εξωτερικό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, cyberdyne είπε Την χρησιμοποιώ 2 έτη πλέον. Βολεύει στο εξωτερικό, γλυτώνεις κρυφές χρεώσεις από την Ελληνική τράπεζα και έχει ακαριαία ενημέρωση. Σε ότι χώρα πήγα δούλεψε. Με συγγενή μου που έχουμε χρηματικές δοσοληψίες στο εξωτερικό, γίνεται επιτόπου η συναλλαγή χωρίς οποιαδήποτε κράτηση (τουλάχιστον μέχρι το 500€+ που έχουμε κάνει σε τακτική βάση) Έχει split bill (μοιρασμα λογαριασμού) μεταξύ κατόχων revolut, που ορισμένες φορές βολεύει (κοινώς ρεφενές) 😄 Έχει δυνατότητα Google Pay από το κινητό, έως ότου το βάλουν και οι Ελληνικές τραπεζες όπως είπε ένα παίδι πιο πρίν. Με έχει βολέψει η δυνατότητα του Vault ("τσιμπάει" ψίλα από κάθε συναλλαγή σου και τα βάζει σε "κουμπαρά" αν θες) Έχει δυνατότητα αγοράς ορισμένων κρυπτονομισματων (bitcoin, etherium κ.α) απευθείας χωρίς μεσάζοντα και κρατάει νομίζω 2% από τυχόν κέρδη Η WEB εφαρμογή είναι απολύτως απαραίτητη για τους λόγους που αναφέρει το άρθρο, διότι ορισμένες φορές η διαχείριση από την mobile εφάρμογή είναι μπέρδεμα. Υπάρχουν περιορισμοί για ανάληψη μετρητών, από 100 η 200 ευρώ και πάνω κρατάει προμήθεια. Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα και μέ έχει βολέψει πολύ. Έχει καλή ενημέρωση μέσω email, άμεσες-ακαριαίες ειδοποιήσεις και αν διαβάσει κάποιος λίγο τον τρόπο χρήσης θα δει ότι είναι εύχρηστη. Όμως όπως προαναφέρθηκε, εάν δεν ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή εάν δεν θέλετε ένα λογαριασμό εξωτερικού (χωρίς capital controls πχ), τότε δεν έχετε και κάτι να κερδίσετε. Βέβαια δεν έχετε και τίποτα να χάσετε! 😉 Δεν είχες κάνα μπλοκάρισμα λογαριασμού? Αυτό ακούγεται πολύ και με έχει τρομάξει λίγο, εγώ πηγαίνω έρχομαι Ρωσία πολύ και με έχει βολεψει γιατί εκεί πληρώνω παντού με google pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα