ntafiduck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Έχω αγοράσει Zalman SF120A3 ανεμιστηράκια και με το που τα σύνδεσα στο pc μου άρχισαν να σκάνε τα led το φανάκι δουλεύει κανονικά εκτός απο τα led που έχουν καεί τα πήγα πίσω να γιατί νόμιζα οτι ήταν προβληματικά πήρα τα καινούργια τα έβαλα πάνω πήρα μια ανάσα και πάλι με έκανα ακριβώς το ίδιο. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? 1
niko13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ntafiduck είπε Καλησπέρα παιδιά, Έχω αγοράσει Zalman SF120A3 ανεμιστηράκια και με το που τα σύνδεσα στο pc μου άρχισαν να σκάνε τα led το φανάκι δουλεύει κανονικά εκτός απο τα led που έχουν καεί τα πήγα πίσω να γιατί νόμιζα οτι ήταν προβληματικά πήρα τα καινούργια τα έβαλα πάνω πήρα μια ανάσα και πάλι με έκανα ακριβώς το ίδιο. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Χρησιμοποιεις το controller τους? Η τα συνδεεις κατευθειαν στην μητρικη? Ειναι 3 pin argb(5v), μηπως τα συνδεσες σε 12ν rgb header που εχει 4 pin, στη μητρικη? 2
ntafiduck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) κ 6 λεπτά πριν, niko13 είπε Χρησιμοποιεις το controller τους? Η τα συνδεεις κατευθειαν στην μητρικη? Ειναι 3 pin argb(5v), μηπως τα συνδεσες σε 12ν rgb header που εχει 4 pin, στη μητρικη? τα συνδέω πάνω στο controller την τροφοδοσία δηλαδή και το άλλο στο καλώδιο το βάζω στο system fan για να αρχίσουν να γυρίζουν δεν ξέρω αν το δικό μου τροφοδοτικό στέλνει παραπάνω ρεύμα γιατι σε ένα άλλο που το δοκίμασα δεν άναψαν καθόλου..Στο δικό μου με την μια κήκαν Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από ntafiduck 1
niko13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 To 8 λεπτά πριν, ntafiduck είπε κ τα συνδέω πάνω στο controller την τροφοδοσία δηλαδή και το άλλο στο καλώδιο το βάζω στο system fan για να αρχίσουν να γυρίζουν δεν ξέρω αν το δικό μου τροφοδοτικό στέλνει παραπάνω ρεύμα γιατι σε ένα άλλο που το δοκίμασα δεν άναψαν καθόλου..Στο δικό μου με την μια κήκαν Το controller, λογικα ετσι θα το εχεις, πρεπει να παιρνει ρευμα με ενα sata k να στελνει ενα καλωδιο usb2.0 στην μητρικη.. Ναι? 2
ntafiduck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, niko13 είπε To Το controller, λογικα ετσι θα το εχεις, πρεπει να παιρνει ρευμα με ενα sata k να στελνει ενα καλωδιο usb2.0 στην μητρικη.. Ναι? ναι σωστά
niko13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, ntafiduck είπε ναι σωστά Το προγραμμα του controller to zsync το εβαλες στο pc? Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ,ειναι να συνδεσεις αν εχεις argb header στη μητρικη ενα fan απευθειας πανω, χωρις controller κ να δεις. Ειμαστε 100% σιγουροι οτι ψηθηκαν? 2
ntafiduck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, niko13 είπε Το προγραμμα του controller to zsync το εβαλες στο pc? Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ,ειναι να συνδεσεις αν εχεις argb header στη μητρικη ενα fan απευθειας πανω, χωρις controller κ να δεις. Ειμαστε 100% σιγουροι οτι ψηθηκαν? όχι δεν έβαλα το πρόγραμμα αφου δεν πρόλαβα με το που το άνοιξα άρχισε το πανηγύρι δεν ξέρω θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα να δω μήπως και σώνετε κάπως. Βασικά μόλις το δοκίμασα και είπαν το ποίημα μόνο σαν φαν μπορω να τα βάλω Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από ntafiduck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα