Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω αρχίσει και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογράφιση και τα video. Θελψ να αγοράσω μια κάμερα καινούργια η μεταχειρισμένη μέχρι 300€ η οποία να με καλύπτει και σε θεμα φωτογραφίας αλλα και βίντεο καθώς ταξιδεύω και θελω να βγάζω βίντεο με ωραιο ήχο και εικόνα(vlog νομίζω λέγεται).      Θα ήθελα να μου προτείνετε τι πρέπει να ψάξω και εαν έχετε κάποια ίσως που πουλατε και εσείς δεκτά τα προσωπικά μηνύματα 

Δημοσ.

Γεια χαρά! Κοίταξε για canon 800d καμιά προσφορά ή μεταχειρισμένη με τον στοκ φακό της. Είναι μία εξαιρετική vfm κάμερα αλλά το μεγάλο της ατού είναι το dual pixel auto focus. Αν δεν ξέρεις τι είναι τσέκαρε λίγο τις δυνατότητες του. Είναι το καλύτερο μακράν σύστημα εστίασης για βίντεο σε αυτά τα λεφτά. Πολύ καλύτερο από οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί έξω. Ακόμα κι αν ξεφεύγεις από budget, βάλε κάτι παραπάνω και πάρε αυτήν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλά επιλογή αν δε σε ενδιαφέρει το 4Κ και λήψη με slog είναι η Sony NEX 6 η οποία είναι mirrorless και μπορείς να τη βρεις μαζί με φακό περίπου στα 180€ από εξωτερικό. Φυσικά μεταχειρισμένη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...